Pinksteren

De vrije dagen van pinksteren geven de perfecte gelegenheid om erop uit te gaan met uw familie of vrienden.

Vind uw perfecte boot

Beleef Pinksteren vanaf het water in Amsterdam

28 mei 2023 t/m 28 mei 2023

Tijdens Pinksteren hebben veel Nederlanders een vrije dag of een lang weekend vrij. De perfecte gelegenheid om erop uit te gaan met uw familie of vrienden. Boot Huren Amsterdam laat u met een exclusieve boottocht graag Pinksteren op een unieke wijze vanaf het water beleven. Wij verzorgen u graag een volledig verzorgde boottocht door de grachten van Amsterdam. Informeer naar onze boten en vaararrangementen. Ook bieden wij diverse arrangementen tijdens de vaartocht. Van een heerlijke BBQ tot een a la carte diner. Van een wijnproeverij tot een exclusieve cocktail cruise. Vanaf € 179,- per uur en vanaf 10 personen.

Met Pinksterweekend varen in Amsterdam

Pinksteren valt altijd op een zondag en een maandag. Een lang weekend, ideaal om er eens op uit te gaan. En waar kan dat nou beter dan in onze hoofdstad Amsterdam? Boot Huren Amsterdam biedt diverse comfortabele prive vaartochten voor een heerlijk ontspannen vaartocht over de grachten van Amsterdam. Huur een boot inclusief schipper, die u veilig door de stad vaart en u ook vertelt over het historische centrum.

Waarom viert u Pinksteren op het water met Boot Huren Amsterdam?

 • U beleeft de grachtengordel anders vanaf het water. Geniet van het aan u voorbij trekkende historische stadscentrum.
 • Er worden diverse festiviteiten georganiseerd in Amsterdam. Wij halen u daar graag op of zetten u daar af.
 • Onze vloot kunt u ook gebruiken voor een comfortabele, luxe transfer tussen verschillende locaties.

Maak uw boottocht tijdens Pinksteren nog specialer met één van onze arrangementen. U kunt direct een geheel vrijblijvende aanvraag doen. Uiterlijk binnen 1 werkdag ontvangt u van ons een reactie (vaak al dezelfde werkdag)! Bel ons op 020 624 76 35. Ons team denkt graag met u mee over een onvergetelijke Pinksterdag met uw gezelschap in Amsterdam.

De perfecte 1e of 2e Pinksterdag op het water

Pinksteren wordt altijd 10 dagen na Hemelvaart en de 50e dag na Eerste Paasdag gevierd. En dan is het volop lente. Over het algemeen is het Pinksterweekend een zonnig lenteweekend, maar mocht het weer onverhoopt op 1e of 2e Pinksterdag toch iets minder zijn, dan is dat met de uitgebreide vloot van Boot Huren Amsterdam geen probleem. Wij verhuren zowel luxe sloepen als overdekte salonboten. Informeer naar onze boten en vaararrangementen.

Ontdek onze ‘service with a smile’ en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de website, of bel ons op 020 624 76 35.

Met keuze uit meer dan 120+ opstaplocaties

Op basis van uw specifieke gelegenheid en het gezelschap selecteren we samen met u de perfecte op- en afstaplocatie voor uw vaartocht.

Neem alleen genoegen met het beste

9.3

/ 10

De gemiddelde beoordeling van onze laatste 3091 uitgevoerde vaartochten

Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij de beste high-end hospitality-ervaring die u maar kunt wensen. Ons uiterst gepassioneerde team staat klaar om u te helpen een buitengewone ervaring voor u en uw gasten te realiseren, tegenover de de beste prijs die er is.

OnnoOnno Ditewig
Hoofdschipper

“Onze beeldschone klassieke boten zijn varend erfgoed en ik ben dan ook trots dat ik ze mag varen. Aan boord ontvang ik de gasten en vertel ik met liefde iets over de boot en de bijzondere plekjes langs de Amsterdamse grachten. Samen met een hechte club bedieningsmedewerkers zorg ik ervoor dat onze gasten na de vaartocht een ervaring rijker zijn.”

Vergelijkbare gelegenheden

  Bevrijdingsdag

  Geniet van verschillende activiteiten en evenementen die in de hele hoofdstad zijn georganiseerd op een luxe boot.

  Hemelvaartsdag

  Met uw gezelschap genieten van deze historische dag al varend door centrum van Amsterdam.

  Amsterdam Light Festival

  Het unieke, jaarlijkse lichtkunstfestival in het historische centrum van Amsterdam dat u absoluut een keer moet hebben gezien.

  Sail

  Deze 10de editie beloofd met alle tall ships, marine schepen, replica’s van historische vaartuigen en een scala aan varend erfgoed spectaculairder te worden dan ooit te voren.

  Koningsdag

  Een unieke belevenis: exclusief samen met uw gezelschap een boot huren op Koningsdag in Amsterdam.

  Kerstmis

  Beleef kerst vanaf het water in Amsterdam, samen met familie of vrienden.

  Pasen

  Pasen op de Amsterdamse grachten.

  Gay Pride

  Geniet van Pride week in Amsterdam

  Valentijn

  Geniet met uw gezelschap van deze romantische dag, al varend door het centrum van Amsterdam

  Oud en nieuw

  Sluit het jaar af met een luxe vaartocht op de Amsterdamse grachten