30 tot 40 personen

Een feestelijke gelegenheid vieren met een middelgroot tot groot gezelschap, al varend over de Amsterdamse grachten? Bij Boot Huren Amsterdam bent u aan het juiste adres voor boten geschikt voor 30 tot 40 personen.

Vind uw perfecte boot

Boot huren in Amsterdam voor 30 tot 40 personen

Wanneer u op zoek bent naar een compleet verzorgde boottocht, helpen wij u als ervaren eventplanners aan een onvergetelijke dag op het water. Niet alleen zorgen onze salonboten voor een karakteristieke ervaring, ook vormt de historische grachtengordel van onze hoofdstad met zijn kenmerkende architectuur het perfecte vaargebied.

Laat u oppikken door onze schipper op locatie naar keuze en geniet van een vaartocht op één van onze comfortabele, (deels) overdekte en verwarmde boten. Voor een boottocht met een gezelschap van 30 tot 40 personen zijn onze karakteristieke salonboten de perfecte keuze.

Aanbevolen boten voor 30 tot 40 personen

Voor de meest geschikte boot voor een middelgroot gezelschap geven wij als specialist u graag onze aanbevelingen. Kies voor een van de volgende luxe boten met eigen schipper.

Om uw vaartocht zo comfortabel mogelijk te maken, zijn onze luxe boten uitgerust met alle basisvoorzieningen. Denk hierbij aan een toilet aan boord, stroomvoorziening, verwarming en een bar om verschillende feestelijke drankjes te serveren. Geniet op een zonnige dag van onze open boten of maak een winterse dag écht knus op een overdekte, verwarmde salonboot. Geniet al varend van de verschillende hoogtepunten van Amsterdam, zoals de Heineken Experience, het Anne Frank Huis, of zie de stad in een ander licht tijdens het Amsterdam Light Festival.

Een speciaal verzoek of is er wat maatwerk nodig? Geen zorgen. Onze eventplanners zijn ervaren in het organiseren van boottochten voor uw wensen en ieder budget.

Populaire arrangementen

Een feestelijke gelegenheid is niet compleet zonder bijpassende catering. Daarom verzorgen wij met plezier verschillende arrangementen. Van gezellig borrelen tot een cocktailbar, van hapjes tot een compleet diner, met passende aankleding of zelfs live entertainment. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact wat er nodig is voor een volledig verzorgde boottocht met schipper.

Bekijk onze verschillende aanbevolen arrangementen die perfect aansluiten bij een gezelschap van 30 tot 40 personen.

Huur een boot voor 30 tot 40 personen en ontdek Amsterdam vanaf het water

Een hele dag varend door Amsterdam doorbrengen, of slechts een paar uur? Boot Huren Amsterdam biedt verschillende opties aan. Huurt u graag een motorboot, charmante sloep of salonboot en wilt u tegelijkertijd genieten van verschillende catering en entertainment mogelijkheden? Ontspan en geniet met een uw gezelschap van de prachtige zeventiende-eeuwse grachten.

Met keuze uit meer dan 120+ opstaplocaties

Op basis van uw specifieke gelegenheid en het gezelschap selecteren we samen met u de perfecte op- en afstaplocatie voor uw vaartocht.

Neem alleen genoegen met het beste

9.2

/ 10

De gemiddelde beoordeling van onze laatste 73 uitgevoerde vaartochten met 30 tot 40 personen

Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij de beste high-end hospitality-ervaring die u maar kunt wensen. Ons uiterst gepassioneerde team staat klaar om u te helpen een buitengewone ervaring voor u en uw gasten te realiseren, tegenover de de beste prijs die er is.

OnnoOnno Ditewig
Hoofdschipper

“Onze beeldschone klassieke boten zijn varend erfgoed en ik ben dan ook trots dat ik ze mag varen. Aan boord ontvang ik de gasten en vertel ik met liefde iets over de boot en de bijzondere plekjes langs de Amsterdamse grachten. Samen met een hechte club bedieningsmedewerkers zorg ik ervoor dat onze gasten na de vaartocht een ervaring rijker zijn.”

Vergelijkbare gelegenheden

  15 tot 20 personen

  Heeft u iets te vieren met uw familie, vrienden of collega’s? Boot Huren Amsterdam organiseert graag uw feestelijke gelegenheid op de Amsterdamse grachten voor 15 tot 20 personen.

  50 tot 60 personen

  Wilt u graag een feestelijke gelegenheid vieren op een unieke locatie, geschikt voor een groter gezelschap? Huur een luxe boot bij Boot Huren Amsterdam mét eigen schipper. Voor elke gelegenheid geschikt.

  4 tot 10 personen

  Bent u op zoek naar een compleet verzorgde boottocht voor een intiem gezelschap tot 10 personen? Boot Huren Amsterdam zorgt met plezier voor een onvergetelijke ervaring op de Amsterdamse grachten in een luxe sloep of salonboot.