Amsterdam Boats lanceert eerste ticket platform voor luxe belevingen op de grachten van Amsterdam

Amsterdam Boats verhuurt sinds 2009 luxe (salon)boten in Amsterdam aan gezelschappen. Met passie voor klassieke boten, vriendelijke service en lekker eten en drinken zorgen we er al meer dan tien jaar voor dat onze gasten met een lach van boord stappen.

Met de komst van de coronacrisis werd al snel duidelijk dat we ons moesten aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Voordat de crisis begon ontvingen wij steeds vaker de vraag of mensen gebruik konden maken van onze diensten zonder een hele boot af te huren. De afgelopen 2 maanden is keihard gewerkt en vanmiddag om 13:00 uur hebben wij een uniek ticket platform gelanceerd voor luxe belevingen op de Amsterdamse grachten. Kijk snel op:

Amsterdam Boats Tickets

Nu kan iedereen een individueel ticket kopen en aan boord stappen om te genieten van een van onze uitzonderlijke vaarbelevingen op de Amsterdamse grachten. Met ingang van vandaag zijn de eerste twee belevingen te boeken:

  • Luxury dinner cruise: 3 uurs rondvaart met elegant à la carte 3-gangen diner op luxe boot inclusief amuse en aperitief.
  • Craft beer boat tour: 1,75 uur rondvaart met proeverij van 3 Amsterdamse speciaalbieren op karakteristieke boot met verrassende beertail en bijpassend fingerfood.

De komende periode zullen nieuwe belevingen toevoegen en wij houden u uiteraard op de hoogte.