Amsterdam Boats Bevrijdingsdag header image

Bevrijdingsdag

t/m

Geniet van verschillende activiteiten en evenementen die in de hele hoofdstad zijn georganiseerd op een luxe boot.

9,0 uit 3.279 beoordelingen

Beleef Bevrijdingsdag op het water in Amsterdam

Op 5 mei wordt door het hele land de bevrijding van Nederland gevierd. Maar waar kunt u beter Bevrijdingsdag vieren dan in Amsterdam? Door de hele hoofdstad zijn er diverse activiteiten en evenementen georganiseerd. En met Boot Huren Amsterdam kunt u daarvan op unieke wijze genieten vanaf het water. Huur één van onze boten en vaar met uw gezelschap door de Amsterdamse grachten. Onze overdekte, verwarmde salonboten zijn ook geschikt voor een minder zonnige Bevrijdingsdag. Informeer naar onze vaarmogelijkheden.

Aanbevolen boten

Deze luxe boten hebben wij speciaal voor u geselecteerd om tijdens bevrijdingsdag mee te varen.

Salonboot
Per uur, vanaf

Ondine

€276,00

599 beoordelingen

Max 30 personen
Meer info
Salonboot
Per uur, vanaf

HRH

€276,00

289 beoordelingen

Max 30 personen
Meer info
Salonboot
Per uur, vanaf

Bota Fogo

€336,00

345 beoordelingen

Max 90 personen
Meer info
Salonboot
Per uur, vanaf

Anna Maria

€323,00

318 beoordelingen

Max 60 personen
Meer info
Salonboot
Per uur, vanaf

Marie Zurlohe

€265,00

331 beoordelingen

Max 12 personen
Meer info
Salonboot
Per uur, vanaf

Roerdomp

€275,00

35 beoordelingen

Max 12 personen
Meer info

Bevrijdingsdag, een feestdag in Amsterdam

Tijdens Bevrijdingsdag wordt de bevrijding van Nederland uitvoerig gevierd in Amsterdam. Er zijn veel activiteiten en evenementen door de hele stad georganiseerd. Wij maken deze dag nog unieker door de bevrijding te vieren vanaf het water. Vaar door het centrum van Amsterdam, terwijl u geniet van alle gezelligheid en festiviteiten langs het water.

Waarom viert u Bevrijdingsdag op het water met Boot Huren Amsterdam?

  • Een nationale feestdag vier je het beste in de hoofdstad;
  • Wij hebben voor elke weersomstandigheid de juiste boot;
  • U ervaart het vrijheidsgevoel pas echt op het water.

Maak uw boottocht tijdens Bevrijdingsdag nog specialer met één van onze arrangementen. En geniet van een hapje en een drankje. U kunt direct een geheel vrijblijvende aanvraag doen. Uiterlijk binnen 1 werkdag ontvangt u van ons een reactie (vaak al dezelfde werkdag)! Bel ons op 020 624 76 35. Ons team denkt graag mee over een onvergetelijke vaartocht met uw gezelschap door Amsterdam.

Voor elk weertype is varen geschikt tijdens Bevrijdingsdag

Het weer verschilt nogal flink tijdens Bevrijdingsdag. De koudste Bevrijdingsdag zat tegen het vriespunt aan, en de warmste tegen de 30 graden. We hebben zelfs een witte Bevrijdingsdag gehad. Gelukkig bent u bij Boot Huren Amsterdam niet afhankelijk van het weer. Wij hebben open sloepen waar u heerlijk kunt genieten van het zonnetje. En we hebben ook overdekte en verwarmde salonboten voor de koudere Bevrijdingsdag.

Drie tips om de vrijheid te vieren in Amsterdam

Vanaf en op het water is er genoeg te beleven tijdens Bevrijdingsdag in Amsterdam. Door de hele (binnen)stad worden diverse evenementen georganiseerd. Veelal kunt u daar gratis van genieten. Onze drie tips voor deze dag:

  • Tip 1: Op zo'n 100 locaties in Amsterdam kunt u genieten van een vrijheidsmaaltijd. Tienduizenden Amsterdammers schuiven bij elkaar. Veel maaltijden zijn gratis. Wij brengen u graag naar één van de vrijheidsmaaltijden.
  • Tip 2: In het Westerpark wordt elk jaar het Bevrijdingsfestival gehouden. Diverse bands en dj's treden op zeven verschillende podia op. Wij zetten u graag af bij het festival na een fijne boottocht. Of we halen u daar op.
  • Tip 3: Traditiegetrouw wordt Bevrijdingsdag afgesloten met het Concert op de Amstel. Een uniek muziekevenement op het water o.l.v. Het Metropole Orkest en waar de koninklijke familie als eregasten aanwezig zijn. Toegang is gratis.

Informeer naar onze boten en vaararrangementen. Ontdek onze ‘service with a smile’ en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de website of bel ons op 020 624 76 35.

9,01  uit 3.279 beoordelingen

Mevrouw de louw
Roerdomp

Gewoon een erg leuke belevenis met (verrassend) goed eten. De servicegerichte houding van de serveerster en de schipper hielpen daar zeer aan mee.

10 Totaalscore
10 Reserveringsproces
10 Service aan boord
10 Kwaliteit van de catering
Mevrouw sanders
HRH

Het is absoluut een parel van een boot. Heel klassiek, met een prachtige inrichting en stijl. Ook fijn dat het geschikt is voor zowel de winter als de zomermaanden.

10 Totaalscore
10 Reserveringsproces
10 Service aan boord
10 Kwaliteit van de catering
Fabienne
't Smidtje

Wij hebben met 55 man op de Jan Luijken van 't Smidtje gevaren. Het was een mooie ervaring. Het was een surpriselunch voor mijn moeder die 75 jaar werd. Voor alle gasten was het een geheim, tot het laatste moment, wat wij gingen doen.

10 Totaalscore
8 Reserveringsproces
9 Service aan boord
10 Kwaliteit van de catering

Populaire op- en afstaplocaties

Op basis van uw specifieke gelegenheid en het gezelschap selecteren we samen met u de perfecte op- en afstaplocatie voor uw vaartocht. Tijdens het boeken kunt u kiezen uit meer dan 120 steigers.

BEKIJK ALLE OPSTAPLOCATIES

Ook een vaartocht organiseren?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gezelschap? Wij doen u graag een passend voorstel. Doe een geheel vrijblijvende aanvraag en binnen één werkdag ontvangt u een offerte. Of bel ons enthousiaste team op (020) 624 76 35.

Hoogste kwaliteit met beste prijsgarantie in Amsterdam;

Altijd met professionele schipper en bemanning aan boord;

Ruime keuze uit maar liefst 47 luxe boten;

Gemiddelde beoordeling van 9.0 uit 3279 beoordelingen;

Flexibel op- en afstappen +106 locaties door heel Amsterdam;

Royale keuze uit verschillende arrangementen voor een culinaire ervaring.

Persoonlijk advies?

(020) 624 76 35
Marit Sales Advisor