Bevrijdingsdag

Geniet van verschillende activiteiten en evenementen die in de hele hoofdstad zijn georganiseerd op een luxe boot.

Occasions liberation day
Bevrijdingsdag

Geniet van verschillende activiteiten en evenementen die in de hele hoofdstad zijn georganiseerd op een luxe boot.

Beleef Bevrijdingsdag op het water in Amsterdam

5 mei 2021 t/m 5 mei 2021

Op 5 mei wordt door het hele land de bevrijding van Nederland gevierd. Maar waar kunt u beter bevrijdingsdag vieren dan in Amsterdam? Door de hele hoofdstad zijn er diverse activiteiten en evenementen georganiseerd. En met Boot Huren Amsterdam kunt u daarvan op unieke wijze genieten vanaf het water. Huur al een sloep vanaf € 179,- per uur en vaar met uw gezelschap van minimaal 10 personen door de Amsterdamse grachten. Onze overdekte, verwarmde salonboten zijn ook geschikt voor een minder zonnige Bevrijdingsdag. Informeer naar onze vaarmogelijkheden.

Neem contact op

Wij helpen u graag verder

Danica
Vrijblijvend informeren

Bevrijdingsdag, een feestdag in Amsterdam

Tijdens Bevrijdingsdag wordt de bevrijding van Nederland uitvoerig gevierd in Amsterdam. Er zijn veel activiteiten en evenementen door de hele stad georganiseerd. Wij maken deze dag nog unieker door de bevrijding te vieren vanaf het water. Vaar door het centrum van Amsterdam, terwijl u geniet van alle gezelligheid en festiviteiten langs het water.

Waarom viert u Bevrijdingsdag op het water met Boot Huren Amsterdam?

 • Een nationale feestdag vier je het beste in de hoofdstad;
 • Wij hebben voor elke weersomstandigheid de juiste boot;
 • U ervaart het vrijheidsgevoel pas echt op het water.

Maak uw boottocht tijdens Bevrijdingsdag nog specialer met één van onze arrangementen. En geniet van een hapje en een drankje. U kunt direct een geheel vrijblijvende aanvraag doen. Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie (vaak al dezelfde werkdag)! Bel ons op 020 - 624 76 35. Ons team denkt graag mee over een onvergetelijke vaartocht met uw gezelschap door Amsterdam.

Bevrijdingsdag in amsterdam
Bevrijdingsdag uitje in amsterdam

Voor elk weertype is varen geschikt tijdens Bevrijdingsdag

Het weer verschilt nogal flink tijdens Bevrijdingsdag. De koudste Bevrijdingsdag zat tegen het vriespunt aan, en de warmste tegen de 30 graden. We hebben zelfs een witte Bevrijdingsdag gehad. Gelukkig bent u bij Boot Huren Amsterdam niet afhankelijk van het weer. Wij hebben open sloepen waar u heerlijk kunt genieten van het zonnetje. En we hebben ook overdekte en verwarmde salonboten voor de koudere Bevrijdingsdag.

Drie tips om de vrijheid te vieren in Amsterdam

Vanaf en op het water is er genoeg te beleven tijdens Bevrijdingsdag in Amsterdam. Door de hele (binnen)stad worden diverse evenementen georganiseerd. Veelal kunt u daar gratis van genieten. Onze drie tips voor deze dag:

 • Tip 1: Op zo'n 100 locaties in Amsterdam kunt u genieten van een vrijheidsmaaltijd. Tienduizenden Amsterdammers schuiven bij elkaar. Veel maaltijden zijn gratis. Wij brengen u graag naar één van de vrijheidsmaaltijden.
 • Tip 2: In het Westerpark wordt elk jaar het Bevrijdingsfestival gehouden. Diverse bands en dj's treden op zeven verschillende podia op. Wij zetten u graag af bij het festival na een fijne boottocht. Of we halen u daar op.
 • Tip 3: Traditiegetrouw wordt Bevrijdingsdag afgesloten met het Concert op de Amstel. Een uniek muziekevenement op het water o.l.v. Het Metropole Orkest en waar de koninklijke familie als eregasten aanwezig zijn. Toegang is gratis.

Informeer naar onze boten en vaararrangementen. Ontdek onze ‘service with a smile’ en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de website of bel ons op 020 - 624 76 35.

Perfect. Goede voorbereiding en bespreking. Uitstekend contact. Goede schipper en bediening. Het eten was voortreffelijk.

Met keuze uit meer dan 120+ opstap locaties

Op basis van uw specifieke gelegenheid en het gezelschap selecteren we samen met u de perfecte op- en afstaplocatie voor uw vaartocht.

Populaire arrangementen

Deze geselecteerde arrangementen zullen ideaal aansluiten op uw gelegenheid.

 • BBQ / Barbecue Amsterdam

  BBQ / Barbecue

  €29,50

  Dagvers vlees / vis assortiment - Van 10 tot 48 personen - Privé chef ...

 • Happy Hour vaartocht Amsterdam

  Happy Hour vaartocht

  €31,00

  Voordelig arrangement - Alle drankjes inbegrepen - Leuk met vrienden o...

 • High Tea Amsterdam

  High Tea

  €22,25

  Heerlijke zoete én hartige lekkernijen - Uitgebreide selectie thee - P...

Neem alleen genoegen met het beste

9.2

/ 10

De gemiddelde beoordeling van onze laatste 2750 uitgevoerde vaartochten

Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij de beste high-end hospitality-ervaring die u maar kunt wensen. Ons uiterst gepassioneerde team staat klaar om u te helpen een buitengewone ervaring voor u en uw gasten te realiseren, tegenover de de beste prijs die er is.

OnnoOnno Ditewig
Hoofdschipper

“Onze beeldschone klassieke boten zijn varend erfgoed en ik ben dan ook trots dat ik ze mag varen. Aan boord ontvang ik de gasten en vertel ik met liefde iets over de boot en de bijzondere plekjes langs de Amsterdamse grachten. Samen met een hechte club bedieningsmedewerkers zorg ik ervoor dat onze gasten na de vaartocht een ervaring rijker zijn.”

Vergelijkbare gelegenheden

  Hemelvaartsdag

  Met uw gezelschap genieten van deze historische dag al varend door centrum van Amsterdam.

  Pinksteren

  De vrije dagen van pinksteren geven de perfecte gelegenheid om erop uit te gaan met uw familie of vrienden.

  Amsterdam Light Festival

  Het unieke, jaarlijkse lichtkunstfestival in het historische centrum van Amsterdam dat u absoluut een keer moet hebben gezien.

  Sail

  Deze 10de editie beloofd met alle tall ships, marine schepen, replica’s van historische vaartuigen en een scala aan varend erfgoed spectaculairder te worden dan ooit te voren.

  Koningsdag

  Een unieke belevenis: exclusief samen met uw gezelschap een boot huren op Koningsdag in Amsterdam.