Amsterdam Boats Huwelijksaanzoek op een boot header image

Huwelijksaanzoek op een boot

Een moment waar het aan niets mag ontbreken. Laat ons uw bijzondere huwelijksaanzoek tot in de puntjes verzorgen. Aan boord van een karakteristieke boot, varend over de grachten van Amsterdam is de meest originele en romantische locatie!

9,3 uit 3.091 beoordelingen

Een origineel en bijzonder huwelijksaanzoek in Amsterdam

Wat is er origineler dan een luxe privéboot als locatie voor een huwelijksaanzoek? Zo’n spannend moment hoort tot in de puntjes perfect te zijn. Gaat uw geliefde ‘JA’ zeggen op de meest romantische vraag die er bestaat, “Wil jij met mij trouwen?”. Op onze comfortabele privéboot kunt u de ideale dag beleven. Stap bijvoorbeeld aan boord van de romantische Marie Zurlohe, inclusief een eigen kapitein en personeel, zodat u zich volledig op het aanzoek kunt focussen. U hoeft alleen maar uw huwelijksaanzoek voor te bereiden, wij doen de rest!

Hét huwelijksaanzoek om nooit te vergeten: op een boot in Amsterdam

Wij zorgen ervoor dat onze prachtige salonboot voor u klaar staat op een opstaplocatie naar keuze. De boot zal dan ook geheel in stijl klaar staan met een boeket rode rozen, diverse kleine hapjes, romantische achtergrondmuziek en natuurlijk een lekkere fles Prosecco om na het huwelijksaanzoek op de liefde te proosten. Gedurende 2 uur kunt u genieten van elkaar en de prachtige stad. Heeft u een bepaalde locatie in Amsterdam in gedachten om de grote vraag te stellen? Geef het gerust aan ons door. Onze ervaren schipper geeft u dan een seintje, net voor u de locatie nadert.

...

Boek een intieme privévaart in Amsterdam

De Amsterdamse grachten is de perfecte plek voor een bijzonder huwelijksaanzoek. De magische, karakteristieke omgeving met historische huizen en indrukwekkende grachten zijn het ideale doek voor een onvergetelijke dag. Heeft u aanvullende, speciale wensen voor de vaart, zoals bepaalde muziek, bloemen, een fotograaf of decoratie? Laat het ons gerust weten. Ons enthousiaste team doet er alles aan om u te helpen met het perfecte huwelijksaanzoek.

Plan direct uw huwelijksaanzoek

Wilt u meer informatie over dit bijzondere huwelijksaanzoek op onze intieme en romantische salonboot? Vraag dan naar de mogelijkheden bij ons team. Wij denken graag met u mee, zodat het huwelijksaanzoek een onvergetelijk moment wordt voor uw geliefde en u. Doe nu een vrijblijvende aanvraag.

## Opstaplocaties

Deze steigers worden vaak gebruikt bij het boeken van een huwelijksaanzoek vaartocht. Tijdens het boeken kunt u kiezen uit meer dan 120 steigers.

BEKIJK ALLE OPSTAPLOCATIES

Veelgestelde vragen over een huwelijksaanzoek op een boot


Ook een boot huren in Amsterdam?

Hoogste kwaliteit met beste prijsgarantie in Amsterdam;

Altijd met professionele schipper en bemanning aan boord;

Ruime keuze uit maar liefst 49 luxe boten;

Gemiddelde beoordeling van 9.3 uit 2100 beoordelingen;

Flexibel op- en afstappen +120 locaties door heel Amsterdam;

Royale keuze uit verschillende arrangementen voor een culinaire ervaring.

Persoonlijk advies?

(020) 624 76 35
OF STUUR EEN EMAIL
Marit Sales Advisor