Huwelijksaanzoek

Een origineel huwelijksaanzoek in een intieme, romantische, luxe setting

Vind uw perfecte boot

Origineel huwelijksaanzoek in Amsterdam

Super spannend, u gaat uw vriendin of vriend ten huwelijk vragen. Gaat uw geliefde ‘JA’ zeggen op de meest romantische vraag die er bestaat: Wil jij met mij trouwen? Het huwelijksaanzoek moet daarom een onvergetelijk en romantisch moment zijn. Er zijn veel mogelijkheden om uw aanzoek te doen. Maar wij bieden een locatie in Amsterdam waar u een romantisch, origineel huwelijksaanzoek kunt doen, namelijk op onze boot Marie Zurlohe. Als dat geen ‘Ja’ wordt?

Sfeerimpressie Huwelijksaanzoek op een boot

Met keuze uit meer dan 120+ opstaplocaties

Op basis van uw specifieke gelegenheid en het gezelschap selecteren we samen met u de perfecte op- en afstaplocatie voor uw vaartocht.

Neem alleen genoegen met het beste

9.3

/ 10

De gemiddelde beoordeling van onze laatste 2973 uitgevoerde vaartochten

Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij de beste high-end hospitality-ervaring die u maar kunt wensen. Ons uiterst gepassioneerde team staat klaar om u te helpen een buitengewone ervaring voor u en uw gasten te realiseren, tegenover de de beste prijs die er is.

OnnoOnno Ditewig
Hoofdschipper

“Onze beeldschone klassieke boten zijn varend erfgoed en ik ben dan ook trots dat ik ze mag varen. Aan boord ontvang ik de gasten en vertel ik met liefde iets over de boot en de bijzondere plekjes langs de Amsterdamse grachten. Samen met een hechte club bedieningsmedewerkers zorg ik ervoor dat onze gasten na de vaartocht een ervaring rijker zijn.”

Vergelijkbare gelegenheden

    Huwelijksvervoer

    Vervoer uw gasten comfortabel en op originele wijze tussen de verschillende locaties met deze speciale dag.

    Trouwreceptie

    Onze sfeervolle boten zijn een uitstekende locatie voor het houden van uw trouwreceptie.