15 tot 20 personen

Heeft u iets te vieren met uw familie, vrienden of collega’s? Boot Huren Amsterdam organiseert graag uw feestelijke gelegenheid voor 15 tot 20 personen.

15 tot 20 personen

Heeft u iets te vieren met uw familie, vrienden of collega’s? Boot Huren Amsterdam organiseert graag uw feestelijke gelegenheid voor 15 tot 20 personen.

Vind uw perfecte boot

Boot huren in Amsterdam voor 15 tot 20 personen

Wilt u de boottocht extra speciaal maken met iets te eten, te drinken of zelfs entertainment? Dan regelen wij dit van A tot Z voor u. Zie ons als uw eventplanner! Wij zorgen ervoor dat u en uw gezelschap niets tekort komen op onze comfortabele, open of overdekte, en verwarmde boten. Onze boten zijn uitermate geschikt voor een borrel, diner of een feestje met een eigen bar, geluidsinstallatie en toilet. Wij organiseren uw boottocht op maat, en houden daarbij rekening met uw wensen en budget.

Sfeerimpressie 15 tot 20 personen op een boot

Met keuze uit meer dan 120+ opstaplocaties

Op basis van uw specifieke gelegenheid en het gezelschap selecteren we samen met u de perfecte op- en afstaplocatie voor uw vaartocht.

Neem alleen genoegen met het beste

9.2

/ 10

De gemiddelde beoordeling van onze laatste 2863 uitgevoerde vaartochten

Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij de beste high-end hospitality-ervaring die u maar kunt wensen. Ons uiterst gepassioneerde team staat klaar om u te helpen een buitengewone ervaring voor u en uw gasten te realiseren, tegenover de de beste prijs die er is.

OnnoOnno Ditewig
Hoofdschipper

“Onze beeldschone klassieke boten zijn varend erfgoed en ik ben dan ook trots dat ik ze mag varen. Aan boord ontvang ik de gasten en vertel ik met liefde iets over de boot en de bijzondere plekjes langs de Amsterdamse grachten. Samen met een hechte club bedieningsmedewerkers zorg ik ervoor dat onze gasten na de vaartocht een ervaring rijker zijn.”

Vergelijkbare gelegenheden

    30 tot 40 personen

    Bent u een zakelijke gelegenheid aan het organiseren voor 30 tot 40 personen? Dan helpt Boot Huren Amsterdam u graag.

    50 tot 60 personen

    U heeft een grote groep van 50 tot 60 personen waarvoor u een unieke, totaal verzorgde locatie zoekt. En die vindt u bij Boot Huren Amsterdam.