15 tot 20 personen

Heeft u iets te vieren met uw familie, vrienden of collega’s? Boot Huren Amsterdam organiseert graag uw feestelijke gelegenheid op de Amsterdamse grachten voor 15 tot 20 personen.

Vind uw perfecte boot

Boot huren in Amsterdam voor 15 tot 20 personen

Er is geen betere plek om een feestelijke gelegenheid te vieren dan varend over de prachtige grachten van Amsterdam. Neem plaats in een van onze luxe salonboten en geniet onderweg van het uitzicht en verschillende spraakmakende bezienswaardigheden die de hoofdstad te bieden heeft zoals de Amstel, het Anne Frank huis en de Heineken Experience. Voor een vaartocht met een gezelschap van 15 tot 20 personen zijn onze karakteristieke salonboten met schipper de beste keuze.

Aanbevolen boten voor 15 tot 20 personen

De juiste keuze salonboot voor een middelgroot gezelschap tot 20 personen? Kies voor een van de volgende klassieke, luxe boten met eigen schipper. Wij hebben deze speciaal deze boten geselecteerd voor een gezelschap van 15 tot 20 personen.

Comfortabel en écht genieten tijdens het varen? Voor een gezelschap van 15 tot 20 personen bieden wij verschillende (open én overdekte) luxe boten, uitgerust met een eigen bar, toilet, verwarming en stroomvoorziening. Al onze boten zijn daarom uitermate geschikt voor verschillende gelegenheden, zoals een (zakelijke) borrel, diner of feestje met eigen bar en geluidsinstallatie.

Wij organiseren uw boottocht op maat, en houden daarbij rekening met uw wensen en budget, of u nu op zoek bent naar het huren van een boot voor 16 of 20 personen.

Populaire arrangementen

Op zoek naar meer dan alleen het huren van een 15- of 20-persoons boot? Maak er een extra feestelijke gelegenheid van door al varend te genieten van verschillende catering arrangementen. Boot huren Amsterdam biedt een ruime keuze aan verschillende catering mogelijkheden op een boot met schipper, waaronder gezellig borrelen, een diner, barbecue of high tea.

Kies uit onze selectie arrangementen die perfect passen bij een gezelschap van 15 tot 20 personen.

Huur een boot voor 15 tot 20 personen en ontdek Amsterdam vanaf het water

De dag of een aantal uur doorbrengen op een fijne motorboot, sloep of salonboot? Bij Boot Huren Amsterdam bent u aan het goede adres om een open of overdekte boot te huren voor verschillende gelegenheden met catering en entertainment mogelijkheden. Geniet aan boord met een middelgroot gezelschap van de prachtige zeventiende-eeuwse grachten die behoren tot UNESCO werelderfgoed.

Met keuze uit meer dan 120+ opstaplocaties

Op basis van uw specifieke gelegenheid en het gezelschap selecteren we samen met u de perfecte op- en afstaplocatie voor uw vaartocht.

Neem alleen genoegen met het beste

9.5

/ 10

De gemiddelde beoordeling van onze laatste 92 uitgevoerde vaartochten met 15 tot 20 personen

Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij de beste high-end hospitality-ervaring die u maar kunt wensen. Ons uiterst gepassioneerde team staat klaar om u te helpen een buitengewone ervaring voor u en uw gasten te realiseren, tegenover de de beste prijs die er is.

OnnoOnno Ditewig
Hoofdschipper

“Onze beeldschone klassieke boten zijn varend erfgoed en ik ben dan ook trots dat ik ze mag varen. Aan boord ontvang ik de gasten en vertel ik met liefde iets over de boot en de bijzondere plekjes langs de Amsterdamse grachten. Samen met een hechte club bedieningsmedewerkers zorg ik ervoor dat onze gasten na de vaartocht een ervaring rijker zijn.”

Vergelijkbare gelegenheden

  30 tot 40 personen

  Een feestelijke gelegenheid vieren met een middelgroot tot groot gezelschap, al varend over de Amsterdamse grachten? Bij Boot Huren Amsterdam bent u aan het juiste adres voor boten geschikt voor 30 tot 40 personen.

  50 tot 60 personen

  Wilt u graag een feestelijke gelegenheid vieren op een unieke locatie, geschikt voor een groter gezelschap? Huur een luxe boot bij Boot Huren Amsterdam mét eigen schipper. Voor elke gelegenheid geschikt.

  4 tot 10 personen

  Bent u op zoek naar een compleet verzorgde boottocht voor een intiem gezelschap tot 10 personen? Boot Huren Amsterdam zorgt met plezier voor een onvergetelijke ervaring op de Amsterdamse grachten in een luxe sloep of salonboot.