Staycation in Amsterdam

Nu wij in 2020 volop gaan genieten van vakantie in eigen land, is dit gelijk ook de uitgelezen kans om de hoofdstad Amsterdam beter te leren kennen. Wij delen graag onze tips voor een geslaagd dagje uit met vrienden of een romantisch weekend weg met je partner. 

Dagje uit met vrienden

→ Speurtocht door Amsterdam
Hoe goed ken jij Amsterdam nou echt? Tijdens een 2,5 uur durende speurtocht komen onderwerpen als de veelzijdigheid van Amsterdam, de geschiedenis van de Amsterdamse binnenstad, criminaliteit, prostitutie en drugshandel aan bod. De route loopt in een cirkel; waar je begint eindig je ook. Een speurtocht is al te boeken vanaf €25,-, maar met de actiecode Amsterdam Boats ontvang je 20% korting. Bestel direct hier jouw speurtocht!

Craft beer boat tour
Lekker ontspannen en genieten van de grachten vanaf het water? Dan is de Craft beer boat tour de ideale optie voor jou. Geniet van een 1,75 uur durende vaartocht door de historische grachtengordel terwijl wij drie uniek lokaal gebrouwen speciaalbieren serveren. Tijdens de comfortabele rondvaart wordt bijpassend warm- en koud fingerfood geserveerd. De Craft beer boat tour boek je voor maar €39,- per persoon. Klik hier en reserveer direct.  

Final Touch Poolen en Snooker
Zin om jouw vrienden uit te dagen voor een wedstrijdje? In het hartje van Amsterdam kan je snookeren, poolen, shuffleboard en spelletjes spelen. De gezellige setting en het personeel geven jou het gevoel alsof je in je tweede huiskamer zit. Aan de bar kan je kiezen uit een ruim assortiment aan goede bieren van de tap of fles, frisdranken, heerlijke koffie en diverse snacks. Reserveer nu een tafel met 50% korting via 020 6209252 en refereer naar de nieuwsbrief van Amsterdam Boats. De korting is geldig in de maand Juli.

Met je partner een weekend naar Amsterdam

Bezoek een museum
Even lekker cultuur snuiven? Amsterdam biedt een scala van diverse musea aan. Ga terug in de tijd tijdens een bezoek aan het Rijksmuseum en ontdek het verhaal van 800 jaar Nederlandse kunst en geschiedenis van de Middeleeuwen tot Mondriaan. Meer geïnteresseerd in de wereldculturen? Plan dan je bezoek aan het Tropenmuseum en laat je inspireren door universele menselijke thema’s. Leer over de enorme culturele diversiteit die de wereld rijk is en ontdek dat we op de verschillen na, allemaal hetzelfde zijn: mens. Toch meer van de moderne kunst? Dan is het Moco museum iets voor jou! Het Moco museum stelt  een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst tentoon, van kunstenaars die vooral uitblinken in het verwerken van ironie op de hedendaagse maatschappij.

Luxury dinner cruise
Om na je culturele bezoek lekker te ontspannen kan je de stad rustig beleven vanaf de Amsterdamse grachten, tijdens een luxury dinner. Aan boord van een klassieke (salon)boot word je ontvangen met een feestelijk aperitief. Aansluitend vertrekt de boot voor een fantastische vaarroute door het historisch centrum van Amsterdam. Terwijl je geniet van het uitzicht serveren wij, à la carte, een 3-gangen diner met vooraf een verassende amuse. Het diner wordt rechtstreeks uit de keuken van een aan de grachten gelegen restaurant geserveerd. Boek hier de Luxury dinner cruise voor maar €95,- per persoon.

Boek een romantische overnachting
Sluit je dag af en kom tot rust in een luxe hotelkamer in het centrum van Amsterdam. Maak gebruik van een Staycation deal bij één van onze favoriete hotels als Hotel Ambassade, InterContinental Amstel Hotel of Grand Hotel Amrâth Amsterdam.