Hemelvaartsdag

Met uw gezelschap genieten van deze historische dag al varend door centrum van Amsterdam.

Vind uw perfecte boot

Beleef hemelvaartsdag op het water in Amsterdam

18 mei 2023 t/m 18 mei 2023

Hemelvaartsdag valt altijd op een donderdag, 39 dagen na eerste Paasdag en tien dagen voor Pinksteren. Het is een nationale feestdag waar veel mensen een dagje of zelfs een lang weekend erop uit gaan naar onze hoofdstad. Boot Huren Amsterdam verzorgt graag een mooie hemelvaartsdag op het water. Geniet met uw gezelschap al varend van het historische centrum van Amsterdam. U huurt al een boot voor € 179,- per uur.

Varen is het perfecte hemelvaartsdag uitje

Hemelvaartsdag is in veel Europese landen een nationale feestdag. Traditiegetrouw trekken families en vrienden erop uit voor een gezellige dag. Deze Hemelvaartsdag valt in de lente en heeft vaak mooi weer. De perfecte dag om te gaan varen in Amsterdam. Boot Huren Amsterdam helpt u graag bij het organiseren van de perfecte vaartocht.
 • Wij hebben een ruim aanbod aan boten: sloepen en salonboten. Graag kiezen we samen met u aan de hand van uw gezelschap en wensen de perfecte boot.
 • Ook hebben wij diverse cateringmogelijkheden, zodat u kunt genieten van een hapje en een drankje, een verzorgde lunch of een diner aan boord.
 • Mocht het weer toch iets tegenvallen zijn, dan beschikken onze salonboten over een dak en verwarming. Zodat u ook met minder weer comfortabel geniet van uw vaartocht.

U kunt direct een geheel vrijblijvende aanvraag doen. Uiterlijk binnen 1 werkdag ontvangt u van ons een reactie (vaak al dezelfde werkdag)! Bel ons op 020 624 76 35. Ons team denkt graag met u mee over de invulling van een volledig verzorgde vaartocht afgestemd op de specifieke wensen van uw gezelschap.

Met keuze uit meer dan 120+ opstaplocaties

Op basis van uw specifieke gelegenheid en het gezelschap selecteren we samen met u de perfecte op- en afstaplocatie voor uw vaartocht.

Neem alleen genoegen met het beste

9.3

/ 10

De gemiddelde beoordeling van onze laatste 3102 uitgevoerde vaartochten

Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij de beste high-end hospitality-ervaring die u maar kunt wensen. Ons uiterst gepassioneerde team staat klaar om u te helpen een buitengewone ervaring voor u en uw gasten te realiseren, tegenover de de beste prijs die er is.

OnnoOnno Ditewig
Hoofdschipper

“Onze beeldschone klassieke boten zijn varend erfgoed en ik ben dan ook trots dat ik ze mag varen. Aan boord ontvang ik de gasten en vertel ik met liefde iets over de boot en de bijzondere plekjes langs de Amsterdamse grachten. Samen met een hechte club bedieningsmedewerkers zorg ik ervoor dat onze gasten na de vaartocht een ervaring rijker zijn.”

Vergelijkbare gelegenheden

  Bevrijdingsdag

  Geniet van verschillende activiteiten en evenementen die in de hele hoofdstad zijn georganiseerd op een luxe boot.

  Pinksteren

  De vrije dagen van pinksteren geven de perfecte gelegenheid om erop uit te gaan met uw familie of vrienden.

  Amsterdam Light Festival

  Het unieke, jaarlijkse lichtkunstfestival in het historische centrum van Amsterdam dat u absoluut een keer moet hebben gezien.

  Sail

  Deze 10de editie beloofd met alle tall ships, marine schepen, replica’s van historische vaartuigen en een scala aan varend erfgoed spectaculairder te worden dan ooit te voren.

  Koningsdag

  Een unieke belevenis: exclusief samen met uw gezelschap een boot huren op Koningsdag in Amsterdam.

  Kerstmis

  Beleef kerst vanaf het water in Amsterdam, samen met familie of vrienden.

  Pasen

  Pasen op de Amsterdamse grachten.

  Gay Pride

  Geniet van Pride week in Amsterdam

  Valentijn

  Geniet met uw gezelschap van deze romantische dag, al varend door het centrum van Amsterdam

  Oud en nieuw

  Sluit het jaar af met een luxe vaartocht op de Amsterdamse grachten