Vergaderen

Laat uw team en klanten inspireren door deze unieke vergaderlocatie in Amsterdam.

Occasions business meeting
Vergaderen

Laat uw team en klanten inspireren door deze unieke vergaderlocatie in Amsterdam.

Unieke vergaderlocatie in Amsterdam

Laat uw team en klanten inspireren door deze unieke vergaderlocatie in Amsterdam. Stap aan boord en vaar over de Amsterdamse grachten, terwijl u met uw collega’s of klanten vergadert, nieuwe plannen bespreekt of brainstormt over een nieuw project. Wij inspireren u graag en laten graag uw organisatie of project verder groeien. U kunt op diverse manieren gebruik maken van deze unieke, inspirerende vergaderlocatie. Informeer naar de mogelijkheden bij ons team. Let op: u boekt dit arrangement in combinatie met één van onze boten. Indien nodig, zorgen wij ook voor een presentatiescherm en microfoon.

Neem contact op

Wij helpen u graag verder

Danica
Vrijblijvend informeren

Een inspirerende vergaderruimte in Amsterdam

Naast dat het ongebruikelijk en daardoor al inspirerend is om op een boot te vergaderen, maakt de Amsterdamse grachtengordel die aan u voorbij trekt het helemaal een inspirerende vergaderruimte. De Amsterdamse grachtengordel staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. U hoeft zich geen zorgen te maken of u wel rustig en stabiel zit. Onze boten zijn namelijk uiterst comfortabel, en hebben naast een presentatiescherm ook een toilet aan boord.
Inspirerende vergaderlocatie in amsterdam
Unieke vergaderlocatie op een boot

Vraag een geheel vrijblijvend een offerte aan met uw wensen. Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie (vaak al dezelfde werkdag). Of neem contact op met ons team via 020 - 624 76 35, en wij stellen graag samen met u de zakelijke lunch samen.

Erg leuke boot, zeer vriendelijke en ervaren kapitein, zeer vriendelijke hostess, drankjes en hapjes waren van goede kwaliteit.

Ook diverse arrangementen mogelijk voor, tijdens of na uw vergadering

We hebben ook diverse arrangementen die u extra kunt bijboeken. Voorbeelden van arrangement die perfect zijn voor, tijdens of na uw vergadering:

 • Zakelijke lunch: Breek uw vergadering met een heerlijke lunch. U kunt bij ons diverse lunch arrangementen boeken. Lees hier meer over het zakelijke lunchen op één van onze boten.
 • Diner aan boord: Geniet van een 2-, 3- of 4-gangen diner aan boord, geheel privé met uw gezelschap en volledig op uw eet- en dieetwensen aangepast. Lees hier meer over dineren aan boord van één van onze sfeervolle salonboten.
 • Informele afsluitende borrel: Sluit de formele vergadering af met een informele borrel. U krijgt onbeperkt drankjes en een aantal hapjes. Lees hier meer over het borrelen op onze boten.

Er zijn ook andere arrangement mogelijk. Bekijk al onze arrangementen hier. Heeft u speciale eet- of dieetwensen? Of wilt u een andere invulling geven aan uw arrangement? Vraag gerust naar de mogelijkheden bij ons team. Ontdek onze ‘service with a smile’ en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de website, of bel ons op 020 - 624 76 35.

Met keuze uit meer dan 120+ opstap locaties

Op basis van uw specifieke gelegenheid en het gezelschap selecteren we samen met u de perfecte op- en afstaplocatie voor uw vaartocht.

Populaire arrangementen

Deze geselecteerde arrangementen zullen ideaal aansluiten op uw gelegenheid.

 • Diner aan boord Amsterdam

  Diner aan boord

  €56,00

  Privé boot - Volgens de richtlijnen van het RIVM - Vanaf 8 personen

 • BBQ / Barbecue Amsterdam

  BBQ / Barbecue

  €29,50

  Privé boot - Van 10 tot 48 personen - Privé chef inbegrepen

 • Sushi diner Amsterdam

  Sushi diner

  €33,50

  Uitgebreide selectie dag-verse sushi - Privé boot - Sake op aanvraag

 • High Tea Amsterdam

  High Tea

  €22,25

  Privé boot - Volgens de richtlijnen van het RIVM - Perfect uitje met v...

Losse tickets kopen kan ook

Geniet van onze luxe vaartocht arrangementen aangeboden door onze partner Amsterdam Boats Tickets

Koop losse tickets Ticket

Neem alleen genoegen met het beste

9.2

/ 10

De gemiddelde beoordeling van onze laatste 2789 uitgevoerde vaartochten

Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij de beste high-end hospitality-ervaring die u maar kunt wensen. Ons uiterst gepassioneerde team staat klaar om u te helpen een buitengewone ervaring voor u en uw gasten te realiseren, tegenover de de beste prijs die er is.

OnnoOnno Ditewig
Hoofdschipper

“Onze beeldschone klassieke boten zijn varend erfgoed en ik ben dan ook trots dat ik ze mag varen. Aan boord ontvang ik de gasten en vertel ik met liefde iets over de boot en de bijzondere plekjes langs de Amsterdamse grachten. Samen met een hechte club bedieningsmedewerkers zorg ik ervoor dat onze gasten na de vaartocht een ervaring rijker zijn.”

Vergelijkbare gelegenheden

  Bedrijfsuitje

  Varen met uw personeel en collega’s op een privé boot op de Amsterdamse grachten.

  Private dining

  Vier een succesvolle beurs-, evenementen- of congresdag in beslotenheid met een luxe varend diner.

  Zakelijke lunch

  Een uitgebreide zakelijke lunch op een unieke locatie in Amsterdam.