Vergaderen

Laat uw team en klanten inspireren door deze unieke vergaderlocatie in Amsterdam.

Vind uw perfecte boot

Unieke vergaderlocatie in Amsterdam

Laat uw team en klanten inspireren door deze unieke vergaderlocatie in Amsterdam. Stap aan boord en vaar over de Amsterdamse grachten, terwijl u met uw collega’s of klanten vergadert, nieuwe plannen bespreekt of brainstormt over een nieuw project. Wij inspireren u graag en laten graag uw organisatie of project verder groeien. U kunt op diverse manieren gebruik maken van deze unieke, inspirerende vergaderlocatie. Informeer naar de mogelijkheden bij ons team. Let op: u boekt dit arrangement in combinatie met één van onze boten. Indien nodig, zorgen wij ook voor een presentatiescherm en microfoon.

Een inspirerende vergaderruimte in Amsterdam

Naast dat het ongebruikelijk en daardoor al inspirerend is om op een boot te vergaderen, maakt de Amsterdamse grachtengordel die aan u voorbij trekt het helemaal een inspirerende vergaderruimte. De Amsterdamse grachtengordel staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. U hoeft zich geen zorgen te maken of u wel rustig en stabiel zit. Onze boten zijn namelijk uiterst comfortabel, en hebben naast een presentatiescherm ook een toilet aan boord.

Vraag een geheel vrijblijvend een offerte aan met uw wensen. Uiterlijk binnen 1 werkdag ontvangt u van ons een reactie (vaak al dezelfde werkdag). Of neem contact op met ons team via 020 624 76 35, en wij stellen graag samen met u de zakelijke lunch samen.

Ook diverse arrangementen mogelijk voor, tijdens of na uw vergadering

We hebben ook diverse arrangementen die u extra kunt bijboeken. Voorbeelden van arrangement die perfect zijn voor, tijdens of na uw vergadering:

  • Zakelijke lunch: Breek uw vergadering met een heerlijke lunch. U kunt bij ons diverse lunch arrangementen boeken. Lees hier meer over het zakelijke lunchen op één van onze boten.
  • Diner aan boord: Geniet van een 2-, 3- of 4-gangen diner aan boord, geheel privé met uw gezelschap en volledig op uw eet- en dieetwensen aangepast. Lees hier meer over dineren aan boord van één van onze sfeervolle salonboten.
  • Informele afsluitende borrel: Sluit de formele vergadering af met een informele borrel. U krijgt onbeperkt drankjes en een aantal hapjes. Lees hier meer over het borrelen op onze boten.

Sfeerimpressie vergaderruimte op een boot

Met keuze uit meer dan 120+ opstaplocaties

Op basis van uw specifieke gelegenheid en het gezelschap selecteren we samen met u de perfecte op- en afstaplocatie voor uw vaartocht.

Neem alleen genoegen met het beste

9.3

/ 10

De gemiddelde beoordeling van onze laatste 3091 uitgevoerde vaartochten

Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij de beste high-end hospitality-ervaring die u maar kunt wensen. Ons uiterst gepassioneerde team staat klaar om u te helpen een buitengewone ervaring voor u en uw gasten te realiseren, tegenover de de beste prijs die er is.

OnnoOnno Ditewig
Hoofdschipper

“Onze beeldschone klassieke boten zijn varend erfgoed en ik ben dan ook trots dat ik ze mag varen. Aan boord ontvang ik de gasten en vertel ik met liefde iets over de boot en de bijzondere plekjes langs de Amsterdamse grachten. Samen met een hechte club bedieningsmedewerkers zorg ik ervoor dat onze gasten na de vaartocht een ervaring rijker zijn.”

Losse tickets kopen kan ook

Geniet van onze luxe vaartocht arrangementen aangeboden door onze partner Amsterdam Boats Tickets

Koop losse tickets

Vergelijkbare gelegenheden

    Bedrijfsuitje

    Varen met uw personeel en collega’s op een privé boot op de Amsterdamse grachten.