4 tot 10 personen

Bent u op zoek naar een compleet verzorgde boottocht voor een intiem gezelschap tot 10 personen? Boot Huren Amsterdam zorgt met plezier voor een onvergetelijke ervaring op de Amsterdamse grachten in een luxe sloep of salonboot.

Vind uw perfecte boot

Boot huren in Amsterdam voor 4 tot 10 personen

Om uw speciale gelegenheid extra gezellig te vieren met een indrukwekkend uitzicht, is het huren van een luxe boot of sloep in Amsterdam de perfecte locatie. Neem plaats aan boord van een van onze open of (deels) overdekte boten en ontdek alles wat onze hoofdstad te bieden heeft vanuit een ander perspectief. Onze boten worden verhuurd met schipper, zodat u en uw groep optimaal kunnen genieten.

Voor een vaartocht met een gezelschap van 4, 6, 8 of 10 personen zijn onze karakteristieke salonboten of sloepen de beste keuze.

Aanbevolen boten voor 4 tot 10 personen

De juiste keuze boot voor een klein gezelschap tot 10 personen? Kies voor een van de volgende luxe boten met eigen schipper. Wij hebben deze speciaal geselecteerd voor groepen van 4 tot 10 personen.

Voor een relaxte dag op het water bieden wij verschillende mogelijkheden qua type boten. Zo kunt u kiezen voor een (open) luxe sloep met comfortabele loungekussens of voor een karakteristieke salonboot. Geniet aan boord van een sloep optimaal van het uitzicht en het mooie weer of maak er een knusse dag van op onze salonboten, uitgerust met verschillende faciliteiten zoals een bar, eigen toilet, verwarming en een muziekinstallatie.

Voor een boottocht op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Elke gelegenheid is uniek, en daarom houden wij graag rekening met uw specifieke wensen en budget.

Populaire arrangementen

Om uw dag op het water compleet te maken bieden wij verschillende mogelijkheden aan op het gebied van catering en entertainment. Van sec varen tot een luxe, haute cuisine diner, een feestelijke privéaangelegenheid of een zakelijke bijeenkomst.

Ontdek onze aanbevolen arrangementen voor een gezelschap van 4 tot 10 personen.

Huur een boot voor 4 tot 10 personen en ontdek Amsterdam vanaf het water

Uw (zakelijke) gelegenheid met een klein gezelschap huren? Boot Huren Amsterdam biedt verschillende opties aan. Huurt u graag een open of overdekte motorboot, charmante sloep of salonboot en wilt u tegelijkertijd genieten van verschillende catering en entertainment mogelijkheden? Ontspan en geniet met een uw gezelschap van de prachtige zeventiende-eeuwse grachten.

Met keuze uit meer dan 120+ opstaplocaties

Op basis van uw specifieke gelegenheid en het gezelschap selecteren we samen met u de perfecte op- en afstaplocatie voor uw vaartocht.

Neem alleen genoegen met het beste

9

/ 10

De gemiddelde beoordeling van onze laatste 315 uitgevoerde vaartochten met 4 tot 10 personen

Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij de beste high-end hospitality-ervaring die u maar kunt wensen. Ons uiterst gepassioneerde team staat klaar om u te helpen een buitengewone ervaring voor u en uw gasten te realiseren, tegenover de de beste prijs die er is.

OnnoOnno Ditewig
Hoofdschipper

“Onze beeldschone klassieke boten zijn varend erfgoed en ik ben dan ook trots dat ik ze mag varen. Aan boord ontvang ik de gasten en vertel ik met liefde iets over de boot en de bijzondere plekjes langs de Amsterdamse grachten. Samen met een hechte club bedieningsmedewerkers zorg ik ervoor dat onze gasten na de vaartocht een ervaring rijker zijn.”

Vergelijkbare gelegenheden

  15 tot 20 personen

  Heeft u iets te vieren met uw familie, vrienden of collega’s? Boot Huren Amsterdam organiseert graag uw feestelijke gelegenheid op de Amsterdamse grachten voor 15 tot 20 personen.

  30 tot 40 personen

  Een feestelijke gelegenheid vieren met een middelgroot tot groot gezelschap, al varend over de Amsterdamse grachten? Bij Boot Huren Amsterdam bent u aan het juiste adres voor boten geschikt voor 30 tot 40 personen.

  50 tot 60 personen

  Wilt u graag een feestelijke gelegenheid vieren op een unieke locatie, geschikt voor een groter gezelschap? Huur een luxe boot bij Boot Huren Amsterdam mét eigen schipper. Voor elke gelegenheid geschikt.