Veelgestelde vragen

 • Het versturen van mijn aanvraag lukt niet. Hoe kan dat?

  De velden in het aanvraagformulier hebben een "validatie". Zo controleert het e-mailveld een woord zonder streepje bijvoorbeeld of u wel een apenstaartje heeft gebruikt. Vul elk veld goed in en controleer deze op juistheid voordat u op verzenden klikt. Lukt het niet? Bel ons dan gerust op (020) 6247635.

 • Ik zie niet precies wat ik zoek. Wat nu?

  Neem dan contact met ons op door te bellen naar (020) 6247635. Wij horen graag van u wat uw specifieke wensen zijn en stellen aan de hand daarvan graag geheel vrijblijvend een advies op maat voor u op.

 • Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

  Wanneer u uw reservering bij de rederij van uw keuze heeft bevestigd, dan zijn er over het algemeen annuleringsvoorwaarden van kracht. Deze annuleringsvoorwaarden verschillen per rederij. Vraag naar deze voorwaarden voordat u uw offerte bevestigt.

 • Ik wil graag een beoordeling plaatsen. Hoe werkt dat?

  De beoordelingen die op Boot Huren Amsterdam staan vermeld zijn reacties van personen die reeds hebben gevaren en de boot hebben aangevraagd via de Boot Huren Amsterdam website. Na het versturen van uw aanvraag ontvangt u van ons één dag na de aangegeven vaardatum een e-mail met een vraag of u ons van uw feedback wilt voorzien. U kunt in dit formulier aangeven of wij uw reactie onder uw naam of anoniem op de website mogen plaatsen.

 • Ik ben geïnteresseerd in meerdere boten. Hoe pak ik dit aan?

  Dat kan natuurlijk. U kunt simpelweg meerdere boten aanvragen, het vinkje onderaan het aanvraagformulier waarmee u aangeeft geïnteresseerd te zijn in het ontvangen van vergelijkbare offertes aanvinken, of ons bellen op (020) 6247635 voor advies. Wij informeren u graag over de juiste boot voor uw specifieke gelegenheid.

 • Waar moet ik opstappen?

  Omdat de boten die op Boot Huren Amsterdam exclusief worden verhuurd bepaalt u waar u wilt opstappen (mits er een steiger is natuurlijk). Let hierbij wel op bij het maken van uw reservering want er kunnen kosten aan verbonden zijn. Wij hebben daarom bij elke boot met behulp van Google Maps aangeven op welke locatie(s) u kosteloos kunt opstappen. Voor meer informatie over opstapmogelijkheden en steigers in Amsterdam klikt u hier.

 • Is Boot Huren Amsterdam een tussenpersoon of een rederij?

  Boot Huren Amsterdam staat voor het transparant maken van de bootverhuur markt in Amsterdam en is daarom met verschillende rederijen in Amsterdam een samenwerking aangegaan om u in staat te stellen de verschillende boten te vergelijken en die boot te kiezen die het beste aansluit op uw specifieke wensen. Bij het aanvragen van een specifieke boot treedt u rechtstreeks in contact met de eigenaar van deze boot.