Sloep huren om zélf door Amsterdam te varen

Zelf bootje varen in Amsterdam

Je kunt in Amsterdam ook leuke fluisterbootjes huren om zelf mee over de grachten te varen. Een gezellig en voordelig uitje met je eigen vrienden of familie! Je hebt geen vaarbewijs nodig om zelf met een fluisterbootje door Amsterdam te varen. Als je zo’n bootje wilt huren, raadt Boot Huren Amsterdam je aan om naar Boaty Bootverhuur of naar Boats4rent Sloepverhuur te gaan. Die hebben de voordeligste tarieven van Amsterdam en bieden een goede persoonlijke service.

Hoe het werkt? Je reserveert de dag en tijd van je voorkeur op de website van Boaty of Boats4rent. Je ontvangt dan direct een bevestiging via de e-mail en op het gereserveerde tijdstip ligt er dan een fluisterboot voor je klaar.

Als je aankomt, is er altijd iemand van de bootverhuur aanwezig om je alles uit te leggen en je goed op weg te helpen. De uitleg die je krijgt, gaat over de belangrijkste vaarregels en hoe je het bootje bestuurt. Allemaal niet moeilijk, zelfs als je nooit eerder hebt gevaren.
Je krijgt ook een goede waterkaart mee met tips voor de mooiste routes door de stad. Standaard zijn er zwemvesten aan boord en voor de kleintjes zijn er speciale kleuter- en peutervestjes. Ook krijg je per persoon een schuimkussentje mee om op te zitten.

Je begint en eindigt je vaartocht altijd bij de steiger van de bootverhuur. Boaty ligt in De Pijp aan de zuidkant van het centrum en is uitstekend bereikbaar met de Noord-Zuidlijn. Boats4rent heeft zijn steiger aan het geliefde Westerpark, aan de westkant van het centrum en niet ver van de noordelijke Jordaan.

Je hoeft onderweg nooit te tanken, want je bootje vaart elektrisch en je accu’s zitten altijd vol genoeg voor een paar uur varen. De bootjes gaan niet snel, zijn lekker stil en je hebt geen last van uitlaatgassen.Catering is bij dit soort boothuur niet inbegrepen. Dus het is aan te raden om van te voren zelf wat te eten en te drinken voor onderweg te kopen.
Je mag met maximaal zes personen op een boot. En je betaalt per dagdeel, vanaf € 79,- voor drie uur.

Wil je meer weten over het huren van een klein bootje om zélf door Amsterdam te varen? Of wil je nu meteen een bootje reserveren? Ga dan direct naar de website van Boaty Bootverhuur of van Boats4rent Sloepverhuur. Veel plezier!