Gelegenheden Boot Huren Amsterdam

Diner

Diner

Privé diner op het water van 2 tot 60 personen. Varend restaurant, diner aan of van boord en live cooking.
Meer Info
Trouwen

Trouwen

Huwelijksvervoer en trouwen op het water. Romantiek op de grachten. Wat is hierop uw antwoord?
Meer Info
Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Personeels-, team-, bedrijfs- en andere zakelijke uitjes in Amsterdam. Exclusieve maatwerk vaartochten.
Meer Info
Verjaardag / jubileum

Verjaardag / jubileum

Verjaardag of jubileum vieren op een boot? Exclusieve vaartochten voor al uw feestelijke privé gelegenheden.
Meer Info
Bevrijdingsdag

Bevrijdingsdag

Op 5 mei wordt door het hele land de bevrijding van Nederland gevierd. Maar waar kunt u beter bevrijdingsdag vieren dan in Amsterdam? Door de hele hoofdstad zijn er diverse activiteiten en evenementen georganiseerd. En met Boot Huren Amsterdam kunt u daarvan op unieke wijze genieten vanaf het water. Huur al een sloep vanaf € 179,- per uur en vaar met uw gezelschap van minimaal 10 personen door de Amsterdamse grachten. Onze overdekte, verwarmde salonboten zijn ook geschikt voor een minder zonnige Bevrijdingsdag. Informeer naar onze vaarmogelijkheden.
Meer Info
Hemelvaartsdag

Hemelvaartsdag

Hemelvaartsdag valt altijd op een donderdag, 39 dagen na eerste Paasdag en tien dagen voor Pinksteren. Het is een nationale feestdag waar veel mensen een dagje of zelfs een lang weekend erop uit gaan naar onze hoofdstad. Boot Huren Amsterdam verzorgt graag een mooie hemelvaartsdag op het water. Geniet met uw gezelschap al varend van het historische centrum van Amsterdam. U huurt al een boot voor € 179,- per uur.
Meer Info
Pinksteren

Pinksteren

Tijdens Pinksteren hebben veel Nederlanders een vrije dag of een lang weekend vrij. De perfecte gelegenheid om erop uit te gaan met uw familie of vrienden. Boot Huren Amsterdam laat u met een exclusieve boottocht graag Pinksteren op een unieke wijze vanaf het water beleven. Wij verzorgen u graag een volledig verzorgde boottocht door de grachten van Amsterdam. Informeer naar onze boten en vaararrangementen. Ook bieden wij diverse arrangementen tijdens de vaartocht. Van een heerlijke BBQ tot een a la carte diner. Van een wijnproeverij tot een exclusieve cocktail cruise. Vanaf € 179,- per uur en vanaf 10 personen.
Meer Info
Private dining

Private dining

Een succesvolle beurs-, evenementen- of congresdag in beslotenheid vieren met een luxe diner terwijl u tegelijkertijd uw gasten meeneemt door het historisch centrum van Amsterdam? Private dining op een van onze luxe (salon)boten is een exclusieve ervaring die grote indruk zal maken op uw team of uw klanten. Zo wordt uw beursdeelname een klinkend succes.
Meer Info
Zakelijke lunch

Zakelijke lunch

Geniet formeel of informeel van een uitgebreide zakelijke lunch met collega's of zakenrelaties, terwijl u over de grachten in Amsterdam wordt gevaren.
Meer Info
Vergaderen

Vergaderen

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam om te vergaderen? Vergader uniek op één van onze boten, terwijl u vaart door Amsterdam.
Meer Info
Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival

De vaarroute van het fameuze Amsterdam Light Festival is ook dit jaar weer het absolute hoogtepunt. Mis het niet en vaar met Boot Huren Amsterdam langs de meest fantastische lichtsculpturen en projecties en laat u betoveren!
Meer Info
Sail Amsterdam

Sail 2020

Deze 10de editie beloofd met alle tall ships, marine schepen, replica’s van historische vaartuigen en een scala aan varend erfgoed spectaculairder te worden dan ooit te voren. Sail Amsterdam is het grootste nautische evenement van Europa en het is de perfecte gelegenheid om, tegen decor van honderden indrukwekkende schepen, uw (zakelijke) gasten te trakteren op een onvergetelijk vaararrangement. De onderstaande arrangementen worden georganiseerd op officieel geaccrediteerde boten.
Meer Info
Koningsdag

Koningsdag

Eens per jaar kleuren de grachten oranje en is het tijd voor de mooiste dag van het jaar: Koningsdag! Beleef deze dag vanaf het water voor de ultieme Koningsdag-beleving! Mis de boot niet, leg je vaartocht snel vast! Vanaf € 95,00 p.p. all-in
Meer Info
Gay pride

Gay Pride

Mis het niet, de beste pride van de wereld met als hoogtepunt de canal parade. Boek nu je eigen boot.
Voor persoonlijk advies
(020) 624 76 35