50 tot 60 personen

Wilt u graag een feestelijke gelegenheid vieren op een unieke locatie, geschikt voor een groter gezelschap? Huur een luxe boot bij Boot Huren Amsterdam mét eigen schipper. Voor elke gelegenheid geschikt.

Vind uw perfecte boot

Boot huren in Amsterdam voor 50 tot 60 personen

Al varend over de grachten van Amsterdam uw bedrijfsuitje, (zakelijk) feest of andere bijzondere gelegenheid vieren? Wij organiseren graag uw event van A tot Z op een van onze klassieke salonboten. Met een enthousiaste schipper, ervaren hostess, verschillende arrangementen én entertainment beschikbaar, nemen wij de organisatie graag uit handen en zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Voor een boottocht met een groot gezelschap van 50 tot 60 personen zijn onze salonboten de meest comfortabele keuze.

Aanbevolen boten voor 50 tot 60 personen

Het perfecte type salonboot voor een groep tot 60 personen? Kies voor een van de volgende klassieke boten met eigen schipper. Wij hebben deze boten speciaal geselecteerd voor een gezelschap van 50 tot 60 personen.

Een geslaagde dag zonder zorgen over het weer? Daar zorgt Boot Huren Amsterdam graag voor! Voor een groep van 50 tot 60 personen bieden wij de optie om zowel luxe open als overdekte boten te huren. Zo kunt u gedurende elk seizoen aan boord genieten. Om de boottocht extra comfortabel te maken vindt u verschillende basisvoorzieningen aan boord, waaronder een eigen toilet, bar en stroomvoorziening. Dat maakt onze boten uitermate geschikt voor verschillende gelegenheden, zoals een (zakelijke) borrel, diner of feestje met eigen bar en geluidsinstallatie.

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, plannen wij uw boottocht volledig op basis van uw wensen en het door u bepaalde budget.

Populaire arrangementen

Op zoek naar een compleet verzorgde ervaring aan boord van een 50- of 60-persoons boot? Maak er een extra feestelijke gelegenheid van door varend te genieten van onze selectie catering arrangementen of (live) entertainment. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende mogelijkheden op een boot met schipper, waaronder een (sushi) diner, barbecue, gezellig borrelen of een klassieke high tea.

Maak een keuze uit onze selectie arrangementen voor een boottocht met 50 tot 60 personen.

Huur een boot voor 50 tot 60 personen en ontdek Amsterdam vanaf het water

Hoewel het varen zelf al een unieke toevoeging is aan uw evenement, maakt het prachtige uitzicht van de grachtengordel de dag helemaal compleet. Aanschouw tijdens uw vaartocht verschillende hoogtepunten van Amsterdam zoals de Heineken Experience, het IJ of de Magere Brug. De grachtengordel is het perfecte vaargebied voor pleziervaart, elke dag van elk seizoen!

Met keuze uit meer dan 120+ opstaplocaties

Op basis van uw specifieke gelegenheid en het gezelschap selecteren we samen met u de perfecte op- en afstaplocatie voor uw vaartocht.

Neem alleen genoegen met het beste

8.9

/ 10

De gemiddelde beoordeling van onze laatste 16 uitgevoerde vaartochten met 50 tot 60 personen

Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij de beste high-end hospitality-ervaring die u maar kunt wensen. Ons uiterst gepassioneerde team staat klaar om u te helpen een buitengewone ervaring voor u en uw gasten te realiseren, tegenover de de beste prijs die er is.

OnnoOnno Ditewig
Hoofdschipper

“Onze beeldschone klassieke boten zijn varend erfgoed en ik ben dan ook trots dat ik ze mag varen. Aan boord ontvang ik de gasten en vertel ik met liefde iets over de boot en de bijzondere plekjes langs de Amsterdamse grachten. Samen met een hechte club bedieningsmedewerkers zorg ik ervoor dat onze gasten na de vaartocht een ervaring rijker zijn.”

Vergelijkbare gelegenheden

  15 tot 20 personen

  Heeft u iets te vieren met uw familie, vrienden of collega’s? Boot Huren Amsterdam organiseert graag uw feestelijke gelegenheid op de Amsterdamse grachten voor 15 tot 20 personen.

  30 tot 40 personen

  Een feestelijke gelegenheid vieren met een middelgroot tot groot gezelschap, al varend over de Amsterdamse grachten? Bij Boot Huren Amsterdam bent u aan het juiste adres voor boten geschikt voor 30 tot 40 personen.

  4 tot 10 personen

  Bent u op zoek naar een compleet verzorgde boottocht voor een intiem gezelschap tot 10 personen? Boot Huren Amsterdam zorgt met plezier voor een onvergetelijke ervaring op de Amsterdamse grachten in een luxe sloep of salonboot.