BBQ boot in Amsterdam

BBQ boot in Amsterdam

Een barbecue op luxe boot
Beleef de zomer op het water! Niets gezelliger dan met familie, vrienden of collega's een barbecue te organiseren. Terwijl u geniet van een glas bier of wijn, voorziet de privé chef u van de heerlijkste vlees- en visgerechten, rechtstreeks van de elektrische grill. Dit alles terwijl de schipper u op een van onze luxe boten rondvaart over de Amsterdamse grachten.

Menu Barbecue Basis:
Smakelijke selectie vlees met bijhorende salades, brood en diverse sauzen. €32,50

Menu Barbecue Populair:
Luxe vleessoorten en garnalenspies van de grill, met bijhorende salades, brood en diverse sauzen. €37,50 Meest gekozen!

Menu Barbecue Deluxe:
Liever Barbecue Deluxe (items uitgebreid met biefstuk, zalmfilet en gambaspies) € 42,50 p.p.

Dit arrangement is beschikbaar voor minimaal 10 en maximaal 48 personen.


Geniet van een BBQ op een boot in Amsterdam

Een BBQ op een boot in Amsterdam? Ja, dat kan! Wij bieden u en uw gezelschap een unieke zomerse beleving op één van onze BBQ boten.

  • Een BBQ op een boot maakt de beste zomerse activiteit tot een unieke zomerse ervaring op het water met uw gezelschap van 10 tot 48 personen;
  • De heerlijkste vlees- en visgerechten met de beste lokale ingrediënten bereid door een privé chef rechtstreeks aan boord;
  • Onze prachtige klassieke, luxe boten met afneembaar dak zorgen voor een zonnige BBQ beleving, maar zijn ook perfect bij wisselvallig weer.

Bekijk hier de actuele barbecue arrangementen. De prijs is exclusief boothuur en BTW. Dit arrangement kunt u bijboeken bij één van onze drie BBQ boten. U kunt direct een geheel vrijblijvende aanvraag doen. Uiterlijk binnen 1 werkdag ontvangt u van ons een reactie (vaak al dezelfde werkdag)! Heeft u vragen of speciale eet- en dieetwensen? Bel ons dan op 020 624 76 35. Ons team denkt graag mee over een onvergetelijke vaartocht met uw gezelschap door Amsterdam.

Uitgebreide barbecue arrangement verzorgd door een privé chef aan boord

Al jarenlang werken wij samen met onze BBQ partner. Een BBQ organiseren op een boot vergt de nodige ervaring. Onze drie boten (HRH, Bota Fogo en Anna Maria) bieden perfect ruimte voor een elektrische barbecue. Uw eigen privé chef maakt de heerlijkste gerechten voor u klaar. We bieden vier barbecue arrangementen:

  • Basic: vier malse vleesgerechten (o.a. kipsaté, hamburger, en pittige merquez), stokbrood, diverse huisgemaakte salades, en sauzen;
  • Populair: vijf heerlijke vleesgerechten (o.a. biefstuk, garnalenspies en pittige merquez), stokbrood, Huzaren-, Griekse en Italiaanse salade, en sauzen;
  • Deluxe: vijf lekkere grill gerechten (o.a. kalfs entrecote, lamskotelet en zalmpakket), stokbrood, salades en sauzen, en desserts en fruit;
  • Vegetarisch: vijf top vegetarische gerechten (o.a. groenteburger, maiskolf en portobello met kaas), stokbrood, diverse huisgemaakte salades, en sauzen.

Prijzen zijn inclusief privé chef aan boord. Bekijk onze complete barbecue arrangementen hier. Heeft u speciale eet- of dieetwensen? Of wilt u een ander BBQ menu samenstellen? Dat kan! Neem contact op met ons team via 020 624 76 35, en wij stellen samen met u en de chef een passend menu samen.

3 redenen waarom u kiest voor een BBQ boot in Amsterdam

Heeft u privé of een zakelijke gelegenheid te vieren? Of wilt u gewoon een gezellig dagje uit met uw familie, vrienden of collega’s? Kies dan voor deze unieke ervaring op het water. Wat maakt een barbecue aan boord van een BBQ boot in Amsterdam zo bijzonder?

  • Je vaart op je eigen privé restaurant met je eigen privé chef;
  • De prachtige historische grachtengordel van Amsterdam trekt aan je voorbij;
  • Unieke combinatie van de twee mooiste activiteiten in de zomer: BBQ en varen.

Heeft u interesse in één van onze BBQ arrangementen? Ontdek dan snel onze ‘service with a smile’ en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de website, of bel ons op 020 624 76 35.


Boten

Salonboot
Per uur, vanaf

HRH

€276,00

300 beoordelingen

Max 30 personen
Meer info
Salonboot
Per uur, vanaf

Bota Fogo

€336,00

351 beoordelingen

Max 85 personen met een borrel
Meer info
Salonboot
Per uur, vanaf

Anna Maria

€323,00

327 beoordelingen

Max 60 personen
Meer info
Salonboot
Per uur, vanaf

Ondine

€276,00

617 beoordelingen

Max 30 personen
Meer info
Amsterdam Boats Tickets

Losse tickets kopen kan ook

Geniet van onze luxe vaararrangementen aangeboden door onze partner Amsterdam Boats Tickets

Ook een boot huren in Amsterdam?

Hoogste kwaliteit met beste prijsgarantie in Amsterdam;

Altijd met professionele schipper en bemanning aan boord;

Ruime keuze uit maar liefst 33 luxe boten;

Gemiddelde beoordeling van 9.0 uit 3345 beoordelingen;

Flexibel op- en afstappen +105 locaties door heel Amsterdam;

Royale keuze uit verschillende arrangementen voor een culinaire ervaring.

Persoonlijk advies?

(020) 624 76 35
Marit Sales Advisor