Alle beoordelingen van Boot Huren Amsterdam

Uitgelichte beoordeling over Salonboot Ondine

<span class="translation_missing" title="translation missing: nl.feedback.index_all.thumb_alt, name: Salonboot Ondine">Thumb Alt</span>
Hoe waarschijnlijk is het dat u Salonboot Ondine zou aanbevelen bij uw vrienden, familie of collega's?
Ervaring was zeer goed heb ik begrepen en wij hebben vaker uitjes in Amsterdam. Het is een aanrader.
Hoe beoordeelt u het reserveringsproces?
9
Hoe beoordeelt u Salonboot Ondine en de service aan boord?
9
Hoe waardeert u de kwaliteit van de catering en/of dranken? (alleen indien van toepassing)
9
Average Grade
9,1

6 augustus 2022
User review profile
mevrouw van Rooij
Super leuke boottocht, optimale service, zeker voor herhaling vatbaar
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

5 augustus 2022
User review profile
heer Pardoen
goede ervaring
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

5 augustus 2022
User review profile
heer Houtenbos
Bij het boeken geinformeerd naar een annuleringsverzekering (mede ook vanwege Covid-19), dit was helaas niet mogelijk. Toen wij i.v.m. trieste privé omstandigheden een week voor afvaart belde om te informeren naar de mogelijkheid om te verplaatsen en/of te annuleren kregen wij te horen dat verplaatsen niet ging lukken en dat annuleren mogelijk was maar dan wel ten koste van 75% van de totaalsom ............... wij kregen op geen enkele wijze de indruk dat er mee werd gedacht om een passende oplossing te vinden, Omdat wij niet zo maar 75% weg wilde gooien uiteindelijk besloten om met een ander samengesteld gezelschap toch maar op te stappen op de eerder afgesproken datum. Eenmaal aan boord hebben wij, mede dankzij Ed & Tomek een super leuke avond gehad en prima gegeten (Ed & Tomek krijgen een 10 maar i.v.m. de bittere nasmaak van de eerdere ervaring komen wij helaas gemiddeld op een 7 uit)
7
Totaalscore
6
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

1 augustus 2022
User review profile
heer Kristel
Super service. Ervaren schipper die open staat voor eigen inbreng.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

25 juli 2022
User review profile
heer Rep
Prima trip leuke bemanning Maar iedereen die vis heeft gegeten was de dag later ziek Niet echt geweldig
6
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord
2
Kwaliteit van de catering

25 juli 2022
User review profile
mevrouw Bijvank
Mooie ruime, maar gezellige, boot met statafels, erg vriendelijk personeel (zowel op de boot als het kantoorpersoneel) en lekkere hapjes en drankjes. We hebben erg genoten.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

22 juli 2022
User review profile
Anoniem
Goede service, goed bereikbaar, prachtige boot
9
Totaalscore
10
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

21 juli 2022
User review profile
mevrouw van der Graaff
Echt een uitje om een keer te doen!
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

20 juli 2022
User review profile
mevrouw Schep
Ervaring was zeer goed heb ik begrepen en wij hebben vaker uitjes in Amsterdam. Het is een aanrader.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

20 juli 2022
User review profile
heer Esselink
Prachtige boot, goede kapitein die een mooie route heeft gevaren. Lekker eten en een fijne vriendelijke bediening. Hij zei het pas voor de 4e keer te doen, maar deed het prima. Alle gasten vonden het geweldig. We hadden wel heel veel geluk met het weer.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

19 juli 2022
User review profile
mevrouw Pancakes
Super schipper, leuke meiden in de bediening. Hapjes prima. Maar bar mag beter, rose wijn was op, bier was niet goed getapt (kwam door glazen niet door bediening). Glazen bier te dik glas, wijn verschillende soorten/ maten. Zou dat zelf strakker regelen en bladen klaar hebben staan met drankjes als gasten binnenkomen.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord
6
Kwaliteit van de catering

18 juli 2022
User review profile
Anoniem
al reeds gedaan
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

17 juli 2022
User review profile
Jordy Dollee
Een zeer leuke middag gehad op deze bijzondere boot
10
Totaalscore

15 juli 2022
User review profile
Anoniem
Leuke boot, zag er mooi en schoon uit
8
Totaalscore
7
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

14 juli 2022
User review profile
heer Bock
Mooie boot leuke gastvrije schipper en gastvrouw: Sluwe en Carla
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

14 juli 2022
User review profile
Anoniem
We hebben leuke vaart gehad, vriendelijke dame aan boord ook de schipper. Goede bediening.
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

12 juli 2022
User review profile
mevrouw de Vogel
wij hebben een leuke avond gehad!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

11 juli 2022
User review profile
Anoniem
We hebben een heerlijke avond gehad Het was prachtig weer en Brechtje en schipper Willem waren erg aardig en hebben het geheel tot een succes gemaakt.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

7 juli 2022
User review profile
mevrouw de Wekker
Voor mijn werk moet ik vaak voor diverse teams iets regelen. Mijn favoriet is deze boot. Mooie boot, fijn dat je ook gewoon door de boot kan lopen. Leuk om op het achterdek te zitten met een groep. Gezellige schippers en top bediening. Ze kunnen ook heerlijk eten verzorgen. Echt een aanrader.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

5 juli 2022
User review profile
heer Tielrooij
erg soepele en leuke ervaring
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

2 juli 2022
User review profile
mevrouw van Wijgerden
We hebben een geweldig uitje gehad op de Ondine!
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

30 juni 2022
User review profile
Anoniem
The boat was great, the food was excellent, the captain and hostess were fantastic. Overall great experience
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

30 juni 2022
User review profile
heer van Daalen
Prachtige ervaring, ook als Amsterdammer die de stad al 60 jaar kent!
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

29 juni 2022
User review profile
mevrouw Horikx
De Salonboot Anna Maria is een mooie, ruime en stille boot. Leuk om te huren voor feesten of partijen. Wij hadden geluk dat wij uitvaarden met mooi weer: hierdoor kon een deel van het gezelschap ook op het achterdek zitten. Het dak in het benedendek kan ook open.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

29 juni 2022
User review profile
heer Reuten
perfect geregeld, goede bediending. kan niet anders zeggen dan top geregeld .
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

28 juni 2022
User review profile
mevrouw Smid
We hebben een super vaartocht gehad. Heel vriendelijk en gezellig personeel aan boord en heerlijk gegeten.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

27 juni 2022
User review profile
mevrouw van Leerdam
Mijn collega's hebben dit uitje als fantastisch ervaren. Hoogtepunt van de ontmoetingsweek.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

23 juni 2022
User review profile
heer Querido
Mooie boot, vriendelijk personeel.
8
Totaalscore
7
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

22 juni 2022
User review profile
heer Röben
Mooie boot, was alleen maar positief
9
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering