Alle beoordelingen van Boot Huren Amsterdam

Uitgelichte beoordeling over Salonboot Ondine

<span class="translation_missing" title="translation missing: nl.feedback.index_all.thumb_alt">Thumb Alt</span>
Hoe waarschijnlijk is het dat u Salonboot Ondine zou aanbevelen bij uw vrienden, familie of collega's?
Fantatische boot en fijn dat je met je eigen groep ook kan zijn....wij hadden een bedrijfsuitje
Hoe beoordeelt u het reserveringsproces?
5
Hoe beoordeelt u Salonboot Ondine en de service aan boord?
7
Hoe waardeert u de kwaliteit van de catering en/of dranken? (alleen indien van toepassing)
5
Average Grade
9,1

23 januari 2020
User review profile
Fantatische boot en fijn dat je met je eigen groep ook kan zijn....wij hadden een bedrijfsuitje
10
Totaalscore
5
Reserveringsproces
7
Service aan boord
5
Kwaliteit van de catering

21 januari 2020
User review profile
Anoniem
Boeking en avond zelf liep voorspoedig.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

20 januari 2020
User review profile
netjes op tijd, goed verzorgd, klant erg tevreden
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

17 januari 2020
User review profile
Het volledige proces, de service en het eten waren allen uitstekend. Met goed (droog en niet al te koud) weer is de Santa Maria prima geschikt voor een groep van 45 personen. Bij slecht weer ben je uiteraard genoodzaakt om binnen te blijven, dan zou ik 30-35 personen aanraden.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

14 januari 2020
User review profile
Service en communicatie was goed. De sfeer aan boord was erg gezellig. De staf was heel behulpzaam en vriendelijk.
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord

14 januari 2020
User review profile
Goed onderhouden ruime salonboot met voor ons gezelschap voldoende zitplaatsen. Tafels met stoelen en statafels met krukken mooi afgedekt met linnen.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

13 januari 2020
User review profile
Prachtige boot met dito uitstraling en sfeer. Mogelijkheid om zowel binnen als buiten mee te varen. Uiterst hartelijk personeel met prettige humor en charme. Goed buffet met beperkte keuze doch zeer smakelijk. Van alle 18 gasten alleen maar lof! En dat allemaal in Amsterdam!
9
Totaalscore
10
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

12 januari 2020
User review profile
Anoniem
This is the second time I have used this boat. I really like the history of it and the people are always very friendly.
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

12 januari 2020
User review profile
Anoniem
We zijn Amsterdammer en houden steeds meer van deze pracht stad
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

9 januari 2020
User review profile
Fantastische mooie boot voor een kleine groep. Intiem maar groot genoeg voor zeker 12 mensen. Heel gezellig en sfeervol met een fantastische crew. Op de hoogte van alle bezienswaardigheden en uiterst behulpzaam. Een wens in vervulling op de Amsterdamse grachten. Wij hopen zeker weer een keer aan boord te stappen.
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

8 januari 2020
User review profile
Anoniem
Ruimte en indeling geweldig! Goed formaat voor een diner!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

4 januari 2020
User review profile
We had such a wonderful experience viewing the Amsterdam Light Festival. Our waiter was superb and excellent fun!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

3 januari 2020
User review profile
Goed georganiseerd,heel sfeervol
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

2 januari 2020
User review profile
ja het is weer heel goed bevallen
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

29 december 2019
User review profile
Alles volgens afspraak, vlot, soepel en flexibel. Heerlijke boot voor een gezelschap van 20 personen.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

26 december 2019
User review profile
goed georganiseerd en een hele leuke schipper Douwe die veel weet en vertelde over A'dam en ALF
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

24 december 2019
User review profile
Erg tevreden!
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

23 december 2019
User review profile
Anoniem
ging allemaal prima
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

20 december 2019
User review profile
Anoniem
Mooi op tijd en vriendelijk ontvangen
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

20 december 2019
User review profile
Fijne boot voor een kleine groep mensen, maximaal 7 /8bij slecht weer, want anders wordt het wel heel krap als je allemaal bij elkaar wilt zitten.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
4
Kwaliteit van de catering

19 december 2019
User review profile
Geweldig goed verzorgde avond gehad.
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

18 december 2019
User review profile
Fijne ambiance en service
9
Totaalscore
10
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

16 december 2019
User review profile
Tijdens de vorige vaartocht een jaar geleden vertelde de schipper veel verhalen over Amsterdam. Dit had zeker toegevoegde waarde. Jammer dat dit nu niet is gedaan. Door een probleem met de stroomvoorziening haperde de verlichting en de verwarming aan boord.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

16 december 2019
User review profile
Wij hebben een fantastische tocht gehad met een zeer ervaren en vriendelijke schipper, Volgensmij is zijn naam Date ( wat oudere meneer, grijs haar, brilletje). Het bedienend personeel was ook erg aardig ( Geneau en een dame wiens naam mij ontschoten is) en zeer behulpzaam. De Tjalk is goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. De telefonische reservering liep ok erg soepel waarbij de jubilaris, voor wie het feestje was, en ik, goed door de mogelijkheden heen werd begeleid en alle vragen direct beantwoord werden. Al met al een goede ervaring en zal jullie aanbevelen aan mijn netwerk.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

15 december 2019
User review profile
Bijzonder leuk uitje en mooie manier om het Amsterdam light festival te bezoeken
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
4
Kwaliteit van de catering

13 december 2019
User review profile
Prettig contact met reserveringen, personeel en mooi product
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

12 december 2019
User review profile
Goede prijs kwaliteit verhouding, goede service, snelle offerte nadat ik gebeld had en onze wensen kenbaar had gemaakt, en alle collega's die commentaar gaven achteraf waren positief.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

6 december 2019
User review profile
Het was een fantastische ervaring op het water met salonboot Ondine waar we hebben genoten van authentiek Amsterdam en de verlichte kunstwerken van het Amsterdam Light Festival. Wij danken kapitein Ton en Carla voor de zeer vriendelijke goede verzorging, gastvrijheid en flexibiliteit. Met een grote glimlach verlieten we de boot.
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

4 december 2019
User review profile
In een kleine sfeervolle setting toch alles kunnen bieden, waarbij kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering