Kerstdiner in Amsterdam op een boot

Stap aan boord van een luxe, verwarmde, sfeervol aangeklede salonboot voor een heerlijk kerstdiner met uw gezelschap. Private dining op één van onze boten zal zeker grote indruk maken op uw gasten. Terwijl u geniet van een drie- of viergangen kerstdiner, vaart onze schipper u door het historische centrum van Amsterdam, dat tijdens de kerstperiode extra mooi verlicht is dankzij het Amsterdam Light Festival.

Bekijk hier onze dinermogelijkheden.

Aanvragen Geheel vrijblijvend

Boten

Organiseer een uniek kerstdiner in Amsterdam

Een kerstdiner bij Boot Huren Amsterdam betekent een unieke culinaire beleving. U wordt met de boot van uw keuze op één van de opstaplocaties naar keuze opgehaald. De boot is goed verwarmd, zodat u direct aangenaam plaats kunt nemen. Onderweg worden het kerstdiner aan boord gebracht en aan u geserveerd. Zo ervaart u op unieke wijze de historische binnenstad van Amsterdam! Wilt u een kerstdiner organiseren? Dan hebben wij een feestelijk aanbod:

  • Een speciaal samengesteld heerlijk drie- of viergangen kerstmenu, klaargemaakt door onze culinaire partners;
  • Een overdekte, verwarmde en mooi aangeklede klassieke boot, inclusief geluidsinstallatie voor eigen muziek én toilet;
  • Bij in de prijs zit ook de ticket t.w.v. € 6,95 p.p. voor het prachtige Amsterdam Light Festival, dat jaarlijks door één miljoen bezoekers wordt bezocht.

U boekt een volledig verzorgd kerstdiner arrangement voor € 62,50 per persoon, inclusief BTW, exclusief boothuur. Geïnteresseerd? Doe geheel vrijblijvend een aanvraag via onze website. Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie (vaak al dezelfde werkdag). Of bel ons op 020 - 624 76 35. Heeft u speciale eet- of dieetwensen? Geen probleem, ons team denkt graag met u mee over en stelt een kerstdiner op maat samen.

Kerstdiner in amsterdam
Kerstdiner op een boot

Geniet tijdens het kerstdiner van het Amsterdam Light Festival

Tijdens de kerstperiode is Amsterdam extra bijzonder verlicht. Het Amsterdam Light Festival vindt dan namelijk plaats. En dat is absoluut een belevenis die u een keer moet meemaken. Het historische centrum is prachtig verlicht met lichtsculpturen en projecties. Als u het kerstarrangement bij ons boekt, dan zit daar ook een rondvaart langs de kunstwerken bij in (en soms er zelfs onderdoor).

Organiseer uw kerstdiner met Boot Huren Amsterdam en laat u betoveren. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de website of bel ons op 020 - 624 76 35.

Perfect. Goede voorbereiding en bespreking. Uitstekend contact. Goede schipper en bediening. Het eten was voortreffelijk.

Vergelijkbare arrangementen

BBQ / Barbecue Amsterdam

BBQ / Barbecue

€24,95

Dagvers vlees / vis assortiment - Van 10 tot 48 personen - Privé chef ...

Diner aan boord Amsterdam

Diner aan boord

€59,95

Private dining - Culinair 3-gangen diner - Dineren met onvergetelijk u...

Fruits de Mer Amsterdam

Fruits de Mer

€31,50

Altijd dag-vers - Leuk met vrienden of collega’s - Smaakvol thema

Diner van boord Amsterdam

Diner van boord

€58,00

Bijzondere diner locaties in Amsterdam - Speciaal voor u samengestelde...