Kerstdiner in Amsterdam op een boot

Kerstdiner op een boot in Amsterdam

Op een originele manier én locatie uw kerstdiner vieren met familie, vrienden of collega’s? Boot Huren Amsterdam verzorgt dit graag voor u. Stap samen met uw gezelschap aan boord van onze luxe, verwarmde en sfeervol aangeklede salonboot voor een heerlijk kerstdiner. Tijdens de gehele maand december kunt u uw kerstdiner bij ons bespreken en serveren wij u graag een culinair menu van vier gangen. Terwijl u geniet van het heerlijke kerstdiner, vaart onze schipper u in een privéboot door het prachtig verlichte, historische centrum van Amsterdam.

Het ideale kerstdiner: al varend over de Amsterdamse grachten

Hoewel varen in de wintermaanden misschien niet het eerste is waar u aan denkt, is Amsterdam ‘s winters ook prachtig! Tijdens de kerstdagen is de stad indrukwekkend verlicht en ook zorgen wij op onze boten voor sfeervolle kerstversiering voor een écht kerstgevoel. Daarnaast kunt u aan boord rekenen op alle moderne gemakken, zoals toiletten, verwarming en een volledig ingerichte bar. Aan luxe en comfort zal tijdens uw kerstdiner dus geen gebrek zijn!

Een zakelijk kerstdiner in Amsterdam

Een succesvolle beurs-, evenementen- of congresdag in beslotenheid vieren met een luxe diner terwijl u uw gasten meeneemt door het historisch centrum van Amsterdam? Private dining op een van onze luxe (salon)boten is een exclusieve ervaring die grote indruk zal maken op uw team of uw klanten. Ons personeel zorgt ervoor dat u kunt genieten van een gastronomische beleving in een besloten omgeving. Zo maakt u uw zakelijke diner gegarandeerd tot een klinkend succes.

Eenvoudig aan te passen naar uw behoeften

Boot Huren Amsterdam verzorgt speciale kerstdiners in Amsterdam, volledig aangepast aan uw wensen. Heeft u of iemand in uw gezelschap speciale verzoeken of dieetwensen? Ons team denkt graag met u mee. Geef uw wensen door tijdens het boekingsproces en dan zorgen wij voor het kerstdiner dit jaar.

Aanbevolen boten

Naast het diner draait het natuurlijk ook om de sfeer van de boot. Daarom raden wij u de onderstaande luxe privéboten met schipper aan voor een perfecte kerstdiner. Bekijk de verschillende (salon)boten en kies uw favoriet. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste boot, afgestemd op uw gekozen arrangement? Ons enthousiaste team adviseert u graag.

Een privé kerstdiner in het kort

Vier de kerstdagen met uw vrienden, familie en collega’s aan boord van een sfeervol versierde, luxe privé salonboot Geniet van een culinair hoogstaand 4-gangen menu Vaar door de charmante Amsterdamse grachten in winterse sfeer Beschikbaar gedurende de hele maand december Wij houden graag rekening met uw (dieet)wensen voor uw ideale kerstdiner

Reserveren

Uw kerstdiner boekt u eenvoudig en snel online. Tijdens het boekingsproces kunt u al uw wensen doorgeven. Wij zorgen vervolgens dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Heeft u vragen? Ons enthousiaste team helpt u graag met vrijblijvend advies en/of een offerte op maat. Neem via de website contact met ons op of bel ons direct op 020 - 624 76 35 voor meer informatie.


Boten

Salonboot
Per uur, vanaf

Ondine

€276,00

617 beoordelingen

Max 30 personen
Meer info
Salonboot
Per uur, vanaf

HRH

€276,00

300 beoordelingen

Max 30 personen
Meer info
Salonboot
Per uur, vanaf

Bota Fogo

€336,00

351 beoordelingen

Max 85 personen met een borrel
Meer info
Salonboot
Per uur, vanaf

Anna Maria

€323,00

327 beoordelingen

Max 60 personen
Meer info
Salonboot
Per uur, vanaf

Marie Zurlohe

€265,00

343 beoordelingen

Max 12 personen
Meer info
Amsterdam Boats Tickets

Losse tickets kopen kan ook

Geniet van onze luxe vaararrangementen aangeboden door onze partner Amsterdam Boats Tickets

Ook een boot huren in Amsterdam?

Hoogste kwaliteit met beste prijsgarantie in Amsterdam;

Altijd met professionele schipper en bemanning aan boord;

Ruime keuze uit maar liefst 33 luxe boten;

Gemiddelde beoordeling van 9.0 uit 3345 beoordelingen;

Flexibel op- en afstappen +105 locaties door heel Amsterdam;

Royale keuze uit verschillende arrangementen voor een culinaire ervaring.

Persoonlijk advies?

(020) 624 76 35
Marit Sales Advisor