Kerstmis in Amsterdam

Komt u naar Amsterdam tijdens de kerst periode. Geniet van de vele kerstmarkten. Zoals het Ice Village Amsterdam op het Museumplein. Vanaf 13 t/m 26 december kunt u het gezellige kerst dorpje ontdekken. Leuk zijn de winterchalets en schaats zeker een rondje over de ijsbaan. Gratis entree. Hopelijk kunt u dit jaar ook schaatsen op de grachten van Amsterdam.  Ook gezellig is om het Amsterdamse Winterparadijs te bezoeken bij het RAI Amsterdam. Vanaf 21 december tot 5 januari kunt u naar de après-ski, een ritje maken in het reuzenrad, naar de bioscoop of het theater of luisteren naar de optredens die plaatsvinden. Entree bedraagt 5 euro.

Het Amsterdam Light festival is ook nog steeds te bezichtigen! Het Licht festival is het best te bezichtigen vanaf het water. Kijk voor meer informatie hier. De hoogste kerstboom van Amsterdam is terug te vinden in de binnentuinen van Pulitzer Amsterdam. Heeft u meer zin in wat klassieke muziek? Zoals elk jaar wordt op verschillende plaatsen muziek gespeeld. Dit jaar bij de Gashouder kunt u zelfs gratis naar binnen als u ‘Maria’ noemt.

Zoekt u nog een unieke locatie voor mooi verzorgd kerstdiner? Ons team bij Boot Huren Amsterdam hebben een heerlijk menu uitgewerkt samen met onze partners. Geniet samen met uw geliefden, vrienden of collega’s van een heerlijk 4-gangen menu op een van onze verwarmde salon boten. Wilt u wat minder formeel? Bekijk dan de mogelijkheden samen met onze accountmanagers.