Beleef Pinksteren vanaf het water in Amsterdam

Tijdens Pinksteren hebben veel Nederlanders een vrije dag of een lang weekend vrij. De perfecte gelegenheid om erop uit te gaan met uw familie of vrienden. Boot Huren Amsterdam laat u met een exclusieve boottocht graag Pinksteren op een unieke wijze vanaf het water beleven. Wij verzorgen u graag een volledig verzorgde boottocht door de grachten van Amsterdam. Informeer naar onze boten en vaararrangementen. Ook bieden wij diverse arrangementen tijdens de vaartocht. Van een heerlijke BBQ tot een a la carte diner. Van een wijnproeverij tot een exclusieve cocktail cruise. Vanaf € 179,- per uur en vanaf 10 personen.

Met Pinksterweekend varen in Amsterdam

Pinksteren valt altijd op een zondag en een maandag. Een lang weekend, ideaal om er eens op uit te gaan. En waar kan dat nou beter dan in onze hoofdstad Amsterdam? Boot Huren Amsterdam biedt diverse comfortabele prive vaartochten voor een heerlijk ontspannen vaartocht over de grachten van Amsterdam. Huur een boot inclusief schipper, die u veilig door de stad vaart en u ook vertelt over het historische centrum.

Waarom viert u Pinksteren op het water met Boot Huren Amsterdam?

  • U beleeft de grachtengordel anders vanaf het water. Geniet van het aan u voorbij trekkende historische stadscentrum.
  • Er worden diverse festiviteiten georganiseerd in Amsterdam. Wij halen u daar graag op of zetten u daar af.
  • Onze vloot kunt u ook gebruiken voor een comfortabele, luxe transfer tussen verschillende locaties.

Maak uw boottocht tijdens Pinksteren nog specialer met één van onze arrangementen. U kunt direct een geheel vrijblijvende aanvraag doen. Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie (vaak al dezelfde werkdag)! Bel ons op 020 - 624 76 35. Ons team denkt graag met u mee over een onvergetelijke Pinksterdag met uw gezelschap in Amsterdam.

Pinksteren in amsterdam
Pinkster uitje in amsterdam

De perfecte 1e of 2e Pinksterdag op het water

Pinksteren wordt altijd 10 dagen na Hemelvaart en de 50e dag na Eerste Paasdag gevierd. En dan is het volop lente. Over het algemeen is het Pinksterweekend een zonnig lenteweekend, maar mocht het weer onverhoopt op 1e of 2e Pinksterdag toch iets minder zijn, dan is dat met de uitgebreide vloot van Boot Huren Amsterdam geen probleem. Wij verhuren zowel luxe sloepen als overdekte salonboten. Informeer naar onze boten en vaararrangementen.

Ontdek onze ‘service with a smile’ en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de website, of bel ons op 020 - 624 76 35.

Perfect. Goede voorbereiding en bespreking. Uitstekend contact. Goede schipper en bediening. Het eten was voortreffelijk.