Zakelijke lunch

Een uitgebreide zakelijke lunch op een unieke locatie in Amsterdam.

Vind uw perfecte boot

Zakelijke lunch in Amsterdam

Boot Huren Amsterdam biedt een uitgebreide zakelijke lunch op een unieke locatie in Amsterdam aan. Stap samen met uw collega’s of zakenrelaties aan boord. En geniet van de zakelijke lunch, terwijl u over de Amsterdamse grachten wordt gevaren door onze schippers. U kunt bij ons . Let op: de prijzen zijn exclusief boothuur. Een formele, zittende zakenlunch is mogelijk van 2 tot 36 personen. Een informele, staande lunch kan tot maximaal 60 personen. Informeer naar de mogelijkheden, wij stellen graag een zakelijke lunch op maat samen voor uw collega’s of zakenrelaties.

Met collega’s of zakenrelaties zakelijk lunchen in Amsterdam

Stap aan boord van één onze open of overdekte en verwarmde boten om te lunchen met uw collega’s of zakenrelaties. Dat maakt onze boten tijdens elk weertype geschikt voor een zakelijke lunch. De lunch wordt verzorgd door onze host(ess). Wij hebben diverse zakelijke lunch arrangementen, bijv.:
 • Lunch compleet, bestaande uit: diverse mini broodjes, croissant of pain au chocolat, verse fruit salade, en verse jus d’orange.
 • Healthy Lunch, bestaande uit: een groentesoepje, een plak bananenwalnotenbrood, quinoa salade met gegrilde groente en verse kruiden, en een rijkelijk belegde zuurdesembrood met o.a. gerookte kip.
 • Uitgebreide 2- of 3-gangen lunch: U hebt de keuze uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten, waaronder op Hollandse wijze gepekelde zalm, gekonfijte eend, gemarineerde en gebraden Black Angus steak, en de combinatie sticky toffee en speculaas panna cotta.

Ook is er de mogelijkheid om zelf uw zakelijke lunch samen te stellen. Bekijk onze uitgebreide lunch arrangementen hier. Heeft u specifieke eet- of dieetwensen? Laat het ons weten bij uw boeking.

Een zakenlunch in Amsterdam voor meerdere gelegenheden

De lunch hoeft niet per sé formeel te zijn waarbij u samen met collega’s of zakenrelaties belangrijke afspraken maken. U kunt het ook als informele onderbreking gebruiken, waarbij u naast de lunch ook geniet van de Amsterdamse grachtengordel. Laat uw team en klanten inspireren door deze unieke omgeving. De zakelijke lunch op één van onze boten is perfect als u bijvoorbeeld:

 • Een buitenlandse zakenrelatie Amsterdam op een unieke manier wilt laten leren kennen;
 • Een mooie deal of opgeleverd project samen met uw collega’s wilt vieren;
 • Geen standaard periodieke bijeenkomst wilt doen met uw afdeling;
 • Een ontspannen, smakelijke onderbreking zoekt met uw zakenrelaties.

Wilt u iets presenteren tijdens de zakenlunch? Geen probleem. Wij kunnen voor u een scherm en microfoon regelen, zodat u voor, tijdens of na de zakelijke lunch een presentatie kunt houden.

Sfeerimpressie zakenlunch op een boot

Met keuze uit meer dan 120+ opstaplocaties

Op basis van uw specifieke gelegenheid en het gezelschap selecteren we samen met u de perfecte op- en afstaplocatie voor uw vaartocht.

Neem alleen genoegen met het beste

9.3

/ 10

De gemiddelde beoordeling van onze laatste 3065 uitgevoerde vaartochten

Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij de beste high-end hospitality-ervaring die u maar kunt wensen. Ons uiterst gepassioneerde team staat klaar om u te helpen een buitengewone ervaring voor u en uw gasten te realiseren, tegenover de de beste prijs die er is.

OnnoOnno Ditewig
Hoofdschipper

“Onze beeldschone klassieke boten zijn varend erfgoed en ik ben dan ook trots dat ik ze mag varen. Aan boord ontvang ik de gasten en vertel ik met liefde iets over de boot en de bijzondere plekjes langs de Amsterdamse grachten. Samen met een hechte club bedieningsmedewerkers zorg ik ervoor dat onze gasten na de vaartocht een ervaring rijker zijn.”

Losse tickets kopen kan ook

Geniet van onze luxe vaartocht arrangementen aangeboden door onze partner Amsterdam Boats Tickets

Koop losse tickets

Vergelijkbare gelegenheden

  Bedrijfsuitje

  Varen met uw personeel en collega’s op een privé boot op de Amsterdamse grachten.

  Private dining

  Vier een succesvolle beurs-, evenementen- of congresdag in beslotenheid met een luxe varend diner.

  Vergaderen

  Laat uw team en klanten inspireren door deze unieke vergaderlocatie in Amsterdam.