Aankomend evenement: Sail Amsterdam 2015

Vanaf 19 augustus 2015 gaat het spectaculaire Sail evenement in Amsterdam weer van start. Het evenement start met de legendarische Sail in waarbij tientallen tall-ships vanaf de Noordzee naar Amsterdam varen en daar op spectaculaire wijze hun intocht doen. De tall-ships tijdens de vaartocht over het Noordzeekanaal vergezeld door vele honderdel plezier- en passagiersvaartuigen.

Sail In Amsterdam 2015

Sail In Amsterdam 2015

Na de intocht in worden alle schepen afgemeerd in het Sail evenemententerrein: de IJ-haven. In de daarna is het een gezelligheid van jewelste op en rond deze imposante schepen. Verreweg de leukste en indrukwekkendste manier om Sail Amsterdam te beleven is met een gezelschap een boot te huren. Om met een boot toegang te krijgen tot het evenemententerrein is officiële accreditatie van de boot vereist. Bij de boten op Boot Huren Amsterdam staat aangegeven of de boot een tijdens Sail Amsterdam toegang heeft tot het terrein.

Tijdens Sail Amsterdam 2015 worden de volgende vaararrangementen aangeboden:

  • Welcome the Tall Ships: Meevaren met de Sail In optocht.
  • Sail Amsterdam ochtendvaart: De dag beginnen met een heerlijke vaartocht langs alle boten, uiteraard tot in de puntjes verzorgd
  • Sail Amsterdam lunchvaart: Geen betere locatie voor een heerlijke (zaken)lunch dan op een boot tegen het decord van spectaculaire tall-ships.
  • Sail Amsterdam borrelvaart: Varen op een klassieke salonboot met uw gezelschap en gezellig borrelen op deze grandioze locatie.
  • Sail avond vuurwerkvaart: Geen betere manier om de dag af te sluiten dan met deze fenomenale finale tegen een dit feestelijk decor.

Met miljoenen bezoekers is Sail Amsterdam een van de grootste evenementen in Nederland. En niet zonder reden want dit 5-jaarlijks evenement is echt spectaculair. Gezien de grote populariteit van het Sail evenement vullen de boten zicht doorgaans snel. Wees er dan ook vroeg bij als u er zeker van wil zijn dat de boot en het arrangement van uw keuze beschikbaar is op de dag dat u wil varen.

Heeft u vragen over het varen tijdens Sail Amsterdam neem dan gerust contact met ons op op bel naar (020) 624 76 35.