Origineel huwelijksaanzoek in Amsterdam

Super spannend, u gaat uw vriendin of vriend ten huwelijk vragen. Gaat uw geliefde ‘JA’ zeggen op de meest romantische vraag die er bestaat: Wil jij met mij trouwen? Het huwelijksaanzoek moet daarom een onvergetelijk en romantisch moment zijn. Er zijn veel mogelijkheden om uw aanzoek te doen. Maar wij bieden een locatie in Amsterdam waar u een romantisch, origineel huwelijksaanzoek kunt doen, namelijk op onze boot Marie Zurlohe. Als dat geen ‘Ja’ wordt?

Boten

Een origineel huwelijksaanzoek in een intieme, romantische, luxe setting

U wilt binnenkort uw geliefde ten huwelijk vragen op een originele, romantische manier en locatie. Er zijn natuurlijk zeer veel mogelijkheden in Amsterdam om dat te doen. De één vraagt zijn geliefde graag ten huwelijk op een drukke, openbare plek. Anderen vinden juist een intieme setting heel prettig. Zoekt u iets in die laatste categorie? En ook iets waarbij het niet ontbreekt aan romantiek en luxe? Dan hebben wij de geschikte, originele locatie voor u. Doe uw huwelijksaanzoek op een luxe boot op de grachten van Amsterdam.

U hoeft zich alleen maar te focussen op het huwelijksaanzoek

Het huwelijksaanzoek moet niet alleen een onvergetelijk moment zijn voor uw geliefde, maar ook zeker voor u. Het aanzoek zelf is al spannend genoeg. Heeft u wel een origineel aanzoek? Heeft u wel een goede tekst? Gaat uw geliefde wel ‘ja’ zeggen? En dan wilt u het liefst niet bezig zijn met randzaken als: Komt de boot wel op tijd? Is de locatie wel romantisch aangekleed? Kan het aanzoek wel doorgaan als het regent? Maak u geen zorgen. U hoeft zich hiermee niet bezig te houden. U hoeft alleen maar uw huwelijksaanzoek voor te bereiden, wij doen de rest!

Een juweeltje van een aanzoek locatie in Amsterdam

Wij zorgen ervoor dat ons juweeltje uit 1912, de romantische salonboot Marie Zurlohe, voor u klaar staat op de locatie waar u wilt opstappen. Wij kleden de boot geheel in stijl aan met een boeket rode rozen, diverse kleine hapjes, romantische achtergrondmuziek en natuurlijk een lekkere fles Prosecco om te proosten na het huwelijksaanzoek.

Tijdens de twee uur durende romantische vaarroute op de Amsterdamse grachten heeft u alle tijd en rust voor het huwelijksaanzoek. Wilt u op een speciale locatie, zoals de Magere Brug, een huwelijksaanzoek doen? Geen enkel probleem. Laat het ons vooraf weten, en onze schipper geeft u een seintje als we de locatie naderen.

Als dat geen ‘Ja’ wordt?

Wilt u meer weten over dit originele huwelijksaanzoek op onze intieme, romantische, luxe salonboot? Vraag dan naar de mogelijkheden bij ons team. Wij denken graag met u mee, zodat het huwelijksaanzoek een onvergetelijk moment wordt voor uw geliefde en u. Doe een vrijblijvende aanvraag of bel ons nu op 020 624 76 35.

Fantastische boot, zoveel sfeer, perfecte schipper en host. Helemaal perfect afgestemd op ons gezelschap. Volledig vertrouwen dat iedereen hiervan zal genieten.