Winter BBQ organiseren in Amsterdam

Wist u dat Nederlanders zo’n 5 tot 10 keer per jaar de BBQ aansteken? En dat dit niet alleen meer tijdens de zomer is? De winter BBQ neemt sterk in populariteit toe, en wij hebben een unieke locatie om dit te organiseren voor uw gezelschap. Wilt u bijvoorbeeld kerst smakelijk vieren op een unieke locatie? Of wilt u iets extra toevoegen aan uw nieuwjaarsborrel? Of wilt u gewoon op een unieke locatie een winter BBQ organiseren? Proef dan de winter met ons winter BBQ arrangement.
Al het dagverse vlees en vis wordt bereid door een privé chef aan boord.

Volgens de richtlijnen van het RIVM

Bekijk hier de actuele winter barbecuemenu’s

Boten

Proef de winter met een speciaal winter BBQ menu in Amsterdam

Wij Nederlanders zijn dol op barbecuen. Dus waarom zouden we dat niet kunnen doen in de winter? Terwijl u warm en overdekt geniet van een heerlijk glas rode wijn op één van onze boten, bereidt de privé barbecue chef de heerlijkste barbecue vlees- en visgerechten voor u. We hebben drie heerlijke speciaal samengestelde winter BBQ menu’s voor u. Lees hieronder meer over deze arrangementen.

Totaal verzorgde winter BBQ organiseren met kerst of nieuwjaar

Boot Huren Amsterdam is al jaren expert in het organiseren van een winter BBQ op een unieke locatie in Amsterdam. We geven niet alleen leuke BBQ weetjes en tips om zelf een barbecue te organiseren, maar we nemen ook de totale organisatie uit handen. U kunt dan volledig verzorgd genieten met uw collega’s, vrienden of familie van een winter BBQ tijdens bijvoorbeeld kerst- of nieuwjaarsperiode. U zit heerlijk warm en overdekt op één van onze BBQ boten. De schipper vaart u rond op de Amsterdamse grachten, terwijl een privé chef één van onze drie barbecue arrangementen bereidt:

  • Basic: vier malse vleesgerechten (o.a. kipsaté en runderhamburger), stokbrood, diverse huisgemaakte salades, en sauzen;
  • Populair: vijf heerlijke bbq gerechten (o.a. biefstuk, kipsaté en garnalenspies), stokbrood, diverse huisgemaakte salades, en sauzen;
  • Superieur: vijf lekkere grill gerechten (o.a. runderhamburger, zalm, en biefstuk), stokbrood, diverse huisgemaakte salades, en sauzen;

Al het vlees en vis zijn dagvers. De prijzen zijn inclusief privé chef aan boord. Maar exclusief boot huur. Je combineert het arrangement met één van de bovenstaande boten. Bekijk de complete barbecue arrangementen hier. Heeft u speciale eet- of dieetwensen? Of wilt u een ander BBQ menu samenstellen? Dat kan! Vraag een geheel vrijblijvend een offerte aan. Uiterlijk binnen 1 werkdag ontvangt u van ons een reactie (vaak al dezelfde werkdag). Of neem contact op met ons team via 020 624 76 35, en wij stellen samen met u en de chef een passend menu samen.

Perfect. Goede voorbereiding en bespreking. Uitstekend contact. Goede schipper en bediening. Het eten was voortreffelijk.