Nieuwjaarsborrel in Amsterdam op een boot

Maak grote indruk op uw gasten met een volledig verzorgde nieuwjaarsborrel terwijl u ze meeneemt door de historische grachtengordel en ze laat genieten van de spectaculaire lichtkunst van het Amsterdam Light Festival.

Dit arrangement is te boeken tot 20 januari.

Aanvragen Geheel vrijblijvend

Boten

Organiseer een nieuwjaarsborrel in Amsterdam

Een nieuwjaarsborrel bij Boot Huren Amsterdam betekent een all-in en unieke ervaring. U wordt op één van onze opstaplocaties opgehaald door onze schipper. U wordt daar ontvangen met een glas Prosecco door onze vriendelijke host(ess). Vervolgens neemt onze schipper u mee langs alle mooie lichtkunstwerken die tijdens het Amsterdam Light Festival vanaf het water te bewonderen zijn. Zo uniek heeft u de historische binnenstad van Amsterdam nog nooit beleefd! De nieuwjaarsborrel bestaat uit:

  • Ontvangst met een glas Prosecco en daarna onbeperkt gebruik van onze bar aan boord, incl. verfijnde noten, olijven en kaasvlinders;
  • Een overdekte, verwarmde en mooi aangeklede klassieke boot, inclusief geluidsinstallatie voor eigen muziek én toilet;
  • Bij in de prijs zit ook de ticket voor het prachtige Amsterdam Light Festival, dat jaarlijks door één miljoen bezoekers wordt bezocht.

U boekt dit arrangement al vanaf 20 personen. Geïnteresseerd? Doe geheel vrijblijvend een aanvraag via onze website. Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie (vaak al dezelfde werkdag). Of bel ons direct op 020 - 624 76 35. Heeft u andere wensen voor tijdens uw boottocht? Ons team denkt graag met u mee over een de perfecte invulling van uw nieuwjaarsborrel.

Nieuwjaarsborrel in amsterdam
Nieuwjaarsborrel op een boot

Start weer fris het nieuw jaar met een nieuwjaarsborrel

Veel bedrijven organiseren jaarlijks een nieuwjaarsborrel. Het is niet alleen heel gezellig, maar ook nog eens heel goed voor de teamgeest en de saamhorigheid. Tijdens de borrel wordt er vaak in een informele sfeer kort terug én vooruit gekeken en wordt er met nieuwe doelstellingen weer fris aan het nieuwe jaar begonnen. Wij bieden een unieke locatie om uw borrel te organiseren. Wilt u iets presenteren? Geen probleem, wij kunnen een scherm aan boord voor u regelen. Organiseer uw nieuwjaarsborrel met Boot Huren Amsterdam. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de website of bel ons op 020 - 624 76 35.

Pa4

Erg leuke boot, zeer vriendelijke en ervaren kapitein, zeer vriendelijke hostess, drankjes en hapjes waren van goede kwaliteit.

Vergelijkbare arrangementen

Happy Hour vaartocht Amsterdam

Happy Hour vaartocht

€31,00

Voordelig arrangement - Alle drankjes inbegrepen - Leuk met vrienden o...

Cocktail workshop rondvaart Amsterdam

Cocktail workshop rondvaart

Prijs op aanvraag

Wordt cocktail pro - Past bij elke gelegenheid - Creeer uw eigen cockt...

Trouwreceptie aan boord Amsterdam

Trouwreceptie aan boord

Prijs op aanvraag

Intieme sfeer - Schitterend decor - Diverse culinaire mogelijkheden

Huwelijksvervoer Amsterdam

Huwelijksvervoer

Prijs op aanvraag

Snel van A naar B - Schitterend decor - Intieme sfeer