BBQ boot in Amsterdam

Vaar en barbecue op een BBQ boot in Amsterdam. Beleef de zomer op het water! Bij mooi weer is niets gezelliger dan met familie, vrienden of collega's een barbecue te organiseren. Maar wat denkt u van een BBQ op één van onze boten? Terwijl u geniet van een glas bier of wijn, voorziet onze barbecue chef u van de heerlijkste vlees- en visgerechten. Rechtstreeks van de elektrische grill die zich op de BBQ boot bevindt. Dit alles terwijl u wordt rondgevaren door onze schipper over de Amsterdamse grachten. Bekijk hier de actuele barbecue menu's. Van een Standaard tot een Deluxe tot een Vegetarische BBQ.

Aanvragen Geheel vrijblijvend

Boten

Geniet vanaf € 26,- p.p. van een BBQ op een boot in Amsterdam

Een BBQ op een boot in Amsterdam? Ja, dat kan! Wij bieden u en uw gezelschap een unieke zomerse beleving op één van onze BBQ boten.

  • Een BBQ op een boot maakt de beste zomerse activiteit tot een unieke zomerse ervaring op het water met uw gezelschap van 10 tot 48 personen;
  • De heerlijkste vlees- en visgerechten met de beste lokale ingrediënten bereid door een privé chef rechtstreeks aan boord;
  • Onze prachtige klassieke, luxe boten met afneembaar dak zorgen voor een zonnige BBQ beleving, maar zijn ook perfect bij wisselvallig weer.

Bekijk hier de actuele barbecue arrangementen. De prijs is inclusief BTW, maar exclusief boothuur. Dit arrangement kunt u bijboeken bij één van onze drie BBQ boten. U kunt direct een geheel vrijblijvende aanvraag doen. Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie (vaak al dezelfde werkdag)! Heeft u vragen of speciale eet- en dieetwensen? Bel ons dan op 020 - 624 76 35. Ons team denkt graag mee over een onvergetelijke vaartocht met uw gezelschap door Amsterdam.

Barbecue op een boot
Bbq boot in amsterdam

Uitgebreide barbecue arrangement verzorgd door een privé chef aan boord

Al jarenlang werken wij samen met onze BBQ partner. Een BBQ organiseren op een boot vergt de nodige ervaring. Onze drie boten (HRH, Bota Fogo en Anna Maria) bieden perfect ruimte voor een elektrische barbecue. Uw eigen privé chef maakt de heerlijkste gerechten voor u klaar. We bieden vier barbecue arrangementen:

  • Standaard voor € 26,- p.p.: vijf malse vleesgerechten (o.a. kipsaté, hamburger, en procureur), stokbrood, diverse huisgemaakte salades, en sauzen;
  • Deluxe voor € 30,50 p.p.: zes heerlijke vleesgerechten (o.a. kogelbiefstuk, kipfilet en shaslick), stokbrood, Huzaren-, Griekse en Italiaanse salade, en sauzen;
  • Superieur voor € 34,50 p.p.: zes lekkere grill gerechten (o.a. kalfs entrecote, lamskotelet en zalmpakket), stokbrood, salades en sauzen, en desserts en fruit;
  • Vegetarisch voor € 30,50 p.p.: vijf top vegetarische gerechten (o.a. shaslick, saté, en groenteburger), stokbrood, diverse huisgemaakte salades, en sauzen.

Prijzen zijn inclusief BTW en privé chef aan boord. Bekijk onze complete barbecue arrangementen hier. Heeft u speciale eet- of dieetwensen? Of wilt u een ander BBQ menu samenstellen? Dat kan! Neem contact op met ons team via 020 - 624 76 35, en wij stellen samen met u en de chef een passend menu samen.

3 redenen waarom u kiest voor een BBQ boot in Amsterdam

Heeft u privé of een zakelijke gelegenheid te vieren? Of wilt u gewoon een gezellig dagje uit met uw familie, vrienden of collega’s? Kies dan voor deze unieke ervaring op het water. Wat maakt een barbecue aan boord van een BBQ boot in Amsterdam zo bijzonder?

  • Je vaart op je eigen privé restaurant met je eigen privé chef;
  • De prachtige historische grachtengordel van Amsterdam trekt aan je voorbij;
  • Unieke combinatie van de twee mooiste activiteiten in de zomer: BBQ en varen.

Heeft u interesse in één van onze BBQ arrangementen? Ontdek dan snel onze ‘service with a smile’ en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de website, of bel ons op 020 - 624 76 35.

Perfect. Goede voorbereiding en bespreking. Uitstekend contact. Goede schipper en bediening. Het eten was voortreffelijk.

Vergelijkbare arrangementen

Diner aan boord Amsterdam

Diner aan boord

Bent u op zoek naar een unieke diner locatie? Nodig uw gezelschap dan uit voor een chique diner op één van ...
Meer Info
High Tea Amsterdam

High Tea

Wilt u op een unieke locatie in Amsterdam genieten van een high tea met uw familie, vrienden of vriendinnen...
Meer Info
Sushi diner Amsterdam

Sushi diner

Wij bieden een unieke ervaring voor sushi-liefhebbers. U kunt nu varen door het centrum van Amsterdam en ge...
Meer Info
Diner van boord Amsterdam

Diner van boord

Tijdens dit 4 uur durende programma geniet u van een heerlijk 3-gangen diner verspreid over 2 speciaal gese...
Meer Info
Fruits de Mer Amsterdam

Fruits de Mer

Verwen u en uw gasten met een dagvers assortiment van verschillende soorten oesters, garnalen, kreeft, alik...
Meer Info
Hollands buffet Amsterdam

Hollands buffet

Al varend over de Amsterdamse grachten genieten van het uitzicht en ons smaakvolle Oer-Hollandse buffet. Na...
Meer Info