Amsterdam Boats header image

Boek eenvoudig een luxe boot met schipper in Amsterdam

9,0 uit 3.329 beoordelingen

Vind uw perfecte privéboot

Boek een vaartocht door Amsterdam-Oost

Zoekt u een unieke manier om de verborgen parels van Amsterdam-Oost te ontdekken? Huur eens een luxe privéboot met schipper en ontdek stadsdeel Oost vanaf het water. Onze opstapplaatsen in Amsterdam-Oost liggen nabij veel historische trekpleisters in de stad, zoals het Tropenmuseum en het Muziekgebouw aan ‘t IJ.

Bekijk direct onze op- en afstaplocaties voor uw boottocht in Amsterdam-Oost. Met keuze uit maar liefst 16 locaties in dit stadsdeel vindt u ongetwijfeld een passend start- of eindpunt voor uw vaartocht. Kies direct uw perfecte salonboot of sloep voor de gelegenheid met behulp van het invulveld aan de linkerzijde van de pagina.

Opstaplocaties voor uw vaartocht in Amsterdam-Oost

De stad Amsterdam heeft ongetwijfeld karakter. Maar ook heeft elke afzonderlijke buurt zijn unieke charme en schoonheid. Terwijl het centrum ongetwijfeld een must-see is, is ook Oost een buurt die het bewonderen waard is. Met een vaartocht door Amsterdam-Oost in een luxe privéboot met schipper komt het u aan niets tekort. Geniet van de rijke geschiedenis, vele cafés en de mooie uitzichten in stadsdeel Oost.

Ga er een dag op uit met een vaartocht in Amsterdam-Oost

Een vaartocht door Amsterdam-Oost is een verrassende manier om dit levendige deel van de stad te ontdekken. Met een vaarroute naar keuze geniet u van de diverse uitzichten die Amsterdam-Oost u te bieden heeft. Maak er een complete ervaring van en laat u volledig verzorgen met een diner aan boord of ga voor een gezellige borrel terwijl u Amsterdam-Oost ontdekt.

Voor een volledig verzorgde dag in Amsterdam-Oost combineert u uw boottocht gemakkelijk met de verschillende trekpleisters nabij de op- en afstapplaatsen. Stap af bij de Dappermarkt en ontdek deze iconische Amsterdamse markt. Een ander deel van Amsterdam-Oost ontdekken doet u op het KNSM-eiland. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij helpen u graag met het organiseren van uw boottocht op maat. Met een ruim aanbod van 37 boten en 16 opstaplocaties verdeeld over Amsterdam-Oost vindt u voor elke gelegenheid uw ideale vaartocht.

Altijd een passende opstaplocatie in Amsterdam-Oost

Wilt u een luxe boot huren in Amsterdam-Oost? Dat doet u gemakkelijk en snel online bij Boot Huren Amsterdam! Geniet van een volledig verzorgde vaartocht door Amsterdam-Oost op een van onze karakteristieke salonboten en sloepen met eigen schipper. Met diverse vaarroutes ontdekt u Amsterdam-Oost op een toegankelijke manier. Ontdek op de bovenstaande kaart de mogelijke op- en afstaplocaties. Heeft u vragen of hulp nodig bij het bepalen van de juiste locatie? Neem dan gerust contact op met onze ervaren eventplanners om de mogelijkheden te bespreken.

Populaire vaarroutes

Wilt u een boot huren in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een ruime keuze uit luxe boten. Ontdek onze karakteristieke hoofdstad en de prachtige grachtengordel (UNESCO Werelderfgoed) vanaf het water. Onze vaartochten zijn gemakkelijk samen te stellen naar uw behoeften en onze boten zijn daarnaast van alle gemakken voorzien.

Vaarroute Grachtengordel
Vaartocht over de Amsterdamse grachten
MEER INFORMATIE
Vaarroute Architectuur
Vaartocht langs de mooiste gebouwen en havens
MEER INFORMATIE
Vaarroute Plantagebuurt
Vaartocht door het groenste deel van Amsterdam
MEER INFORMATIE
Vaarroute Wallen
Vaartocht door de Wallen van Amsterdam
MEER INFORMATIE
Vaarroute Berlage
Vaartocht door het zuiden van Amsterdam
MEER INFORMATIE
Vaarroute Plan Zuid
Vaartocht door Plan Zuid
MEER INFORMATIE
Vaarroute Havenwater (IJ) en Amstel
Ontdek het havenwater van Amsterdam met verassend veel architectuur
MEER INFORMATIE

Ook een boot huren in Amsterdam?

Hoogste kwaliteit met beste prijsgarantie in Amsterdam;

Altijd met professionele schipper en bemanning aan boord;

Ruime keuze uit maar liefst 37 luxe boten;

Gemiddelde beoordeling van 9.0 uit 3329 beoordelingen;

Flexibel op- en afstappen +105 locaties door heel Amsterdam;

Royale keuze uit verschillende arrangementen voor een culinaire ervaring.

Persoonlijk advies?

(020) 624 76 35
Marit Sales Advisor