Op- en afstaplocaties

Amsterdam Boats header image

Boek eenvoudig een luxe boot met schipper in Amsterdam

9,0 uit 3.345 beoordelingen

Vind uw perfecte privéboot

Boek uw luxe privéboot in Amsterdam-West

Wilt u een boot huren in het hippe Amsterdam-West en het Westerpark? Bij Boot Huren Amsterdam boekt u eenvoudig en snel uw luxe privéboot of sloep online. Ontdek al varend de grachtengordel in Amsterdam-West en de karakteristieke Westerpark buurt. Dit stadsdeel is niet alleen het kloppende hart van de stad, maar ook een interessant stadsdeel vol charmante buurten, cultuur en historische trekpleisters.

Bekijk direct onze op- en afstaplocaties voor uw boottocht in Amsterdam-West en Westerpark. Met keuze uit maar liefst 7 locaties in dit stadsdeel vindt u ongetwijfeld een gunstig gelegen start- of eindpunt voor uw vaartocht. Kies direct uw salonboot of sloep voor de gelegenheid met behulp van het invulveld aan de linkerzijde van de pagina.

Opstaplocaties voor uw vaartocht in Amsterdam-West

Wilt u een boot huren in Amsterdam-West? Ook dit deel van de stad heeft een hoop verborgen parels te ontdekken. Boek uw ideale vaartocht en laat u en uw gezelschap verrassen door ons enthousiaste team van schippers en hostessen aan boord. Geniet van de rijke geschiedenis van Amsterdam-West en Westerpark met zijn vele cafés en mooie uitzichten.

Ga er een dag op uit met een vaartocht in Amsterdam-West

Kies de vaarroute bij u past en geniet u van de diverse uitzichten die stadsdeel West en Westerpark u te bieden heeft. Wij helpen graag uw ervaring compleet te maken met een volledig verzorgd diner, catering of borrel aan boord. Maakt u er een echt uitstapje van? In Amsterdam-West combineert u uw boottocht gemakkelijk met diverse bezienswaardigheden nabij de op- en afstapplaatsen.

Stap bijvoorbeeld eens op of af bij de Westergasfabriek en geniet van de natuur in het Westerpark. Wij helpen u graag met het organiseren van uw boottocht op maat. Met een ruim aanbod van 33 comfortabele boten en 7 opstaplocaties verdeeld over Amsterdam-West vindt u voor elke gelegenheid uw ideale vaartocht.

Altijd een passende opstaplocatie in Amsterdam-West

Heeft u wat te vieren en huurt u graag een boot in het Westerpark en Amsterdam-West? Bij Boot Huren Amsterdam helpt ons enthousiaste team van eventplanners u graag met het organiseren van uw evenement aan boord. Geniet van een volledig verzorgde ervaring, en met de keuze uit diverse vaarroutes ontdekt u Amsterdam-West op een toegankelijke manier.

Op de bovenstaande kaart kunt u de mogelijke op- en afstaplocaties bekijken. Heeft u vragen of hulp nodig bij het bepalen van de juiste locatie? Ook dan staat ons team voor u klaar.

Populaire vaarroutes

Wilt u een boot huren in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een ruime keuze uit luxe boten. Ontdek onze karakteristieke hoofdstad en de prachtige grachtengordel (UNESCO Werelderfgoed) vanaf het water. Onze vaartochten zijn gemakkelijk samen te stellen naar uw behoeften en onze boten zijn daarnaast van alle gemakken voorzien.

Vaarroute Grachtengordel
Vaartocht over de Amsterdamse grachten
MEER INFORMATIE
Vaarroute Architectuur
Vaartocht langs de mooiste gebouwen en havens
MEER INFORMATIE
Vaarroute Plantagebuurt
Vaartocht door het groenste deel van Amsterdam
MEER INFORMATIE
Vaarroute Wallen
Vaartocht door de Wallen van Amsterdam
MEER INFORMATIE
Vaarroute Berlage
Vaartocht door het zuiden van Amsterdam
MEER INFORMATIE
Vaarroute Plan Zuid
Vaartocht door Plan Zuid
MEER INFORMATIE
Vaarroute Havenwater (IJ) en Amstel
Ontdek het havenwater van Amsterdam met verassend veel architectuur
MEER INFORMATIE

Ook een boot huren in Amsterdam?

Hoogste kwaliteit met beste prijsgarantie in Amsterdam;

Altijd met professionele schipper en bemanning aan boord;

Ruime keuze uit maar liefst 33 luxe boten;

Gemiddelde beoordeling van 9.0 uit 3345 beoordelingen;

Flexibel op- en afstappen +105 locaties door heel Amsterdam;

Royale keuze uit verschillende arrangementen voor een culinaire ervaring.

Persoonlijk advies?

(020) 624 76 35
Marit Sales Advisor