Huur een boot voor verjaardagen / jubilea in Amsterdam

Bent u op zoek naar een unieke locatie om met familie en vrienden uw verjaardag te vieren in Amsterdam? Of is een jubileum van een collega de reden voor een feestje? Dan zijn de boten van Boot Huren Amsterdam bij uitstek geschikt als unieke feestlocatie. Of u nu met 10, 30, 60 of meer dan 100 personen bent, wij hebben de geschikte boot die uw gelegenheid onvergetelijk maakt. Natuurlijk kunnen wij ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Op de boot bieden diverse hapjes en drankjes. Vier uw verjaardagsfeest of jubileum dus bij Boot Huren Amsterdam!

Een jubileum of verjaardag vieren op een unieke locatie in Amsterdam

Organiseer uw verjaardagsfeest of jubileum op één van onze open sloepen of juist op één van onze klassieke (deels) overdekte salonboten. Zowel met mooi weer als met wisselvallig weer is een boot altijd een geschikte locatie om uw feest in Amsterdam te vieren. Onze boten zijn allemaal erg comfortabel, sfeervol en uitstekend onderhouden. Klik hierboven op één van de boten voor meer informatie.

Waarom je verjaardag vieren op het water met Boot Huren Amsterdam?

  • Beste prijs garantie: U huurt al één van onze unieke feestlocaties op het water voor € 179,- per uur. De minimale vaartijd is twee uur.
  • Zorgeloos rondvaren: U wordt rondgevaren door een ervaren schipper en op de overdekte boten voorziet de host(ess) u van een hapje een drankje;
  • Maatwerk: We bieden diverse arrangementen voor hapjes en drankjes en we organiseren graag uw feestje afgestemd op uw specifieke wensen.

Bekijk hier onze arrangementen. U kunt direct een geheel vrijblijvende aanvraag doen. Uiterlijk binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie! Heeft u nu al direct vragen? Bel ons dan op 020 - 624 76 35. Ons team denkt graag mee over een onvergetelijk verjaardagsfeest of jubileum in Amsterdam voor uw gezelschap.

Verjaardag vieren in amsterdam
Verjaardagsfeest op boot

Wat is er zo leuk aan een verjaardagsfeest of jubileum in Amsterdam?

Gefeliciteerd, u heeft iets te vieren! Bent u 50 jaar geworden, of werkt uw collega 25 jaar bij het bedrijf? Wat is er dan leuker om te doen dan met een boot op de grachten van Amsterdam te varen?

  • Prachtige omgeving: U vaart door hartje Amsterdam. De grachtengordel van Amsterdam staat niet voor niets op Unesco’s Werelderfgoedlijst;
  • Comfortabel: Een boot is een comfortabele, luxe plek waar je gezellig en ongedwongen een feestje met elk gezelschap kunt te vieren;
  • Unieke belevenis: Een feestje thuis, op het werk, of in de kroeg is zo gewoontjes. Een unieke belevenis is pas echt op een boot.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? U kunt direct terecht bij ons betrokken en ervaren team die al jaren het hospitality vak verstaan. Ontdek onze ‘service with a smile’ en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de website, of bel ons op 020 - 624 76 35.

“Het is een heerlijk ontspannen uitje waarbij je rustig met de andere passagiers kan kletsen, lekker eten en drinken en dat in de mooiste stad van Nederland.”