Huwelijksvervoer

Vervoer uw gasten comfortabel en op originele wijze tussen de verschillende locaties met deze speciale dag.

Vind uw perfecte boot

Origineel trouwvervoer

U gaat de mooiste dag van uw leven beleven. Heeft u een geweldig feest georganiseerd op meerdere locaties in Amsterdam? Dan moeten uw gasten natuurlijk comfortabel en op originele wijze vervoerd worden tussen de verschillende locaties. Denk eens trouwvervoer per boot door Amsterdam. Origineel, in stijl en typisch Amsterdams trouwvervoer geregeld door Boot Huren Amsterdam. Aan boord verzorgen wij desgewenst een hapje en een drankje. Trouwvervoer is bij ons mogelijk voor kleine gezelschappen en grote groepen tot 350 personen, verdeeld over één of meerdere van onze comfortabele, overdekte en verwarmde boten. Informeer naar de mogelijkheden.

Sfeerimpressie Huwelijksvervoer op een boot

Met keuze uit meer dan 120+ opstaplocaties

Op basis van uw specifieke gelegenheid en het gezelschap selecteren we samen met u de perfecte op- en afstaplocatie voor uw vaartocht.

Neem alleen genoegen met het beste

9.3

/ 10

De gemiddelde beoordeling van onze laatste 2973 uitgevoerde vaartochten

Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij de beste high-end hospitality-ervaring die u maar kunt wensen. Ons uiterst gepassioneerde team staat klaar om u te helpen een buitengewone ervaring voor u en uw gasten te realiseren, tegenover de de beste prijs die er is.

OnnoOnno Ditewig
Hoofdschipper

“Onze beeldschone klassieke boten zijn varend erfgoed en ik ben dan ook trots dat ik ze mag varen. Aan boord ontvang ik de gasten en vertel ik met liefde iets over de boot en de bijzondere plekjes langs de Amsterdamse grachten. Samen met een hechte club bedieningsmedewerkers zorg ik ervoor dat onze gasten na de vaartocht een ervaring rijker zijn.”

Vergelijkbare gelegenheden

    Trouwreceptie

    Onze sfeervolle boten zijn een uitstekende locatie voor het houden van uw trouwreceptie.

    Huwelijksaanzoek

    Een origineel huwelijksaanzoek in een intieme, romantische, luxe setting