Verjaardag / jubileum

Vier uw verjaardag feest of jubileum op het water en zorg voor een onvergetelijke dag.

Vind uw perfecte boot

Huur een boot voor verjaardagen / jubilea in Amsterdam

Bent u op zoek naar een unieke locatie om met familie en vrienden uw verjaardag te vieren in Amsterdam? Of is een jubileum van een collega de reden voor een feestje? Dan zijn de boten van Boot Huren Amsterdam bij uitstek geschikt als unieke feestlocatie. Of u nu met 10, 30, 60 of meer dan 100 personen bent, wij hebben de geschikte boot die uw gelegenheid onvergetelijk maakt. Natuurlijk kunnen wij ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Op de boot bieden diverse hapjes en drankjes. Vier uw verjaardagsfeest of jubileum dus bij Boot Huren Amsterdam!

Een jubileum of verjaardag vieren op een unieke locatie in Amsterdam

Organiseer uw verjaardagsfeest of jubileum op één van onze open sloepen of juist op één van onze klassieke (deels) overdekte salonboten. Zowel met mooi weer als met wisselvallig weer is een boot altijd een geschikte locatie om uw feest in Amsterdam te vieren. Onze boten zijn allemaal erg comfortabel, sfeervol en uitstekend onderhouden. Klik hierboven op één van de boten voor meer informatie.

Waarom je verjaardag vieren op het water met Boot Huren Amsterdam?

  • Beste prijs garantie: U huurt al één van onze unieke feestlocaties met de beste prijs garantie. De minimale vaartijd is twee uur.
  • Zorgeloos rondvaren: U wordt rondgevaren door een ervaren schipper en op de overdekte boten voorziet de host(ess) u van een hapje een drankje;
  • Maatwerk: We bieden diverse arrangementen voor hapjes en drankjes en we organiseren graag uw feestje afgestemd op uw specifieke wensen.

Bekijk hier onze arrangementen. U kunt direct een geheel vrijblijvende aanvraag doen. Uiterlijk binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie! Heeft u nu al direct vragen? Bel ons dan op 020 624 76 35. Ons team denkt graag mee over een onvergetelijk verjaardagsfeest of jubileum in Amsterdam voor uw gezelschap.

Wat is er zo leuk aan een verjaardagsfeest of jubileum in Amsterdam?

Gefeliciteerd, u heeft iets te vieren! Bent u 50 jaar geworden, of werkt uw collega 25 jaar bij het bedrijf? Wat is er dan leuker om te doen dan met een boot op de grachten van Amsterdam te varen?

  • Prachtige omgeving: U vaart door hartje Amsterdam. De grachtengordel van Amsterdam staat niet voor niets op Unesco’s Werelderfgoedlijst;
  • Comfortabel: Een boot is een comfortabele, luxe plek waar je gezellig en ongedwongen een feestje met elk gezelschap kunt te vieren;
  • Unieke belevenis: Een feestje thuis, op het werk, of in de kroeg is zo gewoontjes. Een unieke belevenis is pas echt op een boot.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? U kunt direct terecht bij ons betrokken en ervaren team die al jaren het hospitality vak verstaan. Ontdek onze ‘service with a smile’ en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de website, of bel ons op 020 624 76 35.

Sfeerimpressie verjaardag op een boot

Met keuze uit meer dan 120+ opstaplocaties

Op basis van uw specifieke gelegenheid en het gezelschap selecteren we samen met u de perfecte op- en afstaplocatie voor uw vaartocht.

Neem alleen genoegen met het beste

9.3

/ 10

De gemiddelde beoordeling van onze laatste 3102 uitgevoerde vaartochten

Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij de beste high-end hospitality-ervaring die u maar kunt wensen. Ons uiterst gepassioneerde team staat klaar om u te helpen een buitengewone ervaring voor u en uw gasten te realiseren, tegenover de de beste prijs die er is.

OnnoOnno Ditewig
Hoofdschipper

“Onze beeldschone klassieke boten zijn varend erfgoed en ik ben dan ook trots dat ik ze mag varen. Aan boord ontvang ik de gasten en vertel ik met liefde iets over de boot en de bijzondere plekjes langs de Amsterdamse grachten. Samen met een hechte club bedieningsmedewerkers zorg ik ervoor dat onze gasten na de vaartocht een ervaring rijker zijn.”

Losse tickets kopen kan ook

Geniet van onze luxe vaartocht arrangementen aangeboden door onze partner Amsterdam Boats Tickets

Koop losse tickets

Vergelijkbare gelegenheden