Wijnproeverij op unieke locatie in Amsterdam

Geniet van een professionele wijnproeverij op een unieke locatie in Amsterdam. Wij organiseren samen met onze wijnleverancier een fantastische wijnproeverij aan boord van één van onze hiervoor speciaal geselecteerde salonboten. Een professionele vinoloog laat u tijdens een twee uur durende vaartocht vijf verschillende wijnen proeven en vertelt u er alles over. Een gezellig en interactief arrangement dat bij uw gasten zeker in de smaak valt

Boten

Wijnproeverij onder begeleiding van professionele vinoloog

De wijnen worden vooraf geselecteerd door een professionele vinoloog. Eventueel kiezen we een thema (specifieke streek, druif of jaar) volledig afgestemd op uw wensen. Tijdens de vaartocht worden vijf wijnen geproefd en besproken. En dat terwijl u al varend geniet van het historische centrum van Amsterdam. Zo combineert u twee unieke uitjes in één!

  • Interactieve proeverij waarbij u veel leert over wijn in het algemeen en de heerlijke wijnen die u drinkt. Stel gerust uw vragen aan de vinoloog.
  • Breid uw proeverij uit met diverse cateringarrangementen. Geniet ook van heerlijke borrelhapjes of een compleet diner.
  • Bepaal zelf uw op- en afstaplocatie. En we stellen in overleg met u een mooie vaarroute door Amsterdam samen.

U kunt direct een geheel vrijblijvende aanvraag doen. Uiterlijk binnen 1 werkdag ontvangt u van ons een reactie (vaak al dezelfde werkdag)! Bel ons op 020 624 76 35. Ons team denkt graag met u mee over de invulling van de volledig verzorgde wijnproeverij.

Een heerlijke wijnproeverij op een boot in Amsterdam

Heeft u privé of zakelijk iets te vieren en een een gezellig uitstapje organiseren in Amsterdam? Onze wijnproeverij is geschikt voor alle gezelschappen vanaf twee personen (wij schenken uiteraard geen alcohol aan personen onder de 18 jaar). Een tip top verzorgde wijnproeverij op een klassieke boot van Boot Huren Amsterdam. Bekijk hierboven ons aanbod luxe, comfortabele boten. Geschikt voor elk weertype dankzij onze overdekte en verwarmde boten.

Ontdek onze ‘service with a smile’ en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de website, of bel ons op 020 624 76 35.

Perfect. Goede voorbereiding en bespreking. Uitstekend contact. Goede schipper en bediening. Het eten was voortreffelijk.