Origineel trouwvervoer

U gaat de mooiste dag van uw leven beleven. Heeft u een geweldig feest georganiseerd op meerdere locaties in Amsterdam? Dan moeten uw gasten natuurlijk comfortabel en op originele wijze vervoerd worden tussen de verschillende locaties. Denk eens trouwvervoer per boot door Amsterdam. Origineel, in stijl en typisch Amsterdams trouwvervoer geregeld door Boot Huren Amsterdam. Aan boord verzorgen wij desgewenst een hapje en een drankje. Trouwvervoer is bij ons mogelijk voor kleine gezelschappen en grote groepen tot 350 personen, verdeeld over één of meerdere van onze comfortabele, overdekte en verwarmde boten. Informeer naar de mogelijkheden.

Aanvragen Geheel vrijblijvend

Boten

Trouwvervoer in stijl door Amsterdam

Boot Huren Amsterdam heeft meer dan 10 jaar ervaring met het organiseren van trouwvervoer. Wij halen u en uw gasten op bij een locatie naar keuze en vervoeren iedereen naar de volgende locatie naar keuze. Een originele manier om uw gasten per boot te vervoeren. Waarvan bent u verzekerd als u trouwvervoer door Boot Huren Amsterdam laat verzorgen?

  • Een mooie route door het historische centrum van Amsterdam op klassieke (salon)boten. Zo bent u verzekerd van een intieme, romantische sfeer.
  • Diverse mogelijkheden voor een hapje en een drankje aan boord. Ook muziek behoort tot de mogelijkheden.
  • Comfortabele, ruime boten die zowel overdekt zijn als open kunnen en allemaal goed verwarmd zijn. Altijd de perfecte boot, ongeacht het weer.

U kunt direct een geheel vrijblijvende aanvraag doen. Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie (vaak al dezelfde werkdag)! Bel ons op 020 - 624 76 35. Wij denken graag met u mee over het perfecte trouwvervoer tijdens uw huwelijksdag.

Origineel trouwvervoer
Trouwvervoer amsterdam

Origineel trouwvervoer tot 350 personen

U boekt een origineel trouwvervoer, inclusief schipper en gastvrouw. We verhuren onze boten voor groepen tot 350 personen. Bij meer dan 75 personen zetten wij meerdere boten in om iedereen comfortabel naar de gewenste locatie te vervoeren. Trouwvervoer via boot is snel en flexibel. U wordt voor de deur opgehaald en ook weer voor de deur afgezet. Elk vervoer wordt professioneel en met aandacht voor uw specifieke wensen georganiseerd door ons enthousiaste team.

Wilt u naar meerdere locaties vervoerd worden? Geen probleem. Onze boten blijven op locatie liggen, zodat u direct kunt opstappen en naar de volgende locatie gebracht kunt worden.

Onvergetelijk huwelijksfeest met Boot Huren Amsterdam

Wij kunnen niet alleen uw trouwvervoer organiseren, maar ook het huwelijksaanzoek, de officiële plechtigheid met het ‘ja-woord’, en een volledig verzorgd trouwfeest aan boord. Lees hier meer over onze mogelijkheden voor uw trouwdag. Bent u op dit moment bezig met het organiseren van uw huwelijk? Dan helpen wij u graag met deze 24 tips voor een onvergetelijke bruiloft in Amsterdam.

Ontdek onze ‘service with a smile’ en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de website, of bel ons op 020 - 624 76 35.

Fantastische boot, zoveel sfeer, perfecte schipper en host. Helemaal perfect afgestemd op ons gezelschap. Volledig vertrouwen dat iedereen hiervan zal genieten.

Vergelijkbare arrangementen

Happy Hour vaartocht Amsterdam

Happy Hour vaartocht

€31,00

Voordelig arrangement - Alle drankjes inbegrepen - Leuk met vrienden o...

Cocktail workshop rondvaart Amsterdam

Cocktail workshop rondvaart

Prijs op aanvraag

Wordt cocktail pro - Past bij elke gelegenheid - Creeer uw eigen cockt...

Trouwreceptie aan boord Amsterdam

Trouwreceptie aan boord

Prijs op aanvraag

Intieme sfeer - Schitterend decor - Diverse culinaire mogelijkheden

Privé rondvaart door Amsterdam Amsterdam

Privé rondvaart door Amsterdam

Prijs op aanvraag

Exclusief voor u en uw gezelschap - Eigen ervaren schipper - Optionel...