Beoordelingen Sloep Mr Brown

Uitgelichte beoordeling over Sloep Mr Brown

<span class="translation_missing" title="translation missing: nl.feedback.index.thumb_alt">Thumb Alt</span>
Hoe waarschijnlijk is het dat u Sloep Mr Brown zou aanbevelen bij uw vrienden, familie of collega's?
Fantastische uitje gehad. Allereerst vanwege de bijzonder mooie en comfortabele boot, maar ook door de hele vriendelijke schipper. Gaan we absoluut nog een keer doen!
Gemiddeld cijfer
8,7

9 september 2016
User review profile
Mooie sloep, elektrisch altijd fijn. De sloep was erg netjes en goed verzorgt. Floris heeft goed zijn best gedaan voor de rondvaart, hij moet er nog even wennen dat je niet altijd een boegschroef nodig hebt en best wel iemand van boord mag laten stappen op niet officiële plekken. ( je meert dan namelijk niet aan )
8
Totaalscore
1
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

28 augustus 2016
User review profile
Mooie boot en leuke schipper
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
2
Kwaliteit van de catering

8 juli 2016
User review profile
Relaxte tocht. Michel wist wat hij deed en heeft duidelijk vaker gevaren.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

3 juli 2016
User review profile
Anoniem
De boot is helemaal top. Mooi en alles goed verzorgd.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

20 juni 2016
User review profile
Anoniem
Het was een mooie boot, netjes en verzorgd.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
8
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

12 juli 2015
User review profile
Mooie ruime sloep
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
7
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

18 juli 2014
User review profile
Super chique boot, authentieke schipper, erg flexibel en we kregen veel informatie over Amsterdam. Alle gasten waren zo enthousiast dat zij dit zeker voor herhaling vatbaar vonden. Kortom een topvaart op een topsloep!!!
10
Totaalscore

4 juli 2014
User review profile
makkelijk organiseren, goede sfeer, wel net iets onder de tijd (5-10 min voor afloop van de 2 uur al weer terug)
8
Totaalscore

12 juni 2014
User review profile
Anoniem
geen commentaar alles was OK
9
Totaalscore

10 maart 2014
User review profile
Heel mooie ervaring. Super weer, super schipper Jan en super boot.
9
Totaalscore

2 oktober 2013
User review profile
zeer goed, schipper wist goed de weg en wist veel te vertellen. Zeer goed bevallen
9
Totaalscore

11 augustus 2013
User review profile
Wijn was snel op
9
Totaalscore

9 augustus 2013
User review profile
We voeren met 9 personen op een 20-persoons sloep. Daardoor zaten we erg comfortabel. Ik denk echter wel dat het met 20 personen krap zitten is.
8
Totaalscore

9 augustus 2013
User review profile
Mooie lounge boot met zeer vriendelijke kapitein- prachtige middag gehad in Amsterdam!
9
Totaalscore

16 juni 2013
User review profile
Betrokken en goed georganiseerde organisatie. Volgende keer zeker weer bij jullie. Bedankt!
9
Totaalscore

4 juli 2012
User review profile
De sloep was in perfecte staat, optijd bij afgesproken vertrekplaats, Jan onze skipper was zeer ervaren en kon onze groep goed inschatten qua informatieverstrekking over bezienswaardigheden, bracht deze op zeer interestante en leuke manier! Alles tijdends de rondvaart was mogelijk! Ijs en muziek van de boot gebruikt - verder zelf drank en hapjes meegenomen! Vantevoren professioneel contact met Stijn van de Reederij gehad! Ging op persoonlijke wensen in! Ik zou bij een volgend event weer Davy & Orser huren! Bedankt
9
Totaalscore

18 juni 2012
User review profile
Prima uitziende en mooie boot. Erg vriendelijke schipper. Ik had echter gevraagd om een schipper die veel kon vertellen over amsterdam, maar ik kreeg niet de indruk dat deze schipper daarvan wist, noch kon! Daardoor was prijs/kwaliteitverhouding wat scheef (weten hoe het kan zijn obv eerdere boottocht door haarlem ). Al met al wel heerlijke middag op het water gehad in supermooie boot.
7
Totaalscore

27 augustus 2011
User review profile
Barracuda: goed schip, prettige schipper. Stipt op de afgesproken plek. wel prijzig. jammer dat de boegschroef niet werkte en het schip lastig te besturen was.
7
Totaalscore

26 augustus 2010
User review profile
Anoniem
Het was goed geregeld en alles ging heerlijk en soepel. Wij zijn tevreden.
8
Totaalscore

4 juli 2010
User review profile
De boot is uitstekend uitgerust voor de bedoelde gelegenheid. Zitcomfort is uitstekend. De schipper heeft ons een meer dan geweldige dag bezorgd.
8
Totaalscore

28 juni 2010
User review profile
Vriendelijke en goede schipper, we hebben een heerlijke reis gehad!
8
Totaalscore

28 juni 2010
User review profile
Ontzettend vriendelijk ontvangen door Schipper Jan, hij vertelde onderweg veel en voegde zich goed naar de groep. tijden zoals afgesproken en keuze waar we wilden afstappen.
8
Totaalscore

17 mei 2010
User review profile
Het was een onwijs leuke tocht door Amsterdam, we hebben zeer genoten. Ook de schipper en zijn vriendin waren op een goede manier aanwezig. Ik zal er zeker niet over twijfelen om ooit nog een keer gezellig een bootje bij jullie te huren. Groetjes Linsey!
10
Totaalscore

14 september 2009
User review profile
Anoniem
Was zeer geslaagd, een luxe boot waar je heerlijk relaxed kan zitten en van je drankje kan genieten met alle uitzicht om je heen! Fijne kapitein!
10
Totaalscore

30 augustus 2009
User review profile
Anoniem
service boot alles goed
9
Totaalscore

20 augustus 2009
User review profile
Anoniem
Iedereen was zeer tevreden over de fijne boot. De klant had het reuze naar zijn zin. En de catering was perfect.
8
Totaalscore

19 juli 2009
User review profile
Anoniem
De Davy & Orsted is nagenoeg geruisloos, hetgeen het varen nog plezieriger maakt. Het zitcomfort is erg hoog door de zachte zit en rugkussens.Met 13 personen hadden wij meer dan genoeg ruimte. Schipper Jan was er aardig en professioneel. Wat wij ook super vonden was de enorme bak met ijs, waarin wij al onze drank koud konden houden, alsmede dat glaswerk, inlcusief op ons verzoek champagneglazen, werd verzorgd.
10
Totaalscore

29 juni 2009
User review profile
Anoniem
Uitstekend. Prima georganiseerd. Keuze opstap en afstap-plaats ideaal. Tevens getroffen met het weer. Aardige kapitein.
9
Totaalscore

15 juni 2009
User review profile
Anoniem
Super ervaring/ zeker een aanrader.
10
Totaalscore

7 juni 2009
User review profile
Anoniem
Fantastische uitje gehad. Allereerst vanwege de bijzonder mooie en comfortabele boot, maar ook door de hele vriendelijke schipper. Gaan we absoluut nog een keer doen!
10
Totaalscore

2 juni 2009
User review profile
Anoniem
prima boot, comfortabele tocht gemaakt. Zeer correcte schipper.
9
Totaalscore

14 april 2009
User review profile
Anoniem
Een uitstekende schipper die zeer beleefd en inlevend was en met liefde voor Amsterdam ons een geweldige middag bezorgd heeft. In een woord: TOP! we komen heel graag weer terug voor dezelfde sloep en liefst met dezelfde schipper! Annemieke Roobeek & family, 13 april 2009 (middagvaart)
10
Totaalscore

Voor deze boot zijn de volgende beoordelingen in andere talen beschikbaar:

De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van gasten die via de www.boothurenamsterdam.com website een boot hebben gereserveerd en na hun vaartocht een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Boot Huren Amsterdam of van gasten die deze boot hebben gehuurd, maar niet via Boot Huren Amsterdam hebben gereserveerd. Om onze gehele vloot te bekijken klikt u hier.

Een huurboot in Amsterdam boekt u voordelig, snel en zonder reserveringskosten bij Boot Huren Amsterdam: Volop keuze, laagste prijsgarantie, echte gastenbeoordelingen en meertalig.