Beoordelingen Sloep Manhattan

Uitgelichte beoordeling over Sloep Manhattan

<span class="translation_missing" title="translation missing: nl.feedback.index.thumb_alt, name: Sloep Manhattan">Thumb Alt</span>
Hoe waarschijnlijk is het dat u Sloep Manhattan zou aanbevelen bij uw vrienden, familie of collega's?
Zonder aarzelen zal ik Amsterdam Boats B.V. en sloep Manhattan aan iedereen in mijn omgeving aanbevelen. Robbert was erg behulpzaam bij het boeken en de Manhattan was mooi ruim, netjes en heeft de mogelijkheid tot een halve overkapping bij regen, waardoor het feestje op de sloep altijd door kan gaan, weer of geen weer.
Hoe beoordeelt u het reserveringsproces?
10
Hoe beoordeelt u Sloep Manhattan en de service aan boord?
10
Hoe waardeert u de kwaliteit van de catering en/of dranken? (alleen indien van toepassing)
10
Gemiddeld cijfer
9,1

2 oktober 2015
User review profile
mevrouw Roelofsen
Zeer goede service bij reservering en uitvoering
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces

8 september 2015
User review profile
Anitra Fortgens van St. VluchtelingenWerk Amstel tot Zaan in Amsterdam
Even een correctie: wij hebben gevaren met de sloep Manhattan en niet Mr Brown! De schipper, Paul van Egmond, is een goede en professionele schipper. Hij was ruim op tijd aanwezig en heeft precies gedaan wat wij hem verzocht hebben. Hij is een prettig persoon om mee te varen. We hebben erg genoten van zijn schipperskunsten!
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord

1 september 2015
User review profile
heer Tonkes
Schipper was op tijd en zeer vriendelijk. Het sloepje zag er verzorgd uit goed onderhouden.
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

31 augustus 2015
User review profile
Marie-Claire Suverkropp
Ontzettende leuke, snelle en goede service. Plus een prachtige sloep en leuke kapitein en de prijs was prima in verhouding!
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

27 augustus 2015
User review profile
mevrouw Mescon
fenomenaal!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

27 augustus 2015
User review profile
sandra Buehlmann, Swarovski Europe Holding BV
The organization went smooth and Paul (skipper) was very friendly
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

17 augustus 2015
User review profile
Bert Venema
Prima middag gehad
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

17 augustus 2015
User review profile
mevrouw van der Wiel
Alles goed geregeld volgens afspraak. Mooie boot met fijne Schipper.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

10 augustus 2015
User review profile
Liane Lilienberger
I already told many people about the boat trip
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

10 augustus 2015
User review profile
Anoniem
Makkelijk te boeken, snel antwoord, goede service, goede prijs
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

5 augustus 2015
User review profile
heer van `t Riet
We hebben een mooie tocht gehad, de organisatie was goed.
8
Totaalscore
6
Reserveringsproces
8
Service aan boord
1
Kwaliteit van de catering

4 augustus 2015
User review profile
Sander van Triest
Nette boot, nette schipper, keurig op tijd. Het is best veel geld, maar niet meer dan bij andere verhuurders
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord

4 augustus 2015
User review profile
Anouk Vastert
prima pick up, relaxedte schipper, alles was goed.
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord

25 juli 2015
User review profile
mevrouw Vaux
Geweldige boot , mooie tocht, goeie schipper
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

24 juli 2015
User review profile
heer Boone
Heerlijke boottocht gehad; leuke route en aardige schipper
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

6 juli 2015
User review profile
mevrouw Pinar
Zonder aarzelen zal ik Amsterdam Boats B.V. en sloep Manhattan aan iedereen in mijn omgeving aanbevelen. Robbert was erg behulpzaam bij het boeken en de Manhattan was mooi ruim, netjes en heeft de mogelijkheid tot een halve overkapping bij regen, waardoor het feestje op de sloep altijd door kan gaan, weer of geen weer.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

5 juli 2015
User review profile
Anoniem
Het was lekker ontspannen (Paul) de schipper had een leuke route en vaarde langs alle hotspots in de stad!
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

29 juni 2015
User review profile
Ricky Tan
Zeer snelle en professionele reserveringsproces en duidelijke communicatie vooraf aan de vaartocht. Schipper was erg behulpzaam en vriendelijk.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

29 juni 2015
User review profile
Jessica van kessel
Het was super relaxed, gezellig en een mooie nette boot
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord

26 juni 2015
User review profile
heer Wicherts
flexibel, vriendelijk..
8
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

20 juni 2015
User review profile
heer Baas
De schipper was onwijs relaxed en ging super goed om met onze wensen.
10
Totaalscore
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

1 juni 2015
User review profile
mevrouw de Kok
Goeie service. Communicatie met boekingskantoor was prettig, vlot en behulpzaam. Schipper was erg aardig en gastvrij. Bootje was op tijd etc. Kortom: we hebben een erg leuke dag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

13 mei 2015
User review profile
heer Boeser
Uitstekend, maar toch geen 10. Ik ben zonder meer heel tevreden over mijn ervaring met Boot huren. Er is uitstekend geacteerd om te komen tot een last minute boeking. De Manhattan was een prima sloep. Punt is wel dat het 'uitstekende gevoel' dat mijn gasten en ik aan de tocht hebben overgehouden in hoge mate te maken hebben met één ervaring en met name één meer dan uitstekende schipper. Paul van Egmond weet fantastisch te vertellen over de stad, heeft daarbij een schat aan leuke anecdotes en dat ook nog in het Engels. Chapeau! Daarbij wist hij de wensen voor een route uitstekend in te bouwen in de tijd. Onzeker is of een tocht met een andere combinatie (boot/gids) een gelijke ervaring zou opleveren. Verder is een punt dat de kosten van een privé tocht relatief hoog liggen. Ik begrijp dat ten volle (en het is zeker geen kritiek), maar ben met aanbevelingen naar wat minder kapitaalkrachtige familieleden en vrienden wel wat terughoudend.
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

4 mei 2015
User review profile
Anoniem
Alles was goed geregeld gewoon top
9
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

28 april 2015
User review profile
mevrouw van de Beek
Het is een ruime sloep. Word netjes bijgehouden en ziet er gewoon goed uit.
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces

17 april 2015
User review profile
Hans Klok
alles correct gegaan
7
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord

16 april 2015
User review profile
heer Klok
Goede client services bij wijziging. Mooie sloep. Goede schipper.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord

12 augustus 2014
User review profile
Anoniem
De schipper was een buitengewoon plezierig mens en de boot zoals gezegd prima
9
Totaalscore

10 augustus 2014
User review profile
Joelle van Ierland
X
8
Totaalscore

15 juni 2014
User review profile
Y.Siesem
Met de "bride to be" heerlijk gevaren onder het genot van een zonnetje en de door ons meegebrachte drank en hapjes. Amsterdam is nog mooier vanaf het water gezien. Kortom het was fantastisch en zou het iedereen aanbevelen.
8
Totaalscore

14 april 2014
User review profile
Dorien Deckers
Prima boot. Goed verzorgd. Kleine tip: de afstaplocatie Lido is gesloten. Even updaten dus!
8
Totaalscore

16 september 2013
User review profile
Anoniem
Top!
8
Totaalscore

16 september 2013
User review profile
Suzette Spoelstra
We hebben een fantastische middag gehad. De boot was helemaal naar wens met een leuke en goede schipper.
8
Totaalscore

2 september 2013
User review profile
Jeroen Stassen
Het was een geweldige ervaring! Mooie tocht en een heel aardige schipper. Bedankt!
9
Totaalscore

15 augustus 2013
User review profile
Lily To
alles perfect geregeld en na betaling had ik een afmelding van 1 persoon en ik kreeg netjes mijn geld terug- hele goede service. dank en ik ga zeker nog een keer bij jullie een boot huren!
10
Totaalscore

13 augustus 2013
User review profile
Brenda Leusink
Netjes op tijd, prachtige boot, relaxte en vriendelijke schipper, een fantastische route; wat ons betreft waren alle ingrediënten aanwezig voor een heerlijke vaartocht. Wij hebben enorm genoten. Dank!
9
Totaalscore

9 augustus 2013
User review profile
Aukje van den Berg
OP tijd, leuke schipper, mooi tochtje, hij nam de tijd voor uitleg en alles prima.
10
Totaalscore

9 augustus 2013
User review profile
Hanne van Rijsewijk
We hadden een drank arrangement bijgeboekt maar het aanbod hierin was niet erg groot. Er was een koelbox met blikjes fris & bier en 2 kleine flesjes rose, 2 kleine flesjes witte wijn en 2 flessen san pelgrino. Er waren voornamelijk te weinig blikjes bier. Verder een mooie sloep en leuk gevaren!
8
Totaalscore

16 juni 2013
User review profile
Ronnie van Oosterhout
Wij hebben een fantastische dag gehad. Het was een mooie ervaring. Groot compliment aan de schipper: Toon. Hij heeft ons een zeer comfortabele rondvaart bezorgd.
9
Totaalscore

14 september 2012
User review profile
Sylvan Jonker
Perfecte service. We konden zelf drankjes de dag ervoor langsbrengen bij de loods en stonden koud in de boot op de afgesproken plek. Verder mooie/nette boot en de kapitein kon veel vertellen over de stad. Wellicht waren wij enigzins biased doordat het onze huwelijksdag was en het weer fantastisch was, maar overall kon het niet beter.
10
Totaalscore

6 juli 2012
User review profile
peggy bastiaansen
Ik heb zelf niet gevaren, maar onze dochter met vrienden. Zij vonden het erg plezierig en hebben genoten van de vaart. De schipper was supervriendelijk en de flexibiliteit van uw organisatie is prima. We zijn qua opstapplaats n paar keer gewijzigd, maar de medewerkers bleven vriendelijk en behulpzaam. Ook hebben we de betaling pas op de dag zelf uitgevoerd, wat ook geen probleem bleek,ik had de mail over t hoofd gezien. We zullen zeker nog een keer gebruik maken van uw diensten! Bedankt! En ook excuses aan de schipper voor t feit dat een van de dames "ziek" werd.
8
Totaalscore

23 juni 2012
User review profile
Elly S
Dinsdag was perfect! Heel erg bedankt voor alles! Peter was een bekwame en attente schipper, de hapjes waren super en zelfs het weer werkte mee. Ik heb Jasmijn ook al onze positieve feedback gegeven. Het was echt heel erg bijzonder om dit met onze vriendin te kunnen delen. Ik kreeg via facebook al vragen hoe we de sloep gehuurd hebben, dus ongetwijfeld zal er nog wel klandizie jullie kant op komen! Ik ga je in ieder geval van harte aanbevelen.
9
Totaalscore

5 juni 2012
User review profile
Thijs Jansen
Erg goede en vooral ontspannen schipster (Fiona). Mooie en comfortabele boot. Erg tevreden!
9
Totaalscore

4 juni 2012
User review profile
Corinne Kassels
Mooie boot. Goede keuze van de schipper qua route en leuke informatie over waar we allemaal langs kwamen. Prima service, ook in de contacten vooraf. Niets op aan te merken!
9
Totaalscore

4 juni 2012
User review profile
atie aarts
Geweldig genoten! Hele fijne schipper: Kiek. We hadden de manhattan gehuurd maar we kregen de barracuda. Zo geluidsarm, dat was erg rustgevend.
10
Totaalscore

10 mei 2012
User review profile
IDTV Nederland
Zondag heb ik de uitzending van zaterdag nogmaals bekeken. Het was prachtig! Ook de eerste reacties van het NOS en het Nationaal Comit 4 en 5 mei zijn heel erg enthousiast. En natuurlijk zijn wij enorm blij met de ruim 1,5 miljoen kijkers. Daarmee hebben we onze plek op Nederland 1 dubbel en dwars waargemaakt. Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking. En heel erg fijn dat Onno er weer bij was dit jaar. Wil je hem ook enorm van ons bedanken?
9
Totaalscore

26 april 2012
User review profile
Maurice Vertongen
Netjes verzorgde vaartocht gehad. Fijn dat de Manhattan fluisterstil is en leuk dat jullie een vrouwelijke schipper hebben. Het weer viel wat tegen, maar al met al erg naar 't zin gehad.
8
Totaalscore

Voor deze boot zijn de volgende beoordelingen in andere talen beschikbaar:

De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van gasten die via de www.boothurenamsterdam.com website een boot hebben gereserveerd en na hun vaartocht een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Boot Huren Amsterdam of van gasten die deze boot hebben gehuurd, maar niet via Boot Huren Amsterdam hebben gereserveerd. Om onze gehele vloot te bekijken klikt u hier.

Een huurboot in Amsterdam boekt u voordelig, snel en zonder reserveringskosten bij Boot Huren Amsterdam: Volop keuze, laagste prijsgarantie, echte gastenbeoordelingen en meertalig.