Beoordelingen Salonboot Wolk

Uitgelichte beoordeling over Salonboot Wolk

<span class="translation_missing" title="translation missing: nl.feedback.index.thumb_alt, name: Salonboot Wolk">Thumb Alt</span>
Hoe waarschijnlijk is het dat u Salonboot Wolk zou aanbevelen bij uw vrienden, familie of collega's?
Echt superleuk - de bemanning was geweldig en vriendelijk.
Gemiddeld cijfer
8,5

23 mei 2011
User review profile
Richard van Aken
De boot was prima, ruim, schoon, volle accu. Goede locatie (nassaukade) om boot op te pikken. Amsterdam vanaf het water ziet er toch weer anders uit dan wandelend langs de grachten.
8
Totaalscore

22 mei 2011
User review profile
wim de Bruijn
Systeem werkte niet :sleutel werd niet vrij gegeven. Wel aardige jongens om te helpen. geen kussens in de boot verder weer genoten en weten de boten nu te vinden
8
Totaalscore

19 mei 2011
User review profile
Anoniem
Hoi Jasmijn, we willen je nogmaals bedanken voor het klaarstaan voor ons, en ons door de grachten te laten glijden alsof de grachten van warm boter waren! Een mooi begin van een nieuw leven, en een toost op jou en je boot, dat je nog veel meer mooie cruises mag verzorgen! Groetjes van Kana en Mick 17-04-2011
9
Totaalscore

18 mei 2011
User review profile
Anoniem
Ik wil je bij deze nogmaals danken voor een geweldige dag gisteren. We hebben het allemaal heel leuk gehad. Het eten was heerlijk, leuke fotograaf, en Noor de hostess was heel vriendelijk en gezellig! Groetjes, Hulya mbt bingovaart 15-05-2011
10
Totaalscore

17 mei 2011
User review profile
Anoniem
Goede service; jammer dat alleen via Ideal betalen kon, maar dat is opgelost door contactpersoon bij de steiger; ik wacht nog steeds op terugstorting van de borg; dit vind ik te lang duren.
8
Totaalscore

16 mei 2011
User review profile
joelle gieben
Lokatie Nassaukade makkelijk te vinden en op zondag gratis parkeren. Goed systeem met de code en de sleutel. Zeker voor herhaling!!
10
Totaalscore

10 mei 2011
User review profile
andre van der leij
was allemaal goed geregeld
8
Totaalscore

10 mei 2011
User review profile
andre van der leij
goede online service
8
Totaalscore

10 mei 2011
User review profile
Michaël Veldhuis
Een super leuke ervaring voor een Belgische groep vrienden. Prachtige stad, heerlijk sfeertje en dit onder het genot van...Belgisch bier ;-) SUPER en voor herhaling vatbaar!!
10
Totaalscore

9 mei 2011
User review profile
Anoniem
all good
1
Totaalscore

9 mei 2011
User review profile
henk van den Bogaart
veel zon, levendigheid en goede gesprekken aan boord. Jammer dat de kaart niet aanwezig was. Een aantal uitgestippelde vaarroutes zou prettig zijn geweest
7
Totaalscore

6 mei 2011
User review profile
Marijn Kortekaas
mooie boot, alleen lag er nog een stuk oud brood in? verder prima, goede nieuwe zwemvesten voor de kinderen, top!
9
Totaalscore

3 mei 2011
User review profile
Maarten Doornbos
Alles werkte, we werden goed geholpen, geen problemen, een heerlijke dag. De betaling en dergelijke zijn wel wat onpersoonlijk dat zou beter kunnen om daarmee vertrouwen te kweken voor de eerste ervaring.
8
Totaalscore

1 mei 2011
User review profile
Marcel De leeuw
Mooie boot en prima te besturen. Zeker voor herhaling vatbaar. Zou alleen helemaal perfect zijn als er ook kussens in of bij zouden zitten
8
Totaalscore

27 april 2011
User review profile
Mira Groenveld
Leuke boot, goed geregeld. Wat aan een de prijzige kant. Nog geen ervaring met terugstorten van borg.... spannend. Misten wel kussens, banken waren nogal hard. Misschien is dat ooit te regelen of anders vermelden dat je dit zelf kan/moet meenemen.
7
Totaalscore

26 april 2011
User review profile
Anoniem
Mooie sloep wel aan de dure kant. Goeie service. Tip: neem wel kussens mee!
8
Totaalscore

18 april 2011
User review profile
Anoniem
Heel leuk bootje, maar echt duur
6
Totaalscore

11 april 2011
User review profile
Rob Oushoorn
Prima systeem & service. Kleine bug in het reserveringssysteem maar heel goed opgelost door ons een uur varen extra te geven. Probeer ergens in Zuid nog zo'n steiger aan te leggen ! Dank & groet
8
Totaalscore

4 april 2011
User review profile
Ammar Tijani
Fantastisch geregeld, efficient systeem. Ga zo door!
9
Totaalscore

3 april 2011
User review profile
Jorn Vermeulen
Boot kwam niet opdagen. Slap excuus was dat de rederij niet gerekend had op ons, waar ik tweemaal telefonisch contact en een bevestiging van tijd, datum en kosten. Waarschijnlijk met het lekkere weer de boot voor meer geld kunnen verhuren. Erg slecht.
2
Totaalscore

13 maart 2011
User review profile
Elisabeth Naaykens
Fantastisch- precies Wat ik zocht
10
Totaalscore

7 februari 2011
User review profile
rutger groot
comfortabel, onderhoudend en sympathiek
10
Totaalscore

10 december 2010
User review profile
Marcel Berghuis
Positief: flexibiliteit schipper, goede hapjes, drankjes prima. Ondanks de kou, boor prima verwarmd. Leuke, enthousiaste gids. Kortom: prima event. Bij verdere vragen: Marcel 06 22 40 11 55
9
Totaalscore

29 november 2010
User review profile
Maaike van Bakel
De rondvaart was prima geregegeld. Goede kwaliteit van de catering. De behulpzaamheid zowel voorgaand aan de reservering als tijdens de rondvaart was uitstekend.
9
Totaalscore

9 november 2010
User review profile
Willy De Roovere
Zeer positieve ervaring! De schipper was zeer flexibel. Er was geen enkel negatief punt. Dank!
10
Totaalscore

28 oktober 2010
User review profile
Evert Everts
De eerste boot wilde niet starten, maar dreef wel weg toen we hem los hadden. Het duurde een half uur voordat we de boot terug hadden, en met de tweede boot op weg waren. Misschien was het vanwege het koude weer, maar we vonden het behoorlijk traag gaan, vooral op het laatst. De snelheid is overigens op zichzelf geen probleem, maar het maakt je meer vatbaar voor de wind en minder wendbaar als je moet bijsturen. Verder was het een leuke ervaring voor een keer, maar dan bij voorkeur bij iets beter weer.
7
Totaalscore

20 oktober 2010
User review profile
Gerard van Swieten
De snelheid is goed en de boot is goed bestuurbaar. Er zit enige tijd tussen het in achteruit schakelen maar dat is geen probleem. De sleutelkluis vind ik erg handig.
8
Totaalscore

13 oktober 2010
User review profile
Thomas Popma
Algemeen prima ervaring. Miste kussens aan boord; maakt een lange trip oncomfortabel
7
Totaalscore

1 oktober 2010
User review profile
Simone Verheijen
Zeer positief vond ik het contact met Kiki Lameer. Omdat alles op zeer korte termijn geregeld moest worden (binnen 1 dag), heb ik het directe contact en adequate afhandeling zeer op prijs gesteld! Ik was zelf niet aanwezig tijdens de rondvaart, maar mijn collega's en onze gasten waren zeer enthousiast en positief over de boot, schipper Maaike en de goede borrelhappen! Met vriendelijke groet, Simone Verheijen PricewaterhouseCoopers
8
Totaalscore

28 september 2010
User review profile
Rob Rooze
het is perfect maar ik heb nog steeds mijn borg niet terug ook niet na een telefoontje we wachten nog een week en dan bel ik nog wel
10
Totaalscore

21 september 2010
User review profile
Andre van Troost
Ik had verwacht dat de kapitein wat meer interactief zou zijn - delen waar we precies varen, wat bezienswaardigheden zijn etc. Verder is het een mooie boot en de lunch was goed verzorgd!
6
Totaalscore

21 september 2010
User review profile
Annie Schuurkes
Alles prima geregeld, goede instructies etc.
8
Totaalscore

12 september 2010
User review profile
Dennis Ruitenberg
Het was een top ervaring. De boot was makkelijk te hanteren, en het weer hielp ook mee. Alles was ook duidelijk uitgelegd in de begeleidende brief. Gelukkig kende ik zelf de grachten goed, want helaas zat er geen route kaart bij.
9
Totaalscore

8 september 2010
User review profile
ratana daling
Alles was goed verzorgd, zowel de vaart zelf als de planning vooraf. Heel aardige schipper en matroos, prima sfeer, leuke wetenswaardigheden verteld onderweg. Deden duidelijk hun best er een leuke rondvaart van te maken, hetgeen zeker gelukt is!
8
Totaalscore

6 september 2010
User review profile
Ingrid Terlien
Gezellige boot en enorm leuk personeel. Alles was goed verzorgd.
8
Totaalscore

5 september 2010
User review profile
Minou Brouwer
We zijn met 6 oude hockey-vriendinnen van 5 tot 7 wezen varen en iedereen was razend enthousiast! Het was een heerlijke na-zomerse dag en Amsterdam is op z'n allerleukst als je heerlijk door de grachten kunt poekelen met een roseetje en een snackje erbij! Ook het boeken van de boot, de informatie die ik toegestuurd kreeg en het uiteindelijke varen was meer dan prima geregeld dus bij deze een groot compliment over aan jullie organisatie! Ik ga zeker reclame voor jullie maken! Met vriendelijke groet, Minou Brouwer
10
Totaalscore

27 augustus 2010
User review profile
frits de bois
Prachtige tocht met professioneel personeel , een aanrader Frits
8
Totaalscore

24 augustus 2010
User review profile
Jolanda Bos
Aanvraag ging prima en soepel. Helaas hebben wij door een sterfgeval in de familie van een collega de boot moeten annuleren. Annuleren ging soepel en wij ontvingen de bevestiging dat dit kosteloos kon en de huur+borg binnen een aantal dagen teruggestort zou worden. Na 2 weken nog niets ontvangen en geen reactie op mijn mail. Daarna 2 keer gebeld zonder dat actie werd ondernomen. Afgelopen vrijdag na weer een telefoontje van onze kant (drie weken later)is e.e.a alsnog goed afgehandeld. Advies om wel op klachtenmails te reageren, waarbijeen eventuele vertraging of fout in de terugbetaling met een goede uitleg dan makkelijker geaccepteerd zal worden.(ook herkenbaar binnen onze onderneming) Succes met uw onderneming en we houden een nieuwe boeking zeker in gedachten Met vriendelijke groeten, Ronald Melgers ABN AMRO Amsterdam
5
Totaalscore

23 augustus 2010
User review profile
arjen nieuwenburg
zeer geslaagd ondanks de enorme drukte, het moter vermogen is net niet voldoende om snel te kunnen wenden. dit vind ik wel als een gebrek. de meegeleverde platte grond is net te lezen Cq te volgen,en top daggie
8
Totaalscore

23 augustus 2010
User review profile
Jan van den Dungen
Ideaal!
9
Totaalscore

22 augustus 2010
User review profile
Erik Vogelenzang de Jong
We hebben het geweldig gehad en vonden het toppie zoals de boten werden aangeboden: we konden er een uur eerder op en hadden genoeg stroom voor 12 uur!! Heerlijk die vrijheid in een heerlijke stad. We zijn helemaal tevreden.
9
Totaalscore

20 augustus 2010
User review profile
Mieke Put
Prettige manier voor het reserveren van een sloep in Amsterdam om zelf te besturen. Sloepje gereserveerd bij sloepdelen.nl. Zeer klantvriendelijk aan telefoon en verwerken van reservering en we zijn met name ZEER TEVREDEN over de wijze waarop wij op de dag zelf door sloepdelen.nl ontvangen bij de steiger, de flexibiliteit om eerder het sloepje te mogen 'inrichten' met ons proviand etc. Hulde!! Gaan we zeer zeker vaker doen. Mieke Put
9
Totaalscore

16 augustus 2010
User review profile
Brigitte van der Maarel
Geen toeter in boot
7
Totaalscore

14 augustus 2010
User review profile
Gritta Nottelman
De service was prima. De instructie goed. De boot voldeed aan onze verwachtingen. We hebben een heerlijk uitje gehad.
9
Totaalscore

9 augustus 2010
User review profile
Marieke Foppen
Prima gevaren met sloepdelen.nl, het huur systeem werkt goed en de bootjes zijn in goede staat. Helaas lagen ze niet allemaal aan de stroom maar degene die wij hadden uitgezocht deed het ruim 2 uur prima. Aanrader!
8
Totaalscore

9 augustus 2010
User review profile
piet vollenga
Leuke tocht gehad. Voor herhaling vatbaar.
7
Totaalscore

9 augustus 2010
User review profile
Roos Schreuder
Toppie!!
9
Totaalscore

8 augustus 2010
User review profile
Anoniem
Goed te besturen en lekker veel ruimte aan boord om te zitten. Ook veel opbergruimte. Medewerkers van Sloepdelen.nl waren ook erg behulpzaam met vragen die wij vooraf hadden.
8
Totaalscore

3 augustus 2010
User review profile
Wolter Haverhals
Prima boot. Voor een redelijke prijs. Ik overweeg om lid te worden. Was een beetje bezorgd dat de accu het niet zou uithouden. Maar dat ging uitstekend. Zou wel graag een factuur (incl) BTW ontvangen voor de huur vd boot. Ik gebruik de boot om met klanten de afronding van een project te vieren. Wil de kosten zakelijk kunnen declareren.
8
Totaalscore

2 augustus 2010
User review profile
Anoniem
Prima elektrische sloep die makkelijk te manoevreren was.
8
Totaalscore

Voor deze boot zijn de volgende beoordelingen in andere talen beschikbaar:

De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van gasten die via de www.boothurenamsterdam.com website een boot hebben gereserveerd en na hun vaartocht een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Boot Huren Amsterdam of van gasten die deze boot hebben gehuurd, maar niet via Boot Huren Amsterdam hebben gereserveerd. Om onze gehele vloot te bekijken klikt u hier.

Een huurboot in Amsterdam boekt u voordelig, snel en zonder reserveringskosten bij Boot Huren Amsterdam: Volop keuze, laagste prijsgarantie, echte gastenbeoordelingen en meertalig.