Beoordelingen Salonboot Wolk

Uitgelichte beoordeling over Salonboot Wolk

<span class="translation_missing" title="translation missing: nl.feedback.index.thumb_alt, name: Salonboot Wolk">Thumb Alt</span>
Hoe waarschijnlijk is het dat u Salonboot Wolk zou aanbevelen bij uw vrienden, familie of collega's?
Echt superleuk - de bemanning was geweldig en vriendelijk.
Gemiddeld cijfer
8,5

4 juni 2012
User review profile
Camilla Scholten
Het was een heerlijke tocht, en de schipper die bitterballen maakt en serveert dat was een groot succes on der de opvarenden
9
Totaalscore

19 maart 2012
User review profile
Ineke Breek
Wij danken de schipper en de barmedewerksters voor de prettige en prima ontvangst en begeleiding. Het was een zeer geslaagde vaartocht. Met vriendelijke groeten, Ineke Breek Pontania Bridge
9
Totaalscore

24 januari 2012
User review profile
Marijke Wieland
Prettige vaart, route nog aangepast op verzoek van de Japanse gasten. Prima assortiment aan boord. We gaan de Kleijn Amsterdam zeker in ons systeem bewaren voor een volgende keer. Hartelijk dank voor de prettige samenwerking! Groet, Marijke Wieland / TenneT TSO
9
Totaalscore

12 december 2011
User review profile
Michiel Schutte
Het was een mooie tocht door Amsterdam, buiten koud maar binnen lekker warm. De verzorging met koffie, thee en warme chocomelk was prima.
9
Totaalscore

10 december 2011
User review profile
Y.J. Houwers
Supermooie boot!
8
Totaalscore

27 november 2011
User review profile
Onno Terpstra
Hebben een heerlijk tochtje gemaakt. Een mooie, knusse boot. De schipper was zeer vriendelijk en attent. Op verschillende plekken heerlijke hapjes opgehaald. Vooral de sea fruit platter van Bridges was erg goed.
10
Totaalscore

6 november 2011
User review profile
Nellie Carrilho
Een zeer geslaagde boottocht, personeel was heel behulpzaam en vriendelijk! Nell
8
Totaalscore

26 oktober 2011
User review profile
Wijo Koek
Een perfecte boottocht tijdens onze perfecte bruiloftsdag. Vanaf het eerste contact werd duidelijk dat we in goeie handen waren. Alles was mogelijk. Afspraken werden nagekomen. Vriendelijke beheerders en een relaxte kapitein. Die ons vanaf de Stopera door de grachten - en ook nog even over het IJ - uiteindelijk naar de plek bracht waar we vervolgde met ons diner. Omdat we zoveel gasten hadden (65) was er niet veel keuze in Amsterdam voor een bijpassende boot. Maar we hadden het echt niet beter kunnen treffen.
10
Totaalscore

10 oktober 2011
User review profile
Henk Meerman
Uitstekend, erg leuke ervaring
9
Totaalscore

3 oktober 2011
User review profile
Marco Swart
De boottocht was zeer goed georganiseerd langs de mooiste grachten van Amsterdam onder het genot van een drankje en een hapje.
9
Totaalscore

29 september 2011
User review profile
Dìl Engelhard
De tocht voldeed in alle opzichten aan de verwachtingen, zelfs boven verwachting want ik had niet gerekend op extra en bovendien aardig personeel om glazen en bordjes op te ruimen. De boot was prettig breed ,je kon goed bewegen en door het fantastische weer kon het dak open zonder dat het te hard woei. Zowel vetrek-als aankomst plaats waren precies volgens plan en de schipper was zeer bereid de gevraagde route te varen. Kortom, we hebben een geweldige middag op het water gehad waarbij ik niet het gevoel heb dat ik teveel heb betaald.
8
Totaalscore

27 september 2011
User review profile
Anoniem
super goed, leuke mensen en mooie boot!
9
Totaalscore

25 september 2011
User review profile
Stefaan De Decker
Zeer goed
1
Totaalscore

12 september 2011
User review profile
Bert Jansen
De beooredeling van de hele tocht is geweldig, leuke schipper en prima bediening. De route was ook erg leuk. Voor herhaling vatbaar!
9
Totaalscore

11 september 2011
User review profile
Dorine van den Ekart
Super gezellig en leuke boottocht.
8
Totaalscore

7 september 2011
User review profile
Anoniem
Er was helaas iets misgegaan in de communicatie vooraf. Er was geen ontbijt met koffie aanwezig. Gelukkig hebben we dit opgelost door zelf croissants te halen en jasmijn heeft voor koffie/thee gezorgd. Helaas was dit geen goede start en kregen we het idee dat jasmijn hierdoor war geirriteerd was. De boot was verder prima.
6
Totaalscore

29 augustus 2011
User review profile
Yvonne Boom
Leuke mensen, onzettend leuke boot, lekker eten. Kortom prima in orde.
8
Totaalscore

14 augustus 2011
User review profile
nicole bekking
Fantastisch.
9
Totaalscore

1 augustus 2011
User review profile
Anoniem
eind juni deze boot gereserveerd voor 31 juli om half 3, boten genoeg maar er was geen stern!!!!gelukkig had ik de email uitgeprint en meegenomen want daar stond een mobiel tel.nr. op. er was dus iets "vreselijks" mis gegaan, maar er werd ons tel. beloofd dat er alsnog een boot aan kwam, 3 kwartier later!!!! dus planning van deze voor ons speciale dag naar de ......!!!! gelukkig was de boot die kwam wel goed met een gezellige stuurman en een goed gevulde koelkast. de boot en stuurman krijgt van ons een 10!!!diegene bij wie ik heb gereserveert een 2 dus vandaar dat wij een 6 hebben beoordeeld
5
Totaalscore

1 augustus 2011
User review profile
Jean-Claude Alves
The trip was perfect. Hans knows very well how to take care of his guests and make the experience unforgetable. Jean-Claude & Karine
10
Totaalscore

25 juli 2011
User review profile
Sarah Reintjes
Was goede service en fijn bootje. Helaas erg slecht weer met veel regen. wellicht een idee om een aantal bootjes uit te rusten met een regenkap die je in en uit kunt klappen? Met vriendelijke groet,
8
Totaalscore

24 juli 2011
User review profile
CH Verhoeven
Mijn familie heeft in optimavorm genoten van de trip, en organisatie. De service van de kaptein was OKE. Groeten Kees Verhoeven.
9
Totaalscore

24 juli 2011
User review profile
Marloes van der Kamp
Ik heb enorm genoten van de gastvrijheid van de crew die meeging op zaterdag 23 juli. De gastvrouw was heel relaxed en ervaren en de schipper ook! Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Mevrouw Kreuk en Van der Vaart die mij hebben geholpen met de reservering zijn ook erg vriendelijk. Ik kom zeker terug en anders mijn opvarenden. Mvg, Marloes van der Kamp
9
Totaalscore

18 juli 2011
User review profile
Cees van den Berg
Helaas was onze keuze niet op de Kleijn Amsterdam gevallen, dus beperk ik mijn beoordeling tot de aanvraag van de offerte en de reactie daar op. Dat was prima en zeer duidelijk behandeld.
8
Totaalscore

12 juli 2011
User review profile
Yvon Witzand
Wij hebben hele leuke uren op het water gehad! De geruisloze sloep heeft ons plezier gebracht, dus een positieve ervaring. Een suggestie evt.: vermeld een telefoonnummer voor vragen, want het was niet makkelijk om te kunnen betalen, waardoor ik aanvankelijk niet kon boeken. Omdat ik zelf ben gaan mailen, kreeg ik contact met iemand, waardoor mijn feestje op het water toch door kon gaan! Hartelijke groet.
8
Totaalscore

11 juli 2011
User review profile
Anoniem
Goede uitleg over de werking van de boot, dit was ook allemaal heel makkelijk. Prima boot verder, hebben heerlijk gevaren!
8
Totaalscore

11 juli 2011
User review profile
alidus nijholt
mooie bootje. goede schipper en bootsmaat leuke route. alleen wat meer vertellen over dingen op route dmv luidsprekers was prettig geweest.
8
Totaalscore

10 juli 2011
User review profile
Ed Ouwens
Bootje was vwb ruimte helemaal goed. Wel een beetje langzaam, afentoe moet je ook een beetje gas kunnen geven als de rondvaartboot te dichtbij komt.
7
Totaalscore

10 juli 2011
User review profile
Erik Olsman
goede communicatie vooraf en service op de boot; Jasmijn was een prettig persoon, ook richting de kinderen
9
Totaalscore

8 juli 2011
User review profile
Anoniem
Het varen was geweldig. Mooie en schone boot. We hebben een super leuke middag/avond gehad.
9
Totaalscore

7 juli 2011
User review profile
Dieuwke Buikema
Er was even wat verwarring over de opstapplaats maar nadat we opgepikt waren hebben we een heerlijke middag gehad aan boord. De sfeer was erg informeel en relaxed en dat was precies wat we wilden.
9
Totaalscore

6 juli 2011
User review profile
Antoine Endtz
Goede ontvangst, prettige captain, mooie boot. Beperkte actieradius door keuze captain om niet de grachten in te varen. Dat is wel een stevige beperking in Amsterdam..
8
Totaalscore

5 juli 2011
User review profile
Anoniem
Was allemaal prima. Ik zou alleen graag sneller een financile afrekening krijgen.
9
Totaalscore

4 juli 2011
User review profile
David Egan
I am assuming 1 is the lowest score. You should clairify that. When I tried to book a boat through your site I got a message saying that the booking failed. I then booked it from Sloepdelen.nl and it worked but then I was billed twice. Fortunately sloepdelen.nl sorted it out and it was fine. Regards, David
1
Totaalscore

30 juni 2011
User review profile
Victor Heeneman
prima. Sloepdelen.nl Heerlijk gevaren.
8
Totaalscore

30 juni 2011
User review profile
Jorrit Tol
Zeer vriendelijke schippers. En ze namen ook nog eens lekker weer mee. Plus een uitstekende boot!
10
Totaalscore

20 juni 2011
User review profile
Margit van der Straaten
Het was geweldig! Met 40 man de borrel gestart op de boot voor ons huwelijksfeest volgende week. De boot is ruim opgezet. Genoeg ruimte om je te verplaatsen wat erg leuk was aangezien veel mensen elkaar nog niet kenden, het weer viel ontzettend mee. Helaas wel de boot dicht moeten houden maar dat mocht de pret niet drukken. Aardige bediening en heel behulpzaam. Wij hebben genoten! Sjoerd & Margit
8
Totaalscore

14 juni 2011
User review profile
Loes Odink
Alles klopte! Handig, het sleutelkastje met code. Er liep zelfs een medewerker van jullie rond waar we met eventuele vragen terecht konden. Ik ga jullie promoten ;-).
10
Totaalscore

14 juni 2011
User review profile
Fred Hes
Makkelijk te boeken, prima sevice, keurige boot en natuurlijk een leuke tijd gehad. Wat is Amsterdam toch mooi.
8
Totaalscore

13 juni 2011
User review profile
Jolanda van den Berg
Doordat er wat problemen waren met een aantal boten op de steiger, en tot ik zelf contact opnam met sloepdelen er weinig/ tot geen informatie was, leek het erop dat de boot tocht in het water zou vallen. Maar uiteindelijk is alles keurig opgelost! Waardor het een heerlijke dag op het water was.
7
Totaalscore

9 juni 2011
User review profile
Elsbeth van Beusekom
Wij hebben een zeer plezierig uitje met onze relaties gehad, zij hebben het zeer prettig ervaren. Jasmijn is een goede schipper en gastvrouw, Een vriendelijke groet, Elsbeth van Beusekom
7
Totaalscore

5 juni 2011
User review profile
Anita de Nie
Het is een geweldige ervaring om met een venetiaanse gondel door de Amsterdamse grachten te varen. De gondelaarster was zeer behendig en er straalde veel rust uit onze mooie en bijzondere tour.... Zeker de moeite waard om een bijzondere gelegenheid te vieren.
8
Totaalscore

3 juni 2011
User review profile
Rob Herings
De hele groep zei dat ze het de mooiste boottrip van hun leven vonden.
10
Totaalscore

3 juni 2011
User review profile
Rob Matthijssen
ik vond het geweldig. Makkelijk te varen boot, makkelijk om aan te rijden en op te stappen. Ik denk evenveel tijd die je nodig hebt om naar een eigen boot te gaan en daarmee te gaan varen. prijs voor nietleden is aan de hoge kant. het zou voor mij een barriere zijn om er veel gebruik van te maken, maar als ik weer ga varen dan ga ik zeker weer hier heen. het gemak is zeer groot. Waarschijnlijk beter om lid te worden. Daarnaast zou het fijn zijn om een paar kussens aan boord te hebben om op te zitten.
8
Totaalscore

30 mei 2011
User review profile
Gerrit den Ouden
Mooie boot en een gastvrije schipper.
8
Totaalscore

26 mei 2011
User review profile
Jan Harmen Kiestra
Geweldig! Wij hebben enorm genoten van onze tocht door de grachten en rond Java-eiland. Mooie boot, goed onderhouden en fijne accommodatie. De bemanning heeft erg goed haar best gedaan om ons een comfortabele reis te bieden. Pluim voor de uitvoering. Bedankt voor de ontzorging. Tot de volgende keer. Jan Harmen
10
Totaalscore

26 mei 2011
User review profile
Hélène van Reijsen
zie mijn mail welke ik vandaag gestuurd heb aan Christine Dolde
4
Totaalscore

23 mei 2011
User review profile
Welmoed de Jong
Prima. Solide, comfortabele boot. Hadden alleen vooraf nog iets meer uitleg kunnen krijgen, bijv. over de ' automatische overloop'(?). Verder wel eenvoudig te bedienen. Kussens aan boord zijn misschien nog een idee voor de toekomst.
7
Totaalscore

23 mei 2011
User review profile
Ellen Jonges
Duidelijke wijze van reserveren, betalen en uitgebreide uitleg over werking van de sloep. We hebben een super leuke middag gehad en zeker voor herhaling vatbaar!
8
Totaalscore

23 mei 2011
User review profile
cocky rademaker
De boot was makkelijk te varen, en we werden heel vriendelijk door de jongen van de verhuur aan boord geholpen. Hij maakte de boot ook nog even voor ons schoon en gaf ons een kaart. Ik was blij dat op onze boot een aantal dames waren die de stad goed kende en ook de rustige grachten wisten. De grachten op zaterdag middag zijn uitermate druk. Veel hilariteit bij kruispunten waar mensen over de bruggen hangen en op de terassen zitten. Met name als er boten met schippers zijn die weinig ervaring hebben. Cocky Rademaker
8
Totaalscore

Voor deze boot zijn de volgende beoordelingen in andere talen beschikbaar:

De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van gasten die via de www.boothurenamsterdam.com website een boot hebben gereserveerd en na hun vaartocht een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Boot Huren Amsterdam of van gasten die deze boot hebben gehuurd, maar niet via Boot Huren Amsterdam hebben gereserveerd. Om onze gehele vloot te bekijken klikt u hier.

Een huurboot in Amsterdam boekt u voordelig, snel en zonder reserveringskosten bij Boot Huren Amsterdam: Volop keuze, laagste prijsgarantie, echte gastenbeoordelingen en meertalig.