Beoordelingen Salonboot Wolk

Uitgelichte beoordeling over Salonboot Wolk

<span class="translation_missing" title="translation missing: nl.feedback.index.thumb_alt, name: Salonboot Wolk">Thumb Alt</span>
Hoe waarschijnlijk is het dat u Salonboot Wolk zou aanbevelen bij uw vrienden, familie of collega's?
Echt superleuk - de bemanning was geweldig en vriendelijk.
Gemiddeld cijfer
8,5

22 mei 2016
User review profile
Willem van der Kolk
Het zijn prettige bootjes, goed betaalbaar. Echter is het wel handig om in de informatie goed aan te geven dat er een borg gevraagd wordt, dat staat namelijk niet in de reserveringsbevestiging vermeld.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord

22 mei 2016
User review profile
Adnan Sajad Nieuwenhuijs
Het bootje vaart heerlijk en is lekker ruim. De stuur werkt wel wat trager kwa reactie maar daar wen je wel aan na een korte tijd
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord

12 mei 2016
User review profile
brian abraham
Ruime boot, makkelijk te varen, en prima voor door de grachten.
8
Totaalscore
6
Reserveringsproces
6
Service aan boord

9 mei 2016
User review profile
Anoniem
aardige boot, maar absoluut onhandig om mee te varen, veel te weinig "motor"capaciteit., waardoor slecht wendbaar en in geval van op tijd stoppen of even snelheid maken om door te varen, geen vermogen. je kunt niet meevaren in de flow, bootjes willen passeren en dat lukt dan niet. zeer loefgierig, continue bijsturen.
6
Totaalscore
5
Reserveringsproces
8
Service aan boord

7 mei 2016
User review profile
Anoniem
We hebben een geweldige dag gehad. Mooie boot en makkelijk te besturen. Aanrader!
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces

28 april 2016
User review profile
Anoniem
De boot was volledig naar wens, de medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam
10
Totaalscore
7
Reserveringsproces
10
Service aan boord

4 april 2016
User review profile
Anoniem
De "zelfstandig te varen sloep MokumBoot" is erg log en weinig agiel. Op het stuurwiel staat niet aangegeven in welke stand het roer recht staat. We bonden daarom een sok aan het wiel, zo wisten we wanneer we rechtdoor voeren. Het duurt een hele tijd vooraleer de boot ook draait nadat je aan het stuurwiel hebt gedraaid. In de drukke grachten van Amsterdam waar je om de haverklap moet uitwijken voor een toeristenboot, is het erg moeilijk op tijd uit te wijken als je zolang van te voren moet anticiperen aangezien deze boot zo traag reageert op je commando's. Het is dus geen plezier met deze boot en ik snap ook niet dat bootverhuur aan leken wordt toegelaten op zo'n drukke waterwegen. De medewerker die ons de boot gaf liet mij een contract ondertekenen, waarin stond dat ik 90 EUR cash had betaald en 100 EUR cash als borg. De instructie over de boot was OK maar summier : over het draaien gaf de medewerker geen uitleg, achteraf bleek dat draaien toch wel een stuk moeilijker gaat dan in een auto, vooral als op het stuurwiel geen indicatie staat op welke stand het roer recht staat. Je moet ervan uitgaan dat een huurder van zo'n boot een leek is, dus mag hierover wel wat meer uitleg gegeven worden, zeker als je 90 EUR voor 2 uur aanrekent. Verder gaf de medewerker een erg ongeïnteresseerde, slome indruk. Bij het teruggeven van de boot op het afgesproken uur kreeg ik ook geen bewijs of handtekening mee dat ik de boot in goede staat had teruggegeven : "Het was goed zo," kreeg ik te horen. Bovendien vroeg hij me hoeveel borg ik had gegeven, had hij dat dan vergeten ?
1
Totaalscore
1
Reserveringsproces
1
Service aan boord

3 april 2016
User review profile
Anoniem
De motor is veel te traag, je kan echt niet zo goed mee varen....en natuurlijk kunnen we varen, we hebben namelijk en zeilboot van 46 foot. De bootjes reageren niet zo snel dus je zou ongelukken kunnen krijgen. Ik zou deze sloepen nooit meer huren!!!!! De mensen bij de kade zijn wel aardig!!!
1
Totaalscore
7
Reserveringsproces
1
Service aan boord

1 januari 2016
User review profile
Kreukniet
Goede service, vrolijke, beleefde begeleiding
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces

24 november 2015
User review profile
Lonneke
We hebben alleen op de Elisabeth van Aemstelland gevaren, die staat niet tussen de selectie. Wat een mooi en gezellig bootje; in super goede staat. Leuk barretje en Mark was ook een erg leuke en goede schipper. Beheerste de Engelse taal ook goed, wat fijn was met ons internationale gezelschap.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

2 november 2015
User review profile
Marjo Salden
Fijn telefonisch contact, soepele regeling: reservering en indien nodig annulering
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces

20 september 2015
User review profile
Harm Janssen
Prima service, prima prijs-kwaliteit eSER I
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

14 september 2015
User review profile
Anoniem
goed, leuk en makkelijk. sloep is niet erg wendbaar vergeleken met andere sloepen, dit maakt het voor onervaren mensen niet super simpel. verder is stalen sloep, iets minder geschikt voor wat oudere mensen meet voor jonge mensen. Kussens zijn wel erg summier. maat sloep is lekker stevig, betrouwbaar en service bij reserveren en aan kade helemaal top.
8
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

13 september 2015
User review profile
Dick van de Geer
Gezien de catering ben ik daar wat terughoudend in. Boot prima en de tocht uiteraard ook. O
7
Totaalscore
10
Reserveringsproces
9
Service aan boord
6
Kwaliteit van de catering

13 september 2015
User review profile
Anoniem
Makkelijke manier van reserveren, en heldere (snelle) uitleg bij vertrek
8
Totaalscore
7
Reserveringsproces
1
Service aan boord
1
Kwaliteit van de catering

6 september 2015
User review profile
J.Vermeulen
We hadden een super middag!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
8
Service aan boord

6 september 2015
User review profile
Vincent van den Elshout
Makkelijk te vinden, vriendelijke mannen die uitleg geven, mooie boten
10
Totaalscore
7
Reserveringsproces

1 september 2015
User review profile
Stef Melgert
perfecte prijs/kwaliteitsverhouding
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces

31 augustus 2015
User review profile
Anoniem
Hele goede service, mooie boot en hele goede uitleg voor het varen, duidelijke vaarkaart.
9
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
6
Kwaliteit van de catering

30 augustus 2015
User review profile
S. Leinse
Twee zeer enthousiaste mannen, Jan en Rogier, gaven ons ter voorbereiding van onze boottocht zeer handige tips en duidelijke aanwijzingen over het reilen en zeilen op de Amsterdamse grachten. Zij werkten professioneel en waren uitermate vriendelijk en behulpzaam. De boottocht zelf is enorm goed bevallen, makkelijk te besturen, schoon en heel ruim! Wij zullen Boats4Rent om die reden positief aanbevelen aan vrienden en familie!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

24 augustus 2015
User review profile
Grotz
Prima boot om in de grachten mee te varen
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
7
Service aan boord

23 augustus 2015
User review profile
Anoniem
Ik werd uiterst vriendelijk te woord gestaan via de mail. en ondanks de drukte van Sail was er de mogelijkheid om voor in de stad een bootje te huren.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

23 augustus 2015
User review profile
Mariëlle Wijnhoven
Het was geweldig
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces

16 augustus 2015
User review profile
Anoniem
Leuke boten, goeie service
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces

14 augustus 2015
User review profile
Lex Verstraaten
Leuk, goed, eenvoudig te regelen
8
Totaalscore
3
Reserveringsproces
8
Service aan boord

12 augustus 2015
User review profile
Mirnizam
Ik zul absoluut aanraden. Sterker nog al gedaan.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

7 augustus 2015
User review profile
Rachel Chow
Alles is zeer goed geregeld. Schipper en hostess waren super vriendelijk en professioneel.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

6 augustus 2015
User review profile
Roland Nagy
Alles ging vlot. De team was sympatiek en felxibel.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
5
Kwaliteit van de catering

5 augustus 2015
User review profile
John van dijk
prima service makkelijk boeken
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
1
Service aan boord

20 juli 2015
User review profile
ivo van den hurk
Superleuk als het mooi weer is om door de grachten van Amsterdam te varen.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
1
Service aan boord

19 juli 2015
User review profile
Jacqueline van Wegen
Prettige afhandeling van de reservering, zelfs met eventuele annulering, fijne boten makelij te varen.
7
Totaalscore

14 juli 2015
User review profile
s wigmans
Leuke ervaring
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces

6 juli 2015
User review profile
Anoniem
prima boot
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

5 juli 2015
User review profile
Anoniem
Leuke activiteit
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
5
Kwaliteit van de catering

5 juli 2015
User review profile
Fam. Mulder
kussentjes wat te miniem voor 3 uur varen. Tip: zonneluifel als bescherming.
8
Totaalscore
10
Reserveringsproces

22 juni 2015
User review profile
Paul Beuvink
Keurige boot, goede uitleg
8
Totaalscore
9
Service aan boord

19 juni 2015
User review profile
Eliza van den Berg-Veele namens de CDHO
Fijne boot, makkelijk te bedienen, zeer vriendelijk personeel. We hebben een topmiddag op het water gehad, zeker voor herhaling vatbaar, een echte aanrader!!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
1
Service aan boord
1
Kwaliteit van de catering

16 juni 2015
User review profile
Yvonne Bekking
De booten zijn makkelijk te besturen en bieden voldoende ruimte
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces
6
Service aan boord
6
Kwaliteit van de catering

1 juni 2015
User review profile
Serena Oggero
Alles ging heel goed! The boat is comfortable and worked fine also with the rain. Only kenmerk that maybe could be negative for some people (not for us) is that it goes really really slow compared to other boats.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord

31 mei 2015
User review profile
Dave Wester
Van te voren prima geregeld.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

19 april 2015
User review profile
Iris
De sloepen, locatie(s) en service van de medewerkers waren prima!
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
7
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

19 april 2015
User review profile
Anoniem
Makkelijk aan te rijden, vriendelijke ontvangst, schone boot, eenvoudig te bedienen.
10
Totaalscore
7
Reserveringsproces

6 april 2015
User review profile
C Visser
mooie bootjes, goed onderhouden, goede tekst en uitleg over de boot. routebeschrijving krijg je mee.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
1
Service aan boord
1
Kwaliteit van de catering

29 november 2014
User review profile
Netten
correcte info
6
Totaalscore

24 november 2014
User review profile
Francisco Valle
Alles echt goed
10
Totaalscore

15 november 2014
User review profile
André Fierens
Fantastische ervaring. Uniek. Sprookjesachtig. Relax. Vrij. Er was maar één bootje verhuurd. Dus ik was alleen op de Amsterdamse grachten. Samen met van die tour-boten. Ik kreeg twee dekens om over mijn kieën te leggen.
10
Totaalscore

27 oktober 2014
User review profile
Wilko van den Born
Boottocht was uitstekend
8
Totaalscore

12 september 2014
User review profile
anouk van der stel
Hele fijne boot, goed geregeld en fijn personeel!
7
Totaalscore

17 augustus 2014
User review profile
Anoniem
Idem
8
Totaalscore

17 augustus 2014
User review profile
Hilda Folkerts
Prima prijs/ kwaliteit verhouding.
10
Totaalscore

Voor deze boot zijn de volgende beoordelingen in andere talen beschikbaar:

De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van gasten die via de www.boothurenamsterdam.com website een boot hebben gereserveerd en na hun vaartocht een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Boot Huren Amsterdam of van gasten die deze boot hebben gehuurd, maar niet via Boot Huren Amsterdam hebben gereserveerd. Om onze gehele vloot te bekijken klikt u hier.

Een huurboot in Amsterdam boekt u voordelig, snel en zonder reserveringskosten bij Boot Huren Amsterdam: Volop keuze, laagste prijsgarantie, echte gastenbeoordelingen en meertalig.