Beoordelingen Salonboot Wolk

Uitgelichte beoordeling over Salonboot Wolk

<span class="translation_missing" title="translation missing: nl.feedback.index.thumb_alt">Thumb Alt</span>
Hoe waarschijnlijk is het dat u Salonboot Wolk zou aanbevelen bij uw vrienden, familie of collega's?
Echt superleuk - de bemanning was geweldig en vriendelijk.
Gemiddeld cijfer
8,5

6 januari 2018
User review profile
Johan van Hoof
Hele mooie boot, zeer sfeervol,vriendelijke kapitein, uitstekend verzorgd
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

4 september 2017
User review profile
De Bos
ik beveel nooit aan
1
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

26 mei 2017
User review profile
Anoniem
top
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

21 mei 2017
User review profile
Emiel vd Dobbelsteen
Was gewoon super leuk en gezellig...
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

6 maart 2017
User review profile
Niels Debonne
Het varen was aangenaam, boot is gemakkelijk te gebruiken.
8
Totaalscore
1
Reserveringsproces
10
Service aan boord

25 oktober 2016
User review profile
Ageeth wever
Lopend in Amsterdam bedachten wij ter plekke dat we wel bootje konden gaan varen. De reservering via de site was in behandeling en intussen hadden we via een ander kanaal het telefoonnummer van Mokumboot gekregen. Daar aangekomen hadden we pas in de gaten dat het dezelfde organisatie betrof. Wij vinden de prijs prima, voor veel meer hadden we het niet gedaan. Wij wonen in de buurt van Giethoorn en de prijzen zijn vergelijkbaar= prima! De twee mensen waren erg vriendelijk en we vonden het erg leuk om door de grachten te varen. Fijn dat het op korte termijn kon!
10
Totaalscore
6
Reserveringsproces
8
Service aan boord

19 september 2016
User review profile
Anne Schoonen
De boot is ruimer dan verwacht. Is erg fijn wendbaar en de snelheid is ideaal om rond te varen door de grachten in Amsterdam.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord

19 september 2016
User review profile
Douwe Okker
Prima boten, gemakkelijk te besturen voor onervaren kapiteins!
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord

26 augustus 2016
User review profile
Paul Kotvis
Zeer slechte dienstverlening: ik had gereserveerd op locatie Mauritskade 65, maar zag aldaar aangekomen dat er Nassaukade 65 op de bevestiging stond. vervolgens naar dit adres gereden maar geen Mokum Boot. vervolgens gebeld waarna bleek dat de boot op Nassaukade 351 lag. Deze vertraging van zeker een half uur was zeer verwarrend voor mij en mijn 7 gasten die allen individueel met de auto kwamen. Hebben een extra half uur varen gekregen, maar erg jammer van de foute aanduiding op de reservering. Uw medewerkers vonden het ook zeer vreemd en zouden e.e.a. uitzoeken. Paul Kotvis, reservering van 18-21 uur op 25 augustus 2016
1
Totaalscore

22 augustus 2016
User review profile
Alies Thomas
Super leuke middag gehad, perfect weer en het bootje was makkelijk te besturen. Een onvergetelijke middag en een aanrader!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
9
Service aan boord

22 augustus 2016
User review profile
Anoniem
Het was heel gezellig en leuk
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

18 augustus 2016
User review profile
Saskia van Wijk
Gewoon erg leuk om mee door de grachten te varen en goed zelf te bedienen!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

17 augustus 2016
User review profile
Anoniem
DE afstand naar de stad is te groot. Ben al ruim een half uur kwijt om op de Amstel te komen.
7
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord

11 augustus 2016
User review profile
Peter Harmsma
Goede lokatie, prettige boot, redelijke prijs
10
Totaalscore
7
Reserveringsproces
8
Service aan boord

9 augustus 2016
User review profile
Liselore van Westerop
Positieve punten: goede, vriendelijke service. Prima boot. Redelijke ligging t.o.v. centrum. Negatieve punten: zeeburgerkade is niet erg gezellig.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

8 augustus 2016
User review profile
Anoniem
Een mooie ruime boot waar je heerlijk een aantal uurtjes mee door de grachten kan varen.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord

8 augustus 2016
User review profile
Paola Aarnink
Zeer waarschijnlijk
8
Totaalscore
7
Service aan boord

7 augustus 2016
User review profile
Anoniem
Fijne boot, wel wat duurder.
7
Totaalscore
8
Reserveringsproces

31 juli 2016
User review profile
Robert harle
Het was een hartstikke leuke ervaring om met dit bootje door Amsterdam te varen super simpel super comfortabel en heel erg leuk
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

30 juli 2016
User review profile
Sander de Zeeuw
Top bootje En sturen gaat goed (gezien andere reactie's) Je moet niet verwachten dat een boot net zo reageerd als een auto
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

25 juli 2016
User review profile
Anoniem
We hebben een gezellige middag gehad, makkelijk te besturen boot en goede service. Enige minpunt is dat wij niet ter plekke konden pinnen (terwijl dat wel op de site stond). Al met al zou ik zeker deze boot aanbevelen
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces

23 juli 2016
User review profile
Sharon
Hele fijne sloep, comfortabel, geen lawaai en makkelijk te besturen!
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

23 juli 2016
User review profile
Levi kitsz
Heerlijke boot met comfortabele zitplaatsen en goed bestuurbaar. Voor herhaling vatbaar!
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord

23 juli 2016
User review profile
A.H Abed
Milieu vriendelijk, goede prijs kwaliteit houding.
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord

22 juli 2016
User review profile
Anoniem
De boot op zich is prima. Maar de boot is wel redelijk lastig te sturen en het wat mij betreft iets meer vermogen mogen hebben. Dit zou wel prettig zijn i.v.m. ontwijken van rondvaartboten.
7
Totaalscore
10
Reserveringsproces
7
Service aan boord

21 juli 2016
User review profile
laredo
Klantvriendelijk, bootjes zijn waar voor je geld, leuke omgeving. Enige jammer was is dat toen we verdwaald werden ik niemand aan de telefoon kreeg toen ik 3/4 x had gebeld.
8
Totaalscore
7
Reserveringsproces
8
Service aan boord

21 juli 2016
User review profile
Anoniem
Sloep is goed maar geen faciliteiten zoals coolbox of bescherming tegen zon
5
Totaalscore
5
Reserveringsproces
4
Service aan boord

20 juli 2016
User review profile
Marieke Van der Heijden
Ging gemakkelijk, was leuk en niet te duur
9
Totaalscore
10
Reserveringsproces
8
Service aan boord

19 juli 2016
User review profile
Anoniem
fijn contact. goede begeleiding in de haven en goed materiaal
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord

18 juli 2016
User review profile
serge haelterman
perfect, zoals verwacht en aangegeven op de website. vriendelijke mensen
10
Totaalscore
1
Reserveringsproces
8
Service aan boord

18 juli 2016
User review profile
Anoniem
Prima service, nette afhandeling, mooie boten, scherpe prijs
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
9
Service aan boord

18 juli 2016
User review profile
Erik Takes
De boot was comfortabel, veilig en snel genoeg. Daarnaast was de sloep eenvoudig te varen en voorzien van comfortabele (drijf-)kussens. Als er al een opmerking is dan is dat het feit dat een paar bekerhouders gemonteerd op de console een handige en goedkope manier zou zijn om meer gemak te bieden.
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord

17 juli 2016
User review profile
Aksel Ethem
De service was top, personeel was flexibel en vriendelijk. De boot was geweldig en het was een hele leuke ervaring.
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord

12 juli 2016
User review profile
Carin Bakker
Erg leuk om zelf door de grachten van Amsterdam te varen! Dit gaan we zeker nog eens doen!
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
7
Service aan boord

11 juli 2016
User review profile
Anoniem
Prima boot, simpel en goede kwaliteit
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

11 juli 2016
User review profile
Anoniem
Couple of suggestions. Have a sign for Adam's Boat on the dock as it is not easy to find. Explain a bit better in the email where to park and how to get to the dock. The steering of the boat was very difficult. Perhaps just our boat....don't know...but made for some stressful moments. Service was very good. Boasts were clean and new.
9
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

11 juli 2016
User review profile
Wesley Mak
Fijne mensen, goede uitleg, mooie boot, elektrisch dus goed voor het milieu, betaalbaar
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord

4 juli 2016
User review profile
Marco Broeknellis
Groot genoeg, soepele en prettige dienstverlening
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
9
Service aan boord

3 juli 2016
User review profile
Merel
Heel simpel, te gekke ervaring, leuk geholpen, toch echt de leukste manier om iets van de stad te zien!!
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord

29 juni 2016
User review profile
David Phillips
Vriendelijke hulp en bedinings aanlijdingen.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

27 juni 2016
User review profile
E. AKkerman
Zeer tevreden over de boot, goede uitleg, leuk gevaren, alleen de dekens die in de boot zaten waren nat / vies, gelukkig om de kant was nog een schone droge deken dus deze mee gekregen.
7
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

20 juni 2016
User review profile
Anoniem
prima boot, wij zijn erg te spreken over het klantvriendelijke optreden van de dienstdoende jongeman.
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord

13 juni 2016
User review profile
Anoniem
Leuke en ruime boot, heel makkelijk te varen.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

12 juni 2016
User review profile
Michelle Oudhuis
Goede uitleg, vriendelijk personeel
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

7 juni 2016
User review profile
John Boots
heb ik al gedaan
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord

5 juni 2016
User review profile
Marco Middelkoop
De boot was prima, maar heeft net te weinig power om op onoverzichtelijke punten snel genoeg te reageren. Achteruit varen is een ramp. Er gebeurd bijna niets. Je zou verwachten dat de boot achteruit met dezelfde snelheid kan varen als vooruit.
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

4 juni 2016
User review profile
Reinier
Erg relaxed personeel, ontzettend fijne middag gehad
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

4 juni 2016
User review profile
Denise Arnout
Goede service, fijne boot. Waren flexibel met de service
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
8
Service aan boord

30 mei 2016
User review profile
Anoniem
Jaap was super friendly to me from the beginning, very clear with instructions, on time, and easy going. The boat was way bigger than we thought so it was nce to have more space and to enjoy our view of the city. There was a little table where we could place our snacks and drinks. So we had a little picknic on the boat. Very nice trip.
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord

29 mei 2016
User review profile
Anita Arnold
Prima prijs/ kwaliteit verhouding. Meednekenkend en vriendelijk personeel
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord

Voor deze boot zijn de volgende beoordelingen in andere talen beschikbaar:

De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van gasten die via de www.boothurenamsterdam.com website een boot hebben gereserveerd en na hun vaartocht een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Boot Huren Amsterdam of van gasten die deze boot hebben gehuurd, maar niet via Boot Huren Amsterdam hebben gereserveerd. Om onze gehele vloot te bekijken klikt u hier.

Een huurboot in Amsterdam boekt u voordelig, snel en zonder reserveringskosten bij Boot Huren Amsterdam: Volop keuze, laagste prijsgarantie, echte gastenbeoordelingen en meertalig.