Beoordelingen Salonboot Admiraal Heijn

Uitgelichte beoordeling over Salonboot Admiraal Heijn

<span class="translation_missing" title="translation missing: nl.feedback.index.thumb_alt">Thumb Alt</span>
Hoe waarschijnlijk is het dat u Salonboot Admiraal Heijn zou aanbevelen bij uw vrienden, familie of collega's?
Wij hebben de Admiraal Heijn gehuurd in combinatie met een High Tea. Dit is ons super bevallen! De High Tea was prima verzorgt en erg lekker. De boot was prachtig en onze Captain was erg behulpzaam en informatief (al liet hij het geheel aan ons over hoeveel wij hiervan wilde meekrijgen). Het was zelfs geen probleem dat er, toen wij op een hele andere opstap plek stonden dan afgesproken (wij waren een beetje verdwaald geraakt), omgevaren moets worden (en gezocht) omdat wij verkeerd stonden. Wij waren hebben ontzettend genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar!
Gemiddeld cijfer
8,4

19 december 2016
User review profile
Uitstekende service, mooie boot
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

13 november 2016
User review profile
Prima ontvangst, precies op tijd en zeer gastvrij.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

26 februari 2016
User review profile
De electrische aandrijving, het uitzicht, de sfeer van het schip, het zeer goede eten en de vriendelijke bemanning overtroffen al onze verwachtingen. Ondanks het forse totaalbedrag toch een aanrader om een keer te doen.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

23 juli 2015
User review profile
Anoniem
We hebben enorm genoten.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

16 maart 2015
User review profile
Anoniem
Heel mooi bootje, aardige kapitein
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

12 september 2014
User review profile
Anoniem
Een heerlijke middag. We kregen een gratis upgrade naar de Zonnebloem. Ook al zo'n schitterende boot. Uiterst vriendelijke kapitein. Mooi langs alle grachten gevaren. Onder het genot van drank en hapjes van Van der Kaart. Perfecte verjaardag!
9
Totaalscore

8 september 2014
User review profile
Super middag gehad! Frans was ruim op tijd op de afgesproken plek met zijn schitterende schip. De 80e verjaardag van mijn vader werd door deze tocht onder bezielende leiding van Frans een dag om nooit meer te vergeten. Dankjewel Frans!
9
Totaalscore

30 april 2014
User review profile
Prachtige boot, kundige en vriendelijke schipper, heerlijke stad met bijzonder fraaie grachten/panden. Het weer was wissrlvallig wat op deze boot prima op te lossen is. Lunch op de boot was zeer smakelijk en verzorgd. Kortom enorm genoten en zeer tevreden!
8
Totaalscore

4 januari 2014
User review profile
Wij hebben gisteren een fantastische dag in Amsterdam gehad. Frans heeft ons in twee uur alle mooie grachten laten zien. Voor iedereen die op een ontspannen manier door de Amsterdamse grachten wil varen is Admiraal Heijn een absolute aanrader!
9
Totaalscore

28 oktober 2013
User review profile
Boot was mooi, schipper was erg vriendelijk. Ik vind het alleen wel redelijk prijzig.
8
Totaalscore

7 oktober 2013
User review profile
Anoniem
Prima tochtje, alleen kapitein was vergeten om zoals was afgesproken de koelbox leeg te halen, dat was jammer want hierdoor konden we onze eigen versnaperingen niet koud zetten. Verder prima
7
Totaalscore

16 september 2013
User review profile
ook al regende het enorm hard, wat een mooi bootje heeft Frans! Met 11 dames binnen was het wat krap, maar wel gezellig! En Frans deed ook gewoon gezellig mee!
9
Totaalscore

15 september 2013
User review profile
Het was zeer slecht weer zaterdag 14 september dus weinig contact met de kaptein, de boot was leuk. Lunch was geweldig. Niet veel gezien de ramen waren beslagen. Groet pbuis@hetnet.nl
6
Totaalscore

14 september 2013
User review profile
Fantastisch stille (elektrische) salonboot. Leuke tocht gevaren, heerlijke high tea aan boord. Complimenten!
9
Totaalscore

9 augustus 2013
User review profile
Stipte organisatie en service
9
Totaalscore

14 april 2013
User review profile
Anoniem
Mooie boot, goede gastheer, helemaal goed!
9
Totaalscore

24 februari 2013
User review profile
Anoniem
Perfect voor een gezellig boottochtje in kleine groep.
9
Totaalscore

7 februari 2013
User review profile
Anoniem
Het was helemaal leuk en zo mooi op de grachten bij avond. Volgende x wil ik graag overdag in de zomer.
10
Totaalscore

17 december 2012
User review profile
Prima tocht gevaren tijden Amsterdam Light Festival. Knusse salonboot (max 12 personen voor borrel), fluisterstil en echte klasse. Prima eigenaar/kapitein, zeer flexibel in de verschillende mogelijkheden in en rondom de boot.
9
Totaalscore

21 oktober 2012
User review profile
Wij hebben een pracht tocht gehad over de grachten en de boot was het aanzien waard. Eveneens bedanken wij Frans voor de goede vaart. Iedereen was zeer tevreden.
9
Totaalscore

14 oktober 2012
User review profile
Gehuurd Admiraal Heijn. Ondanks slechte weer genoten van de vaartocht door de grachten. Ideaal voor kleine gezelschappen met een intiem karakter. Een op Top vaart gehad met een aardige en gezellige schipper. nb. kleine tip; hoewel niet hinderlijk staat het wel gezellig als de vaat e.d. van de vorige groep opgeruimd is!
8
Totaalscore

1 september 2012
User review profile
8
Totaalscore

30 augustus 2012
User review profile
Boottocht was erg plezierig mede dankzij de leuke boot, maar bovenal ook dankzij de schipper!
8
Totaalscore

29 augustus 2012
User review profile
Kan er niets anders van maken! En ik ben zeer kritisch, maar dit was alleen maar dik in orde! Ontzettend vriendelijke en leuke kapitein. Waanzinnig mooie boot. Het allermooiste weer van de wereld. De mogelijkheid om je eigen picknick mee te nemen, zodat het nog enigszins betaalbaar blijft. Goede opstapplek. Fantastisch gezelschap. Relaxte sfeer. Ben zeker van plan om volgend jaar met een heel ander gezelschap weer een tochtje te boeken! Hartelijke groet, Angelique
10
Totaalscore

13 juli 2012
User review profile
Over het algemeen goed. Wel lastig dat er geen telefoonnummer is voor admiraal heijn. Toen ik het algemene nummer belde werd mij geweigerd het nummer van de schipper van de admiraal Heijn te geven omdat men graag wilde dat ik via de site zou boeken. Dit vond ik irritant! Als er een boot op de site staat ga je er ook van uit dat de benodigde contactinformatie er is.
7
Totaalscore

17 juni 2012
User review profile
Anoniem
Prachtige boot voor ons clubje van 9 meiden, mooi weer, lekker 2 uurtjes gevaren, heel geslaagd!
9
Totaalscore

7 juni 2012
User review profile
Wij hebben de Admiraal Heijn gehuurd in combinatie met een High Tea. Dit is ons super bevallen! De High Tea was prima verzorgt en erg lekker. De boot was prachtig en onze Captain was erg behulpzaam en informatief (al liet hij het geheel aan ons over hoeveel wij hiervan wilde meekrijgen). Het was zelfs geen probleem dat er, toen wij op een hele andere opstap plek stonden dan afgesproken (wij waren een beetje verdwaald geraakt), omgevaren moets worden (en gezocht) omdat wij verkeerd stonden. Wij waren hebben ontzettend genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar!
9
Totaalscore

4 juni 2012
User review profile
zelf niet gevaren. Boot gereserveerd voor collega's. Boottocht was zeer positief, goede indruk en leuke boot.
8
Totaalscore

4 juni 2012
User review profile
Frans is een leuke kerel; prima catering opties en koude drankjes. Leuke route gevaren.
8
Totaalscore

12 maart 2012
User review profile
Frans was aardig en ongecompliceerd, een prima skipper! Het boot is heerlijk en bijzonder mooi is dat het geen lawaai maakt! Wij hadden een heel fijne tocht! Petra Klimek
10
Totaalscore

21 oktober 2011
User review profile
- Zeer behulpzaam - Prettige tour
8
Totaalscore

17 november 2010
User review profile
Anoniem
Prima tripje, alles goed geregeld, leuke kapitein , aanrader!
8
Totaalscore

10 oktober 2010
User review profile
Anoniem
Mooie boot, plezierig, ontspannen
8
Totaalscore

2 augustus 2010
User review profile
Was een zeer leuke en gezellige boot. Goede sfeer. Schipper was erg aardig en relaxed!
9
Totaalscore

9 juli 2010
User review profile
hele gezellig dag gehad
7
Totaalscore

Voor deze boot zijn de volgende beoordelingen in andere talen beschikbaar:

De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van gasten die via de www.boothurenamsterdam.com website een boot hebben gereserveerd en na hun vaartocht een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Boot Huren Amsterdam of van gasten die deze boot hebben gehuurd, maar niet via Boot Huren Amsterdam hebben gereserveerd. Om onze gehele vloot te bekijken klikt u hier.

Een huurboot in Amsterdam boekt u voordelig, snel en zonder reserveringskosten bij Boot Huren Amsterdam: Volop keuze, laagste prijsgarantie, echte gastenbeoordelingen en meertalig.