Privé diner op een (salon)boot

Voor hen die op zoek zijn naar een exclusieve locatie voor een privé diner (in Amsterdam) is het huren van een boot een bijzondere, maar uitstekende keuze. In het afgelopen decennium zijn er enkele tientallen nieuwe boten op het Amsterdamse water verschenen en een aantal daarvan hebben zich gespecialiseerd in het verzorgen van diners aan boord, de dinner cruise.

Waar het 10 jaar geleden nog ondenkbaar was dat er een diner op hoog niveau geserveerd kon worden op een (salon)boot worden er nu dagelijks haute cuisine diners uitgeserveerd terwijl de gasten genieten van een steeds veranderend decor; de Unesco Werelderfgoed grachtengordel.

Het dineren aan boord kent inmiddels alweer vele varianten. Uiterst charmant is het diner voor twee op een chique en intiem salonbootje. Dat is sfeervol en met allure genieten, en op deze wijze is al menige verloving tot stand gekomen. Het meest voorkomend is het diner voor twee waarbij het voor-, het hoofd- en het nagerecht van verschillende aan het water gelegen restaurant worden betrokken.

Privé diner voor 2

Op intieme wijze dineren op luxe salonboot. Het diner wordt opgehaald bij het Amstel Hotel, Hotel de ‘l Europe en Restaurant van de Kaart.

Maar voor hen die voor een andere gelegenheid een diner aan boord van een luxe boot willen organiseren zijn er tal van uitstekende arrangementen. Het lopend buffet is daarbij de eenvoudigste variant, maar de kwaliteit is tegenwoordig zeer goed. Vervolgens is er het diner aan boord waarbij verschillende restaurants aan boord serveren, het diner van boord waarbij de gasten in verschillende restaurants dineren en per boot van de ene naar de andere worden vervoerd en tot slot het live cooking arrangement waarbij de eigen privé chef het volledige diner aan boord bereid.

Privé diner voor groter gezelschap

Het dineren aan boord met grote gezelschappen kan tegenwoordig op hoog niveau.

Het aantal boten uitgerust voor het verzorgen van live cooking diners (aan boord bereid met eigen chef), zijn beperkt. De salonboot Bota Fogo (zie bovenstaande en onderstaande afbeelding) is, samen met grachtenjacht HRH, vanwege hun professionele en volledig uitgeruste keukenfaciliteiten, het meest geschikt.

Dineren op boot in Amsterdam

Klaar voor het ontvangen van de gasten. Sfeervol diner aan boord van salontjalk Bota Fogo.

Onze medewerkers bij Boot Huren Amsterdam staan elke dag klaar om de diner vaartocht te organiseren. Zij hebben jarenlange ervaring en adviseren graag welke boot en welk arrangement het beste past bij uw gelegenheid. Bel gerust voor meer informatie naar (020) 624 76 35 of stuur ons een e-mail.