Diner

De Amsterdamse grachten als unieke locatie van een overheerlijk diner met een goed glas wijn.

Vind uw perfecte boot

Een diner op een boot in Amsterdam

Altijd al willen dineren op een unieke locatie met de grachtengordel als decor. Dan is een diner op een boot van Boot Huren Amsterdam wat u zoekt. Geniet tijdens een vaartocht over de Amsterdamse grachten van een overheerlijk diner met een goed glas wijn. Wij bieden diverse à la carte diners, buffetten en maaltijden afgestemd op uw specifieke wensen. Van een 2-, 3- of 4-gangen diner tot een BBQ, van een kaasfondue tot live cooking. Voor elk gezelschap tot 36 personen wat wils. Geïnteresseerd? Informeer naar de mogelijkheden bij ons enthousiaste team. Onze bemanning staat klaar om u een totaal verzorgde vaartocht te bezorgen.

Een diner bij Boot Huren Amsterdam

Vaar 2 tot 3 uur over de Amsterdamse grachten met een luxe diner. We hebben diverse arrangementen voor heerlijke diners op een boot. Zoals een 2-, 3- of 4-gangen diner, een uitgebreide BBQ of en een heerlijke Zwitserse kaasfondue. Er is zelfs live cooking aan boord mogelijk. Bekijk onze culinaire mogelijkheden hier.

Wat kun je van jouw diner verwachten van Boot Huren Amsterdam?

  • Heerlijke gerechten geserveerd met goede (huis)wijnen
  • Comfortabele, luxe, overdekte, klassieke boten met sfeervolle aankleding
  • Professionele schipper en bediening met jarenlange hospitality ervaring

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gezelschap? Wij doen u graag een passend voorstel. Doe een geheel vrijblijvende aanvraag en binnen één werkdag ontvangt u een passend voorstel. Of bel ons enthousiaste team op 020 624 76 35.

Onze dinerboten zijn geschikt tot 36 personen

Salonboot Marie Zurlohe: Een sfeervolle, overdekte boot voor kleinere gezelschappen (2 t/m 8 personen). Vaar fluisterstil over de Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijk diner. Benieuwd naar deze boot? Bekijk de Marie Zurlohe hier.

Salontjalk Bota Fogo: De salontjalk heeft een professionele keuken aan boord, ideaal voor een live cooking arrangement. De recent compleet gerenoveerde boot uit 1890 is geschikt voor een diner op het water tot 36 personen. Bekijk de Bota Fogo hier.

Sfeerimpressie verjaardag op een boot

Met keuze uit meer dan 120+ opstaplocaties

Op basis van uw specifieke gelegenheid en het gezelschap selecteren we samen met u de perfecte op- en afstaplocatie voor uw vaartocht.

Neem alleen genoegen met het beste

9.3

/ 10

De gemiddelde beoordeling van onze laatste 3111 uitgevoerde vaartochten

Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij de beste high-end hospitality-ervaring die u maar kunt wensen. Ons uiterst gepassioneerde team staat klaar om u te helpen een buitengewone ervaring voor u en uw gasten te realiseren, tegenover de de beste prijs die er is.

OnnoOnno Ditewig
Hoofdschipper

“Onze beeldschone klassieke boten zijn varend erfgoed en ik ben dan ook trots dat ik ze mag varen. Aan boord ontvang ik de gasten en vertel ik met liefde iets over de boot en de bijzondere plekjes langs de Amsterdamse grachten. Samen met een hechte club bedieningsmedewerkers zorg ik ervoor dat onze gasten na de vaartocht een ervaring rijker zijn.”

Losse tickets kopen kan ook

Geniet van onze luxe vaartocht arrangementen aangeboden door onze partner Amsterdam Boats Tickets

Koop losse tickets

Vergelijkbare gelegenheden