Diner

De Amsterdamse grachten als unieke locatie van een overheerlijk diner met een goed glas wijn.

Occasions dinner
Diner

De Amsterdamse grachten als unieke locatie van een overheerlijk diner met een goed glas wijn.

Een diner op een boot in Amsterdam

Altijd al willen dineren op een unieke locatie met de grachtengordel als decor. Dan is een diner op een boot van Boot Huren Amsterdam wat u zoekt. Geniet tijdens een vaartocht over de Amsterdamse grachten van een overheerlijk diner met een goed glas wijn. Wij bieden diverse à la carte diners, buffetten en maaltijden afgestemd op uw specifieke wensen. Van een 2-, 3- of 4-gangen diner tot een BBQ, van een kaasfondue tot live cooking. Voor elk gezelschap tot 36 personen wat wils. Geïnteresseerd? Informeer naar de mogelijkheden bij ons enthousiaste team. Onze bemanning staat klaar om u een totaal verzorgde vaartocht te bezorgen.

Neem contact op

Wij helpen u graag verder

Danica
Vrijblijvend informeren

Een diner bij Boot Huren Amsterdam

Vaar 2 tot 3 uur over de Amsterdamse grachten met een luxe diner. We hebben diverse arrangementen voor heerlijke diners op een boot. Zoals een 2-, 3- of 4-gangen diner, een uitgebreide BBQ of en een heerlijke Zwitserse kaasfondue. Er is zelfs live cooking aan boord mogelijk. Bekijk onze culinaire mogelijkheden hier.

Wat kun je van jouw diner verwachten van Boot Huren Amsterdam?

 • Heerlijke gerechten geserveerd met goede (huis)wijnen
 • Comfortabele, luxe, overdekte, klassieke boten met sfeervolle aankleding
 • Professionele schipper en bediening met jarenlange hospitality ervaring

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gezelschap? Wij doen u graag een passend voorstel. Doe een geheel vrijblijvende aanvraag en binnen één werkdag ontvangt u een passend voorstel. Of bel ons enthousiaste team op 020 - 624 76 35.

Erg leuke boot, zeer vriendelijke en ervaren kapitein, zeer vriendelijke hostess, drankjes en hapjes waren van goede kwaliteit.

Onze dinerboten zijn geschikt tot 36 personen

Elk gezelschap is welkom om te dineren op één van onze boten. We bieden arrangementen voor 2 tot 36 personen. Heb je jubileum te vieren? Wil je dineren met je vrienden, familie of collega’s tijdens een uitje? Wil je dineren met een (buitenlandse) zakelijke relatie op een uniek plek? Of heb je geen speciale reden? Dan is Boot Huren Amsterdam uw partner! Voor iedereen die wil dineren varend door de UNESCO-werelderfgoed grachtengordel, is een diner op de Amsterdamse grachten een aanrader. Onze bemanning en gespecialiseerde catering partners staan klaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen. De drie populairste boten om op te dineren zijn:

Diner in amsterdam
Diner op een boot

Salonboot Marie Zurlohe: Een sfeervolle, overdekte boot voor kleinere gezelschappen (2 t/m 8 personen). Vaar fluisterstil over de Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijk diner. Benieuwd naar deze boot? Bekijk de Marie Zurlohe hier.

Eten op de amsterdamse grachten
Luxe salontjalk voor diner

Salontjalk Bota Fogo: De salontjalk heeft een professionele keuken aan boord, ideaal voor een live cooking arrangement. De recent compleet gerenoveerde boot uit 1890 is geschikt voor een diner op het water tot 36 personen. Bekijk de Bota Fogo hier.

Dineren in de buitenlucht
Sfeervol dineren op een boot

Salonboot HRH: De super-de-luxe HRH biedt ruimte voor maximaal 16 personen om te genieten van een overheerlijk diner op de Amsterdamse grachten. De salonboot heeft een groot panoramadak voor een nog beter uitzicht.en zodat u met mooi weer in de buitenlucht kunt dineren. Bekijk de HRH hier.

Met keuze uit meer dan 120+ opstap locaties

Op basis van uw specifieke gelegenheid en het gezelschap selecteren we samen met u de perfecte op- en afstaplocatie voor uw vaartocht.

Populaire arrangementen

Deze geselecteerde arrangementen zullen ideaal aansluiten op uw gelegenheid.

 • Diner aan boord Amsterdam

  Diner aan boord

  €56,00

  Privé boot - Volgens de richtlijnen van het RIVM - Vanaf 8 personen

 • BBQ / Barbecue Amsterdam

  BBQ / Barbecue

  €29,50

  Privé boot - Van 10 tot 48 personen - Privé chef inbegrepen

 • Diner van boord Amsterdam

  Diner van boord

  €65,00

  Bijzondere diner locaties in Amsterdam - Privé boot - Een avondvullend...

Losse tickets kopen kan ook

Geniet van onze luxe vaartocht arrangementen aangeboden door onze partner Amsterdam Boats Tickets

Koop losse tickets Ticket

Neem alleen genoegen met het beste

9.2

/ 10

De gemiddelde beoordeling van onze laatste 2789 uitgevoerde vaartochten

Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij de beste high-end hospitality-ervaring die u maar kunt wensen. Ons uiterst gepassioneerde team staat klaar om u te helpen een buitengewone ervaring voor u en uw gasten te realiseren, tegenover de de beste prijs die er is.

OnnoOnno Ditewig
Hoofdschipper

“Onze beeldschone klassieke boten zijn varend erfgoed en ik ben dan ook trots dat ik ze mag varen. Aan boord ontvang ik de gasten en vertel ik met liefde iets over de boot en de bijzondere plekjes langs de Amsterdamse grachten. Samen met een hechte club bedieningsmedewerkers zorg ik ervoor dat onze gasten na de vaartocht een ervaring rijker zijn.”

Vergelijkbare gelegenheden