Boot Huren Amsterdam website geheel vernieuwd

Al vanaf de eerste versie van de boothurenamsterdam.com website (medio 2006) hebben wij er alles aan gedaan om de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Het huren van een boot die het beste aansluit op de specifieke gelegenheid van de gasten staat daarbij centraal. Met dit doel voor ogen hebben wij de afgelopen 7 maanden keihard gewerkt aan een geheel vernieuwde website.

Redesign Boot Huren Amsterdam .com website

Deze geheel vernieuwde website biedt de volgende verbeteringen:

  1. Razendsnel: Elke pagina wordt in recordtijd weergegeven. Navigeer pijlsnel door de Boot Huren Amsterdam .com website en vindt in een handomdraai de boot die bij u past.
  2. Instant search: Gebruik de sliders om uw zoekcriteria kenbaar te maken of aan te passen. De website zoekt binnen milliseconden de juiste boot of boten voor u.
  3. Nóg overzichtelijker: Eenvoudigere navigatie, kraakheldere categorisering, uitgebreidere informatie, verbeterde vergelijkingsmogelijkheden en beter beeldmateriaal.
  4. Meer boten: Het grootste aanbod van huurboten in Amsterdam. Voor elke gelegenheid een passende boot. En in elke categorie meerdere boten. Zo staat u nooit met lege handen.

Natuurlijk boekt u vertrouwd met alle voordelen die u van ons gewend bent:

  1. Compleetste aanbod van boten te huur in Amsterdam: Ruim 85% van de exclusieve charter boten in Amsterdam staat op de Boot Huren Amsterdam website vermeld.
  2. Beste prijsgarantie: Lagere prijs op het internet? Wij betalen u het verschil terug. Lees hier de voorwaarden.
  3. 750+ gastenbeoordelingen: Maak gebruik van beoordelingen van anderen. Elke dag nieuwe berichten van andere huurders.
  4. Gratis en vrijblijvend deskundig advies: Wij adviseren graag. Bel gerust voor meer informatie en advies of de boot in Amsterdam die bij u past.
  5. Geen reserveringskosten: Maak gebruik van al onze voordelen en boek zonder reserveringskosten.
  6. Geen snorders: Bij Boot Huren Amsterdam bent u verzekerd van een eerlijke boot van een geregistreerde rederij. Zo komt u niet voor verassingen te staan (lees hier meer).

Bekijk nu de vernieuwde website op Boot Huren Amsterdam en vertel ons wat u ervan vindt door ons een tweet te sturen: @amsterdamboat. Wij stellen uw mening zoals altijd zeer op prijs.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.