Private dining

Vier een succesvolle beurs-, evenementen- of congresdag in beslotenheid met een luxe varend diner.

Vind uw perfecte boot

Private dining op luxe boot in Amsterdam

Een succesvolle beurs-, evenementen- of congresdag in beslotenheid vieren met een luxe diner terwijl u tegelijkertijd uw gasten meeneemt door het historisch centrum van Amsterdam? Private dining op een van onze luxe (salon)boten is een exclusieve ervaring die grote indruk zal maken op uw team of uw klanten. Zo wordt uw beursdeelname een klinkend succes.

Beste zakelijke private dining in Amsterdam

Private dining op een van onze comfortabele (salon)boten is een exclusieve ervaring die grote indruk zal maken op uw team of uw relaties. Een private dining op een chique salonboot betekent een gastronomische beleving in een besloten omgeving tegen het decor van de Amsterdamse grachten een met bediening die alle aandacht voor uw gezelschap heeft. Zo maakt u uw zakelijke diner gegarandeerd tot een klinkend succes.

Voorbeeld Private dining vaartocht vanaf Rai Convention Center

Op slechts 1 minuut lopen van de uitgang van het RAI Amsterdam Convention Centre ligt een boot voor u te wachten. U wordt ontvangen door een vriendelijke gastvrouw met een sprankelend glas champagne en er speelt gepaste achtergrondmuziek wanneer u aan boord gaat van de klassieke boot met perfect gedekte tafels. Nadat iedereen is gearriveerd, vertrekt de boot naar het centrum van Amsterdam en maakt u uw keuze uit de à la carte menukaart (3 tot 5 gangen). Tijdens een heerlijke rondvaart waarbij uw gasten genieten van het uitzicht over het historische centrum van Amsterdam, geniet u van een voortreffelijk diner en serveren de hostessen drankjes uit de goed gevulde bar. Aan het einde van dit memorabele evenement zet de boot u af op elke gewenste locatie (bijvoorbeeld de hotel(s) van uw gasten).

Met keuze uit meer dan 120+ opstaplocaties

Op basis van uw specifieke gelegenheid en het gezelschap selecteren we samen met u de perfecte op- en afstaplocatie voor uw vaartocht.

Neem alleen genoegen met het beste

9.3

/ 10

De gemiddelde beoordeling van onze laatste 3111 uitgevoerde vaartochten

Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij de beste high-end hospitality-ervaring die u maar kunt wensen. Ons uiterst gepassioneerde team staat klaar om u te helpen een buitengewone ervaring voor u en uw gasten te realiseren, tegenover de de beste prijs die er is.

OnnoOnno Ditewig
Hoofdschipper

“Onze beeldschone klassieke boten zijn varend erfgoed en ik ben dan ook trots dat ik ze mag varen. Aan boord ontvang ik de gasten en vertel ik met liefde iets over de boot en de bijzondere plekjes langs de Amsterdamse grachten. Samen met een hechte club bedieningsmedewerkers zorg ik ervoor dat onze gasten na de vaartocht een ervaring rijker zijn.”

Losse tickets kopen kan ook

Geniet van onze luxe vaartocht arrangementen aangeboden door onze partner Amsterdam Boats Tickets

Koop losse tickets

Vergelijkbare gelegenheden

  Bedrijfsuitje

  Varen met uw personeel en collega’s op een privé boot op de Amsterdamse grachten.

  Zakelijke lunch

  Een uitgebreide zakelijke lunch op een unieke locatie in Amsterdam.

  Vergaderen

  Laat uw team en klanten inspireren door deze unieke vergaderlocatie in Amsterdam.