Private dining op luxe boot in Amsterdam

Een succesvolle beurs-, evenementen- of congresdag in beslotenheid vieren met een luxe diner terwijl u tegelijkertijd uw gasten meeneemt door het historisch centrum van Amsterdam? Private dining op een van onze luxe (salon)boten is een exclusieve ervaring die grote indruk zal maken op uw team of uw klanten. Zo wordt uw beursdeelname een klinkend succes.

Succesvol zaken doen

Een goed georganiseerd privédiner is de perfecte plek om het harde werk van het team te vieren, nieuwe klanten te verwelkomen of om relaties te verbeteren. Zet de juiste wind in de zeilen en ga voor het beste.

Luxe dineren aan boord

Geniet van een zorgvuldig geselecteerd seizoensgebonden 3 tot 5 gangen menu, met de keuze uit vlees-, vis- of veganistische gerechten. Gedurende de gehele vaart is daarnaast een goed bevoorrade scheepsbar beschikbaar, bestaande uit fris, prachtige wijnen, koud bier en verscheidene likeuren.

Een spraakmakende setting

Inspireer team en klant met een unieke omgeving, één waar commercie centraal staat. Vaar door aangeschreven UNESCO Werelderfgoed en bewonder de Amsterdamse grachtengordel van dichtbij. Vragen? Onze bemanning beantwoordt ze graag voor u.

Een vaart op maat

Boot Huren Amsterdam heeft een brede selectie aan luxe (salon)boten, ieder met unieke eigenschappen en karakteristieken. Ons gedreven team zal er alles aan doen om een perfect diner te realiseren, variërend van grote team-diners tot intieme overleggen.

Neem alleen genoegen met het beste

Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij de beste high-end hospitality-ervaring die u maar kunt wensen. Ons uiterst gepassioneerde team staat klaar om u te helpen een buitengewone ervaring voor u en uw gasten te realiseren, tegenover de de beste prijs die er is.

Fantastische boot, zoveel sfeer, perfecte schipper en host. Helemaal perfect afgestemd op ons gezelschap. Volledig vertrouwen dat iedereen hiervan zal genieten.

– Mvr. van den Dool, Marie Zurhole

Beste prijsgarantie
2582 gastbeoordelingen
Gratis deskundig advies

Interesse?

Wij helpen u graag verder

Gratis aanvragen