Bedrijfsuitje in Amsterdam: varen op een boot met uw personeel

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in Amsterdam? Boot Huren Amsterdam biedt één van de leukste bedrijfsuitjes, namelijk met uw personeel en collega’s varen op een privé boot op de Amsterdamse grachten. Wij helpen u bij het organiseren van een totaal verzorgd bedrijfsuitje. Onze comfortabele, overdekte, verwarmde boten bieden de mogelijkheid om Amsterdam op een unieke manier te bekijken. In combinatie met onze borrel- en dinerarrangementen organiseert u een origineel bedrijfsuitje. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Kies voor een origineel bedrijfsuitje in Amsterdam

Boot Huren Amsterdam heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes. Wij begrijpen dat uw bedrijfsuitje net zo professioneel georganiseerd moet zijn als u bedrijf. Wij leveren daarom volledig maatwerk en zetten samen met u een onvergetelijk bedrijfsuitje neer waar uw personeel en collega’s nog lang over napraten.

Waarom kiest u voor een origineel bedrijfsuitje van Boot Huren Amsterdam?

 • Aanbod van diverse, volledig verzorgde borrel- en eetarrangementen
 • Comfortabele, overdekte en verwarmde boten incl. toilet
 • High-end hospitality op de grachten dankzij onze schippers en bediening

Boek nu uw bedrijfsuitje in Amsterdam. U kunt direct een geheel vrijblijvende aanvraag doen. Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie (vaak al dezelfde werkdag)! Heeft u vragen of speciale eet- en dieetwensen? Bel ons dan op 020 - 624 76 35. Ons team denkt graag mee over een onvergetelijke vaartocht met uw gezelschap door Amsterdam.

Bedrijfsuitje amsterdam
Origineel bedrijfsuitje met personeel

Een personeelsuitje is belangrijk voor elk bedrijf

Organiseer samen met Boot Huren Amsterdam een personeelsuitje dat het personeel nooit meer vergeet. Laat uw personeel genieten een private diner, een buffet of een borrel met cocktailbar of oestermeisjes. Uitjes zijn namelijk erg belangrijk om te organiseren voor uw personeel. Want wist u dat een bedrijfsuitje veel positieve effecten heeft?

 • Het personeel voelt zich gewaardeerd
 • Een ontspannen en tevreden team presteert beter
 • Sterke onderlinge banden zorgen voor meer vertrouwen in elkaar
 • Leuke bedrijfsuitjes zijn ook een goed wervingsmiddel voor nieuw personeel
 • Collega’s leren elkaar naast zakelijk ook persoonlijk beter kennen

Erg leuke boot, zeer vriendelijke en ervaren kapitein, zeer vriendelijke hostess, drankjes en hapjes waren van goede kwaliteit.

3 redenen waarom varen in Amsterdam een goede keus is voor uw bedrijfsuitje

Drie redenen waarom het een goede keus is om als bedrijfsuitje te gaan varen in Amsterdam:

 • Een eigen unieke privé locatie met een prachtig decor op de achtergrond
 • U vaart op de grachtengordel dat onderdeel is van de Unesco Werelderfgoedlijst
 • Varen door Amsterdam wordt door iedereen gegarandeerd gewaardeerd

Maak ook een succes van uw bedrijfsuitje. Kies voor een tocht op een boot in Amsterdam. U bent ook nog eens goed verzekerd, mocht er iets gebeuren tijdens de boottocht.

Ook bedrijfsuitjes om zakelijke redenen

Bij Boot Huren Amsterdam kunt u ook zakelijke bedrijfsuitjes organiseren. Denk hierbij bijv. aan een private dining met de Raad van Bestuur, een closing dinner (wanneer een mooie deal is gesloten) of afdelingsuitjes. Wij verhuren ook een groot scherm incl. kabels om uw laptop (of andere apparatuur) op aan te sluiten. Onze boten zijn daardoor ook erg geschikt voor zakelijke besprekingen of presentaties. Informeer wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke wens.

Ontdek onze ‘service with a smile’ en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de website, of bel ons op 020 - 624 76 35.