Walking dinner

Walking dinner

De laatste jaren zijn walking dinners steeds populairder geworden. Een walking dinner kan gezien worden als een verfijnde versie van een buffet; er is geen vaste zitplaats voor elke gast. Ideaal voor gelegenheden waarbij grotere gezelschappen aanwezig zijn! Ons walking dinner arrangement bestaat uit een volledig cuisine diner, waarbij u aan boord van een luxe salonboot kunt genieten van het eten, uw gezelschap en een indrukwekkend uitzicht op de Amsterdamse grachten.

Het ideale diner voor grote gezelschappen

Tijdens een walking dinner aan boord van een van onze comfortabele salonboten, serveren wij u een selectie van 6 gerechten in handzame porties, geserveerd in 3 afzonderlijke gangen. Zo kunt u genieten van een volledig diner op hoog niveau, maar bent u niet gebonden aan zitplaats of tafel. Ook zorgt dit ervoor dat er tijdens de maaltijd veel gewisseld wordt van plaats en veel gasten met elkaar in contact komen. Een walking dinner is dus ideaal als bedrijfsuitje of zakelijke bijeenkomst.

Liever private dining in Amsterdam?

Een succesvolle beurs-, evenementen- of congresdag in beslotenheid vieren met een luxe diner terwijl u uw gasten meeneemt door het historisch centrum van Amsterdam? Private dining op een van onze luxe (salon)boten is een exclusieve ervaring die grote indruk zal maken op uw team of uw klanten. Ons personeel zorgt ervoor dat u kunt genieten van een gastronomische beleving in een besloten omgeving. Zo maakt u uw zakelijke diner gegarandeerd tot een klinkend succes.

Een speciale gelegenheid of bepaalde (dieet)wensen?

Boot Huren Amsterdam verzorgt met plezier uw walking dinner, volledig aangepast aan uw wensen. Heeft u speciale verzoeken qua aankleding, gelegenheid of zijn er mensen aan boord met bepaalde (dieet)wensen? Ons team denkt graag met u mee. Geef uw voorkeuren graag aan ons door tijdens het boekingsproces.

Aanbevolen boten

Heerlijk genieten van het walking dinner doet u vanaf één van onze (salon)boten. Voor dit arrangement raden wij u de onderstaande luxe privéboten met schipper. Bekijk de verschillende (salon)boten en kies uw favoriet. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste boot, afgestemd op uw gekozen arrangement? Ons enthousiaste team adviseert u graag.

Een walking dinner in het kort

  • Het ideale diner arrangement voor grote gezelschappen
  • Geniet van een volledig cuisine diner van 6 gerechten in handzame porties
  • Geschikt voor zowel zakelijke als informele gelegenheden
  • Wij houden graag rekening met uw (dieet)wensen voor uw ideale walking dinner

Reserveren

Het walking dinner arrangement boekt u eenvoudig en snel online. Tijdens het boekingsproces kunt u al uw wensen doorgeven. Wij zorgen vervolgens dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Heeft u vragen? Ons enthousiaste team helpt u graag met vrijblijvend advies en/of een offerte op maat. Neem via de website contact met ons op of bel ons direct op 020 - 624 76 35 voor meer informatie.


Boten

Salonboot
Per uur, vanaf

Ondine

€276,00

608 beoordelingen

Max 30 personen
Meer info
Salonboot
Per uur, vanaf

HRH

€276,00

293 beoordelingen

Max 30 personen
Meer info
Salonboot
Per uur, vanaf

Bota Fogo

€336,00

345 beoordelingen

Max 90 personen
Meer info
Salonboot
Per uur, vanaf

Anna Maria

€323,00

321 beoordelingen

Max 60 personen
Meer info
Amsterdam Boats Tickets

Losse tickets kopen kan ook

Geniet van onze luxe vaararrangementen aangeboden door onze partner Amsterdam Boats Tickets

Ook een boot huren in Amsterdam?

Hoogste kwaliteit met beste prijsgarantie in Amsterdam;

Altijd met professionele schipper en bemanning aan boord;

Ruime keuze uit maar liefst 45 luxe boten;

Gemiddelde beoordeling van 9.0 uit 3304 beoordelingen;

Flexibel op- en afstappen +106 locaties door heel Amsterdam;

Royale keuze uit verschillende arrangementen voor een culinaire ervaring.

Persoonlijk advies?

(020) 624 76 35
Marit Sales Advisor