Beoordelingen Sloep Manhattan

Uitgelichte beoordeling over Sloep Manhattan

<span class="translation_missing" title="translation missing: nl.feedback.index.thumb_alt">Thumb Alt</span>
Hoe waarschijnlijk is het dat u Sloep Manhattan zou aanbevelen bij uw vrienden, familie of collega's?
Zonder aarzelen zal ik Amsterdam Boats B.V. en sloep Manhattan aan iedereen in mijn omgeving aanbevelen. Robbert was erg behulpzaam bij het boeken en de Manhattan was mooi ruim, netjes en heeft de mogelijkheid tot een halve overkapping bij regen, waardoor het feestje op de sloep altijd door kan gaan, weer of geen weer.
Hoe beoordeelt u het reserveringsproces?
10
Hoe beoordeelt u Sloep Manhattan en de service aan boord?
10
Hoe waardeert u de kwaliteit van de catering en/of dranken? (alleen indien van toepassing)
10
Gemiddeld cijfer
9,1

22 juni 2018
User review profile
Op tijd, mooie route, fijne sloep (kussens, ruimte, tempo).
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
6
Service aan boord

21 juni 2018
User review profile
Anoniem
Prima boot, netjes, goede zitjes. Alleen had ik het gevoel dat de schipper niet echt wist waar hij naartoe vaarde. Op een gegeven moment vaarde we in een doodlopend grachtje langs allemaal stadstuinen met brakke tuinhuisjes. We hadden beter de andere kant op kunnen varen richting de amstel. Dit was een beetje jammer.
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
8
Service aan boord

20 juni 2018
User review profile
Prijs is relatief hoog voor een aanbeveling aan vrienden of familie.
7
Totaalscore
9
Reserveringsproces
8
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

7 juni 2018
User review profile
Alles was goed geregeld
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

6 juni 2018
User review profile
Anoniem
fijne boot
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

4 juni 2018
User review profile
Leuke Sloep en heel aardige schipper
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

4 juni 2018
User review profile
Super fijne boot met genoeg ruimte, lekker zittende banken, vriendelijke schipper. Omdat we mooi weer hadden was het top maar met regen zou het lastig zijn geworden; de helft kon maar bedekt worden.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

21 mei 2018
User review profile
Anoniem
vrinedelijk, goede tour, perfecte gids en kapitein
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord

11 mei 2018
User review profile
Uitstekende service, schipper, communicatie en mooie boot.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

8 mei 2018
User review profile
Anoniem
alles was goed
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

8 mei 2018
User review profile
Anoniem
Het was een fijne boot met veel ruimte. De schipper was een aardige en sympathieke man.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord

7 mei 2018
User review profile
Super geregeld en hele fijn schippers!
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

26 april 2018
User review profile
Anoniem
Zeker een aanbeveling. Goede service en vriendelijke schipper
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

16 april 2018
User review profile
Anoniem
De schipper, Ton, was zeer flexibel, hij hield rekening met de kinderen, vertelde prachtige dingen over de stad en de sloep had de perfecte maat voor een groep van 13 personen.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

15 april 2018
User review profile
De schipper was heel aardig, de boot was mooi en dat maakt het uitje top!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

4 oktober 2017
User review profile
Mooie sloep met professionele schipper. Ideaal voor een mooie en gezellige vaartocht door de Amsterdamse grachten! Boekingsproces ging soepel. Bij regen houdt de sloep een grotere groep niet 100% droog; het afneembare dak bedekt niet de hele sloep en laat op sommige plekken water door. Gelukkig hadden we het maar kort nodig.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord

1 oktober 2017
User review profile
Anoniem
Het was super!! Gezellige sloep, schipper, paraplu's aan boord en rekening gehouden met de regen.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

11 september 2017
User review profile
Prima boot en makkelijk,veel ruimte, aanleggen geen probleem.
8
Totaalscore
10
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

4 september 2017
User review profile
Boot gehuurd namens Marc de Haas.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

15 augustus 2017
User review profile
Anoniem
zeer prettige boot met fijne zitting
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

15 augustus 2017
User review profile
Goed contact, duidelijk, fijne schipper, mooie boot
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

8 augustus 2017
User review profile
Anoniem
flexibel en goede service
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord

24 juli 2017
User review profile
De boot vond ik te krap met 11 personen.
7
Totaalscore
7
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

12 juli 2017
User review profile
Aardige schipper, leuke boot en tocht en hele gezellige middag gehad!
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

20 juni 2017
User review profile
prettige sloep, prettige kapitein!
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
8
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

29 mei 2017
User review profile
Aangename boottocht. Comfortabele zitjes.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces

29 mei 2017
User review profile
Leuke schipper, alles verliep zeer soepel en een relaxte sfeer
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

23 mei 2017
User review profile
De algehele communicatie was goed geregeld en de prijs kwaliteit was goed! Daarbij was er veel mogelijk (wij hadden bijvoorbeeld 1 persoon die eerder uit moest stappen en onderweg hebben wij nog gebruik kunnen maken van een toilet. Misschien is dit normaal, maar het ging allemaal erg makkelijk en fijn.), de schipper was erg vriendelijk, de boot was mooi, de route was erg gezellig en wat ik helemaal super vond: er was een vertraging met onze pizza bestelling, waardoor wij 10 minuten later weg konden gaan. Dit was geen probleem en zijn wij zelfs ook 10 minuten later pas op de kade gebracht. Het zijn maar kleine dingen, maar het geheel maakte de tocht gewoon zeer prettig en wij hebben alle 15 erg genoten!
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord

19 mei 2017
User review profile
helmaal, alles was goed geregeld
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

16 mei 2017
User review profile
Goede service bij aanvraag, goede service bij vaart!
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

16 mei 2017
User review profile
Ruime sloep met goede zitplekken. Tevens was de gedeeltelijke overkapping ideaal omdat het nog even heeft geregend. Van alles voorzien dus. Daarnaast was de Schipper zeer vriendelijk en sociaal!
9
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

8 mei 2017
User review profile
Anoniem
Erg leuke en mooie boot, aardige schipper. Toch wel prijzig.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

17 oktober 2016
User review profile
Het was een leuk bootje, precies goed voor onze groep. Het was fijn dat we zelf drankjes en broodjes mochten meenemen. De schipper was een aardige vent die wel het een en ander wist te vertellen over Amsterdam.
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

11 oktober 2016
User review profile
Anoniem
Prima sloep, leuke schipper!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

26 september 2016
User review profile
In een woord 'fantastisch'. De opstapplaats was geweldig dichtbij, een prachtige boot, een vrolijke leuke schipper, goed verzorgde drankjes en een schitterende route! Dit alles voor een schappelijke prijs en dus zeer zeker voor herhaling vatbaar.
9
Totaalscore

19 september 2016
User review profile
Geweldige tocht gehad met groep van 17 personen
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord

19 september 2016
User review profile
leuk schipper, leuke vaartocht, alles was goed geregeld!
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

9 september 2016
User review profile
Anoniem
We werden opgehaald door Ted, die netjes op tijd aan de kade lag. De avond is als zeer prettig ervaren en Ted had een leuke route uitgestippeld. De boot was schoon en netjes en bood meer dan genoeg ruimte voor ons allemaal. Het was voor ons de insteek een ontspannen avond met collega's te hebben en dat is meer dan gelukt. De koelbox was ook zeer welkom. Kortom, we hebben genoten. Dat gun ik natuurlijk iedereen.
8
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

29 augustus 2016
User review profile
Niets op aan te merken verder. We hebben alle heerlijk comfortabel gezeten en genoten van de 2 uur durende vaart.
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
4
Kwaliteit van de catering

29 augustus 2016
User review profile
het was heel gezellig. en de skipper heeft ons veel kunnen vertellen over de geschiedenis van Amsterdam
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

26 augustus 2016
User review profile
We hebben een een geweldige vaartocht met schipper Han Hendriks gehad. We mochten de route zelf bepalen. Han was zeer flexibel en wist heel veel over de stad te vertellen en kinderen mochten ook aan het roer. Het was erg gezellig en we hebben heel veel gezien. En wat fijn dat de Manhattan een elektrische sloep is en dat je niet de hele tijd naar het geronk van een motor hoeft te luisteren. We hebben genoten.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

22 augustus 2016
User review profile
Top ervaring! Top schipper : sjoerd!
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord

21 augustus 2016
User review profile
Wij waren met 16 pers. En er was voldoende ruimte voor iedereen. Sloep zag er schoon en verzorgd uit. De schipper was deskundig.
8
Totaalscore
7
Reserveringsproces
8
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

9 augustus 2016
User review profile
Het boeken van de vaartocht ging zeer voorspoedig. Ook de wijzigingen vooraf aan de toch werden zeer snel beantwoord en aangepast. De kapitein was een zeer vriendelijke, kundige en spontane man. De tocht was erg leuk, de sloep en catering uitstekend! Kortom, wij hebben echt een fantastische middag gehad!! Bedankt daarvoor!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

27 juli 2016
User review profile
Very friendly, helpful customer service, Steven was extremely helpful & pleasant to assist me with a last minute booking. The boat Manhattan was really comfortable & Our captain Paul was fantastic, really friendly & pleasant & everyone on board had a wonderful time, I wouldn't hesitate to recommend Boat Amsterdam's services to anyone wanting a great time on a boat in Amsterdam.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

25 juli 2016
User review profile
de boot was prima op tijd, de vaarder wist de weg en was gedoseerd in z'n uitleg.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

22 juli 2016
User review profile
Anoniem
leuke schipper, mooie boot, alles was goed!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

17 juli 2016
User review profile
Anoniem
De boot was groot en mooi
9
Totaalscore
10
Reserveringsproces
8
Service aan boord

13 juli 2016
User review profile
Mooie boot, aardige schipper en goede communicatie vooraf tijdens resereveren.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

11 juli 2016
User review profile
Alles was op en top!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

Voor deze boot zijn de volgende beoordelingen in andere talen beschikbaar:

De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van gasten die via de www.boothurenamsterdam.com website een boot hebben gereserveerd en na hun vaartocht een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Boot Huren Amsterdam of van gasten die deze boot hebben gehuurd, maar niet via Boot Huren Amsterdam hebben gereserveerd. Om onze gehele vloot te bekijken klikt u hier.

Een huurboot in Amsterdam boekt u voordelig, snel en zonder reserveringskosten bij Boot Huren Amsterdam: Volop keuze, laagste prijsgarantie, echte gastenbeoordelingen en meertalig.