Uitgelichte beoordeling over Sloep Manhattan

Hoe waarschijnlijk is het dat u Sloep Manhattan zou aanbevelen bij uw vrienden, familie of collega's?
Zonder aarzelen zal ik Amsterdam Boats B.V. en sloep Manhattan aan iedereen in mijn omgeving aanbevelen. Robbert was erg behulpzaam bij het boeken en de Manhattan was mooi ruim, netjes en heeft de mogelijkheid tot een halve overkapping bij regen, waardoor het feestje op de sloep altijd door kan gaan, weer of geen weer.
Hoe beoordeelt u het reserveringsproces?
10
Hoe beoordeelt u Sloep Manhattan en de service aan boord?
10
Hoe waardeert u de kwaliteit van de catering en/of dranken? (alleen indien van toepassing)
10
Gemiddeld cijfer
9,2

17 oktober 2016
User review profile
Het was een leuk bootje, precies goed voor onze groep. Het was fijn dat we zelf drankjes en broodjes mochten meenemen. De schipper was een aardige vent die wel het een en ander wist te vertellen over Amsterdam.
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

11 oktober 2016
User review profile
Anoniem
Prima sloep, leuke schipper!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

26 september 2016
User review profile
In een woord 'fantastisch'. De opstapplaats was geweldig dichtbij, een prachtige boot, een vrolijke leuke schipper, goed verzorgde drankjes en een schitterende route! Dit alles voor een schappelijke prijs en dus zeer zeker voor herhaling vatbaar.
9
Totaalscore

19 september 2016
User review profile
Geweldige tocht gehad met groep van 17 personen
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord

19 september 2016
User review profile
leuk schipper, leuke vaartocht, alles was goed geregeld!
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

9 september 2016
User review profile
Anoniem
We werden opgehaald door Ted, die netjes op tijd aan de kade lag. De avond is als zeer prettig ervaren en Ted had een leuke route uitgestippeld. De boot was schoon en netjes en bood meer dan genoeg ruimte voor ons allemaal. Het was voor ons de insteek een ontspannen avond met collega's te hebben en dat is meer dan gelukt. De koelbox was ook zeer welkom. Kortom, we hebben genoten. Dat gun ik natuurlijk iedereen.
8
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

29 augustus 2016
User review profile
Niets op aan te merken verder. We hebben alle heerlijk comfortabel gezeten en genoten van de 2 uur durende vaart.
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
4
Kwaliteit van de catering

29 augustus 2016
User review profile
het was heel gezellig. en de skipper heeft ons veel kunnen vertellen over de geschiedenis van Amsterdam
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

26 augustus 2016
User review profile
We hebben een een geweldige vaartocht met schipper Han Hendriks gehad. We mochten de route zelf bepalen. Han was zeer flexibel en wist heel veel over de stad te vertellen en kinderen mochten ook aan het roer. Het was erg gezellig en we hebben heel veel gezien. En wat fijn dat de Manhattan een elektrische sloep is en dat je niet de hele tijd naar het geronk van een motor hoeft te luisteren. We hebben genoten.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

22 augustus 2016
User review profile
Top ervaring! Top schipper : sjoerd!
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord

21 augustus 2016
User review profile
Wij waren met 16 pers. En er was voldoende ruimte voor iedereen. Sloep zag er schoon en verzorgd uit. De schipper was deskundig.
8
Totaalscore
7
Reserveringsproces
8
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

9 augustus 2016
User review profile
Het boeken van de vaartocht ging zeer voorspoedig. Ook de wijzigingen vooraf aan de toch werden zeer snel beantwoord en aangepast. De kapitein was een zeer vriendelijke, kundige en spontane man. De tocht was erg leuk, de sloep en catering uitstekend! Kortom, wij hebben echt een fantastische middag gehad!! Bedankt daarvoor!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

27 juli 2016
User review profile
Very friendly, helpful customer service, Steven was extremely helpful & pleasant to assist me with a last minute booking. The boat Manhattan was really comfortable & Our captain Paul was fantastic, really friendly & pleasant & everyone on board had a wonderful time, I wouldn't hesitate to recommend Boat Amsterdam's services to anyone wanting a great time on a boat in Amsterdam.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

25 juli 2016
User review profile
de boot was prima op tijd, de vaarder wist de weg en was gedoseerd in z'n uitleg.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

22 juli 2016
User review profile
Anoniem
leuke schipper, mooie boot, alles was goed!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

17 juli 2016
User review profile
Anoniem
De boot was groot en mooi
9
Totaalscore
10
Reserveringsproces
8
Service aan boord

13 juli 2016
User review profile
Mooie boot, aardige schipper en goede communicatie vooraf tijdens resereveren.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

11 juli 2016
User review profile
Alles was op en top!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

11 juli 2016
User review profile
Anoniem
De vaartocht is goed bevallen, evenals de erbij bestelde picknickmand en drankjes.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

11 juli 2016
User review profile
Het was een prachtige boot, genoeg ruimte voor alle mensen en de meegebrachte hapjes en drankjes. De schipper was vriendelijk en we voelde ons in veilige handen in de drukke binnenstad.
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

4 juli 2016
User review profile
Het weer is natuurlijk altijd een gokje, naar met zo'n mooie dag als wij hebben gehad is het perfect. De schipper was ook echt een topper! De boot is ook een mooi maatje voor een groep van 14!
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

29 juni 2016
User review profile
Onze schipper, Annelies, was netjes op tijd. Wist ons gerust te stellen en heeft ons door de mooie grachten geleid. We hebben mooie verhalen gehoord van de Gids, Max. Samen hebben zij gezorgd voor een leuke tijd op de sloep.
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord
6
Kwaliteit van de catering

20 juni 2016
User review profile
Anoniem
Makkelijk te boeken, mooie boot en perfecte service!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

19 juni 2016
User review profile
Top boot! En leuke schipper die in de geest van het gezelschap naadloos aansloot!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

7 juni 2016
User review profile
Goede boot, goede kapitein
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

6 juni 2016
User review profile
Zowel Steven als ... hadden zeer flexibele opstelling. De boot zag er prima uit. Het was mooi dat 'ie open was, want het bleek goed weer te zijn, maar ook gesloten had kunnen worden als de slechte weersvoorspellingen waren uitgekomen.
9
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

5 juni 2016
User review profile
Anoniem
We hebben een hele fijne en comfortabele tocht gehad. De flexibiliteit van de schipper was ook erg prettig!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

3 juni 2016
User review profile
Mooi product, goede samenwerking
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

3 juni 2016
User review profile
mooie en ruime sloep en aardige schipper[ zeer behulpzaam met op en afstappen ], maar wat wel jammer is, is dat er totaal geen muziekje mag. ook al was het zacht.
9
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

30 mei 2016
User review profile
Goed boot met voldoende ruimte voor ons gezelschap. Een prima schipper, met kennis van zaken, ruime sociale vaardigheden en een bron van informatie over wetenswaardigheden betreffende de router Amsterdam, etc Het elektrisch varen is ondanks het 'gemis' van het vetrouwde dieselgeluid, een mooie manier om door de (soms stille) grachten van de stad te varen
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

9 mei 2016
User review profile
Heel waarschijnlijk want alles is goed bevallen en we hadden een leuke schipper. De Boot is prachtig!
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

25 april 2016
User review profile
Nette boot met een spontane enthousiaste kapitein. Drinken was er genoeg van goed kwaliteit. Iemand had zijn handschoenen laten liggen. paul (de kapitein) kwam special terug varen om ze af te geven.
9
Totaalscore
6
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

10 april 2016
User review profile
Zeer waarschijnlijk. Hebben een heerlijke tocht gemaakt met heerlijke hapjes!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

21 maart 2016
User review profile
Het was een positieve ervaring
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

5 oktober 2015
User review profile
Prima boot, leuke schipper die goed op publiek inspeelt! Heerlijke lunch
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

2 oktober 2015
User review profile
Zeer goede service bij reservering en uitvoering
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces

8 september 2015
User review profile
Even een correctie: wij hebben gevaren met de sloep Manhattan en niet Mr Brown! De schipper, Paul van Egmond, is een goede en professionele schipper. Hij was ruim op tijd aanwezig en heeft precies gedaan wat wij hem verzocht hebben. Hij is een prettig persoon om mee te varen. We hebben erg genoten van zijn schipperskunsten!
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord

1 september 2015
User review profile
Schipper was op tijd en zeer vriendelijk. Het sloepje zag er verzorgd uit goed onderhouden.
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

31 augustus 2015
User review profile
Ontzettende leuke, snelle en goede service. Plus een prachtige sloep en leuke kapitein en de prijs was prima in verhouding!
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

27 augustus 2015
User review profile
fenomenaal!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

27 augustus 2015
User review profile
The organization went smooth and Paul (skipper) was very friendly
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

17 augustus 2015
User review profile
Prima middag gehad
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

17 augustus 2015
User review profile
Alles goed geregeld volgens afspraak. Mooie boot met fijne Schipper.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

10 augustus 2015
User review profile
I already told many people about the boat trip
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

10 augustus 2015
User review profile
Anoniem
Makkelijk te boeken, snel antwoord, goede service, goede prijs
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

5 augustus 2015
User review profile
We hebben een mooie tocht gehad, de organisatie was goed.
8
Totaalscore
6
Reserveringsproces
8
Service aan boord
1
Kwaliteit van de catering

4 augustus 2015
User review profile
Nette boot, nette schipper, keurig op tijd. Het is best veel geld, maar niet meer dan bij andere verhuurders
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord

4 augustus 2015
User review profile
prima pick up, relaxedte schipper, alles was goed.
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord

25 juli 2015
User review profile
Geweldige boot , mooie tocht, goeie schipper
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

24 juli 2015
User review profile
Heerlijke boottocht gehad; leuke route en aardige schipper
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

Voor deze boot zijn de volgende beoordelingen in andere talen beschikbaar:

De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van gasten die via de www.boothurenamsterdam.com website een boot hebben gereserveerd en na hun vaartocht een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Boot Huren Amsterdam of van gasten die deze boot hebben gehuurd, maar niet via Boot Huren Amsterdam hebben gereserveerd. Om onze gehele vloot te bekijken klikt u hier.

Een huurboot in Amsterdam boekt u voordelig, snel en zonder reserveringskosten bij Boot Huren Amsterdam: Volop keuze, laagste prijsgarantie, echte gastenbeoordelingen en meertalig.