Beoordelingen Sloep Manhattan

Uitgelichte beoordeling over Sloep Manhattan

<span class="translation_missing" title="translation missing: nl.feedback.index.thumb_alt">Thumb Alt</span>
Hoe waarschijnlijk is het dat u Sloep Manhattan zou aanbevelen bij uw vrienden, familie of collega's?
Zonder aarzelen zal ik Amsterdam Boats B.V. en sloep Manhattan aan iedereen in mijn omgeving aanbevelen. Robbert was erg behulpzaam bij het boeken en de Manhattan was mooi ruim, netjes en heeft de mogelijkheid tot een halve overkapping bij regen, waardoor het feestje op de sloep altijd door kan gaan, weer of geen weer.
Hoe beoordeelt u het reserveringsproces?
10
Hoe beoordeelt u Sloep Manhattan en de service aan boord?
10
Hoe waardeert u de kwaliteit van de catering en/of dranken? (alleen indien van toepassing)
10
Gemiddeld cijfer
9,1

10 september 2018
User review profile
het was een ontspannen manier om met collega s over de grachten van amsterdam te varen
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord

9 september 2018
User review profile
Fantastische sloep met Ton als gezellige en kundige schipper.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

24 augustus 2018
User review profile
Wij gingen er vanuit, dat er wel het een en ander verteld zou worden over het gedeelte van de stad, waarin wij vaarden. Is dat van ons een inschattingsfout?
1
Totaalscore
6
Reserveringsproces
6
Service aan boord

13 augustus 2018
User review profile
Anoniem
Mooie boot. Goede kwaliteit.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

10 augustus 2018
User review profile
nee
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

3 augustus 2018
User review profile
Een superleuke boot, precies klein / groot genoeg voor het aantal waar we mee waren! En een te gekke schipper: Frank. Wist leuke feitjes over Amsterdam en past zich goed aan, aan de groep waar hij mee is. In elk geval paste hij leuk bij ons :)
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

27 juli 2018
User review profile
Vrij duur
6
Totaalscore
7
Reserveringsproces
7
Service aan boord
4
Kwaliteit van de catering

23 juli 2018
User review profile
Anoniem
Omdat het een leuke vaartocht was met goed eten.
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
8
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

20 juli 2018
User review profile
Goed verzorgd.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord

19 juli 2018
User review profile
Leuke schipper! Mooie en schone sloep. Het weer was fantastisch, dus een geweldige vaartocht.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

18 juli 2018
User review profile
Prima boot! Jammer dat ik op de boot pas hoorde dat de boot (of de schipper?) niet op het IJ mocht. Hadden we ook meer kunnen zien dat de grachten..
7
Totaalscore
8
Reserveringsproces
7
Service aan boord

16 juli 2018
User review profile
De schipper was erg fijn. Lieve en gezellige man en dacht met ons mee. (door omstandigheden hebben we maar een uur kunnen varen, ipv ander half uur) Helaas heb ik geen melding van het betalen van de gehele factuur gehad, waardoor ik hier zelf achteraan moest. (bij het reserveren 2 maanden geleden ben ik veelvuldig benaderd) Na betaling kreeg ik de melding dat het aantal personen niet meer kon worden aangepast. Als ik dit een week van te voren te horen had gekregen had ik het juiste aantal kunnen doorgeven. Uiteindelijk zijn er 2 personen minder meegegaan op de boot. Op de boot zelf was niet al het drinken aanwezig. (er miste sap en rode wijn) Enkele flessen waren ook al aangebroken.
7
Totaalscore
6
Reserveringsproces
9
Service aan boord
5
Kwaliteit van de catering

16 juli 2018
User review profile
Uiteindelijk heb ik de Manhattan gehad. Dit ter zijde .... Misschien is dit al een prijs waard :) Uitstekend georganiseerd, goede tussentijdse feedback en ook persoonlijke behandeling. Goed eten (pizza). Ik heb jullie al aan diverse mensen aanbevolen. Complimenten aan schipper Sjoerd !
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

14 juli 2018
User review profile
Anoniem
prima boot
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
8
Service aan boord

13 juli 2018
User review profile
Anoniem
Aardige schipper en fijne flexibiliteit!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

8 juli 2018
User review profile
Wij hebben het erg leuk gehad. Het uitje heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt. Extra compliment aan de schipper. (Sjoerd).
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

7 juli 2018
User review profile
Fijne ruime mooie sloep en super relaxte en onderhoudende schipper. Ook oplettend, verantwoordelijk en een uitstekende stuurmans kunst.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

2 juli 2018
User review profile
Communication from the staff was absolutely brilliant, I must have asked a million questions and every single answer was met straightaway. The food was perfect and Eddie the Skipper was funny, helpful and incredibly accommodating. We had a member of staff who was injured and he made sure my colleague was comfortable as well as looked after. Loved everything about this and the service was in line with Netflix.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

2 juli 2018
User review profile
We hebben op een leuke sloep gevaren met een vriendelijke schipper. Het reserveringsproces verliep soepel en alles is perfect gelopen op de dag zelf.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

1 juli 2018
User review profile
Anoniem
Was top.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

22 juni 2018
User review profile
Op tijd, mooie route, fijne sloep (kussens, ruimte, tempo).
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
6
Service aan boord

21 juni 2018
User review profile
Anoniem
Prima boot, netjes, goede zitjes. Alleen had ik het gevoel dat de schipper niet echt wist waar hij naartoe vaarde. Op een gegeven moment vaarde we in een doodlopend grachtje langs allemaal stadstuinen met brakke tuinhuisjes. We hadden beter de andere kant op kunnen varen richting de amstel. Dit was een beetje jammer.
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
8
Service aan boord

20 juni 2018
User review profile
Prijs is relatief hoog voor een aanbeveling aan vrienden of familie.
7
Totaalscore
9
Reserveringsproces
8
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

7 juni 2018
User review profile
Alles was goed geregeld
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

6 juni 2018
User review profile
Anoniem
fijne boot
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

4 juni 2018
User review profile
Leuke Sloep en heel aardige schipper
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

4 juni 2018
User review profile
Super fijne boot met genoeg ruimte, lekker zittende banken, vriendelijke schipper. Omdat we mooi weer hadden was het top maar met regen zou het lastig zijn geworden; de helft kon maar bedekt worden.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

21 mei 2018
User review profile
Anoniem
vrinedelijk, goede tour, perfecte gids en kapitein
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord

11 mei 2018
User review profile
Uitstekende service, schipper, communicatie en mooie boot.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

8 mei 2018
User review profile
Anoniem
alles was goed
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

8 mei 2018
User review profile
Anoniem
Het was een fijne boot met veel ruimte. De schipper was een aardige en sympathieke man.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord

7 mei 2018
User review profile
Super geregeld en hele fijn schippers!
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

26 april 2018
User review profile
Anoniem
Zeker een aanbeveling. Goede service en vriendelijke schipper
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

16 april 2018
User review profile
Anoniem
De schipper, Ton, was zeer flexibel, hij hield rekening met de kinderen, vertelde prachtige dingen over de stad en de sloep had de perfecte maat voor een groep van 13 personen.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

15 april 2018
User review profile
De schipper was heel aardig, de boot was mooi en dat maakt het uitje top!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

4 oktober 2017
User review profile
Mooie sloep met professionele schipper. Ideaal voor een mooie en gezellige vaartocht door de Amsterdamse grachten! Boekingsproces ging soepel. Bij regen houdt de sloep een grotere groep niet 100% droog; het afneembare dak bedekt niet de hele sloep en laat op sommige plekken water door. Gelukkig hadden we het maar kort nodig.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord

1 oktober 2017
User review profile
Anoniem
Het was super!! Gezellige sloep, schipper, paraplu's aan boord en rekening gehouden met de regen.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

11 september 2017
User review profile
Prima boot en makkelijk,veel ruimte, aanleggen geen probleem.
8
Totaalscore
10
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

4 september 2017
User review profile
Boot gehuurd namens Marc de Haas.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

15 augustus 2017
User review profile
Anoniem
zeer prettige boot met fijne zitting
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

15 augustus 2017
User review profile
Goed contact, duidelijk, fijne schipper, mooie boot
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

8 augustus 2017
User review profile
Anoniem
flexibel en goede service
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord

24 juli 2017
User review profile
De boot vond ik te krap met 11 personen.
7
Totaalscore
7
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

12 juli 2017
User review profile
Aardige schipper, leuke boot en tocht en hele gezellige middag gehad!
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

20 juni 2017
User review profile
prettige sloep, prettige kapitein!
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
8
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

29 mei 2017
User review profile
Aangename boottocht. Comfortabele zitjes.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces

29 mei 2017
User review profile
Leuke schipper, alles verliep zeer soepel en een relaxte sfeer
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

23 mei 2017
User review profile
De algehele communicatie was goed geregeld en de prijs kwaliteit was goed! Daarbij was er veel mogelijk (wij hadden bijvoorbeeld 1 persoon die eerder uit moest stappen en onderweg hebben wij nog gebruik kunnen maken van een toilet. Misschien is dit normaal, maar het ging allemaal erg makkelijk en fijn.), de schipper was erg vriendelijk, de boot was mooi, de route was erg gezellig en wat ik helemaal super vond: er was een vertraging met onze pizza bestelling, waardoor wij 10 minuten later weg konden gaan. Dit was geen probleem en zijn wij zelfs ook 10 minuten later pas op de kade gebracht. Het zijn maar kleine dingen, maar het geheel maakte de tocht gewoon zeer prettig en wij hebben alle 15 erg genoten!
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord

19 mei 2017
User review profile
helmaal, alles was goed geregeld
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

16 mei 2017
User review profile
Goede service bij aanvraag, goede service bij vaart!
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

Voor deze boot zijn de volgende beoordelingen in andere talen beschikbaar:

De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van gasten die via de www.boothurenamsterdam.com website een boot hebben gereserveerd en na hun vaartocht een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Boot Huren Amsterdam of van gasten die deze boot hebben gehuurd, maar niet via Boot Huren Amsterdam hebben gereserveerd. Om onze gehele vloot te bekijken klikt u hier.

Een huurboot in Amsterdam boekt u voordelig, snel en zonder reserveringskosten bij Boot Huren Amsterdam: Volop keuze, laagste prijsgarantie, echte gastenbeoordelingen en meertalig.