2 boten gevonden
question_icon

Persoonlijk advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op
(020) 624 76 35

of stuur een e-mail

Gemiddelde beoordeling Salontjalken

9,01 / 10
466 beoordelingen

Laatste beoordelingen

16 December 2019
10
Wij hebben een fantastische tocht gehad met een zeer ervaren...
Wij hebben een fantastische tocht gehad met een zeer ervaren en vriendelijke schipper, Volgensmij is zijn naam Date ( wat oudere meneer, grijs haar, brilletje). Het bedienend personeel was ook erg aardig ( Geneau en een dame wiens naam mij ontschoten is) en zeer behulpzaam. De Tjalk is goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. De telefonische reservering liep ok erg soepel waarbij de jubilaris, voor wie het feestje was, en ik, goed door de mogelijkheden heen werd begeleid en alle vragen direct beantwoord werden. Al met al een goede ervaring en zal jullie aanbevelen aan mijn netwerk.
heer van Hof
2 December 2019
10
Zowel in de planning als in de uitvoering is alles volgens a...
Zowel in de planning als in de uitvoering is alles volgens afspraak verlopen.
heer Wiersma
2 boten gevonden

De overdekte boten met afneembaar dak zijn perfect voor elk weertype

Wilt u graag met een gezelschap varen over de Amsterdamse grachten, maar twijfelt u over het weer? Dan zijn onze overdekte boten, salontjalk Anna Maria en salontjalk Bota Fogo, bij uitstek geschikt. Hierdoor zit u altijd droog en lekker warm. En wanneer de zon begint te schijnen, halen we binnen enkele minuten het afneembare dak eraf en genieten jullie volop van de zon.

Waarom huurt u een overdekte salontjalk bij Boot Huren Amsterdam?

  • Prachtige, klassieke salontjalken met een rijke historie (de boten zijn van rond 1900)
  • Erg geschikt voor middelgrote (15 tot 30 personen) en grote (30 tot 75 personen) gezelschappen

Wilt u een vaartocht volledig afgestemd op uw specifieke wensen organiseren? Doe dan geheel vrijblijvend een aanvraag. Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u een reactie (vaak al dezelfde werkdag). Heeft u direct al een aantal vragen? Bel ons dan op 020 - 624 76 35. Ons betrokken en ervaren team staat voor u klaar.

Overdekte boot anna maria
Salontjalk huren in amsterdam

Varen vanaf 15 personen met een prachtige, historische salontjalk

De salontjalken zijn luxe, comfortabele en goed onderhouden boten. De Anna Maria is een schitterend Fries schip uit 1910 met een rijke historie (de schipper vertelt u er graag over tijdens de vaartocht), maar wel met alle moderne faciliteiten. En de Bota Fogo dateert uit 1890 en is recentelijk compleet gerenoveerd tot luxe tjalk met o.a. eigen keuken, bar en toilet en een capaciteit tot maar liefst 75 personen. Zoals vermeld, zijn de salontjalken overdekte boten met een afneembaar dak. Perfect voor elk weertype.

Bent u met een gezelschap van 15 tot 75 personen en organiseert u bijvoorbeeld:

  • Het gezellige, jaarlijkse bedrijfsuitje met uw collega’s en partners?
  • Een onvergetelijk huwelijksfeest met alle genodigden op een unieke locatie?
  • Een heerlijk diner voor familie ter ere van een verjaardag of jubileum?

Doe dan een vrijblijvende aanvraag op de website of bel ons op 020 - 624 76 35. Ons team luistert graag naar uw wensen en stelt samen met u een perfecte vaartocht samen. Wij bieden ’service with a smile’ :)

"Afspraken perfect nagekomen, super-service, vakkundige en hele vriendelijke mensen aan de wal en aan boord, uitsluitend positief!"