Beoordelingen Salonboot Wolk

Uitgelichte beoordeling over Salonboot Wolk

<span class="translation_missing" title="translation missing: nl.feedback.index.thumb_alt, name: Salonboot Wolk">Thumb Alt</span>
Hoe waarschijnlijk is het dat u Salonboot Wolk zou aanbevelen bij uw vrienden, familie of collega's?
Echt superleuk - de bemanning was geweldig en vriendelijk.
Gemiddeld cijfer
8,5

4 augustus 2014
User review profile
Pierre Hutjens
Zie commentaar hierboven
8
Totaalscore

4 augustus 2014
User review profile
stella kraus
graag weer
9
Totaalscore

14 juli 2014
User review profile
Annebet Nolen
ok
8
Totaalscore

19 juni 2014
User review profile
Renée van Vliet
-
8
Totaalscore

9 juni 2014
User review profile
Katja Muijres
Was heel leuk! Even wennen aan het water, want boot sturen is toch anders dan auto sturen
10
Totaalscore

4 juni 2014
User review profile
Anoniem
Snelle service wilde op de dag zelf boot huren en was zo geregeld. Personeel erg aardig
9
Totaalscore

28 mei 2014
User review profile
Anoniem
Super bedankt! De sloep was netjes en comfortabel en we werden zeer vriendelijk in de boot geholpen door iemand van Mokumboot. Ik had zelf nog nooit gevaren, maar met de korte uitleg ging het als vanzelf! We komen zeker nog een keertje!
10
Totaalscore

28 april 2014
User review profile
Anoniem
Alles was duidelijk afgesproken. Bij aankomst lag de sloep al klaar & was helemaal gereed zodat we meteen aan boord konden. We hebben heerlijk gevaren. Bij terugkomst zijn we netjes opgevangen en konden na ontvangst van onze borg weer lekker terug naar huis. We zullen in de toekomst zeker nog een keer een bootje huren
7
Totaalscore

21 april 2014
User review profile
emmely van olst
Goed geregeld fijn personeel flexibel
9
Totaalscore

6 april 2014
User review profile
Shau-Ling
Klantvriendelijk en duidelijk uitleg. Prijs -en kwaliteitsverhouding is goed.
9
Totaalscore

24 oktober 2013
User review profile
Jenz
Mooie, ruime en goede stabiele boot. Enige puntje is dat hij bij 'snelle manoevres' wat sneller zou mogen...
9
Totaalscore

21 oktober 2013
User review profile
Verstockt Inge
Zelfs poncho's werden uitgedeeld door de verhuurder! Gelukkig hebben we ze niet nodig gehad. Graag café's met aanlegsteiger aanduiden op de meegeleverde vaarkaart.
9
Totaalscore

20 september 2013
User review profile
manuel franco
ze vonden het een hele belevenis en hebben ervan genoten
9
Totaalscore

14 september 2013
User review profile
carolien postma
service in orde, de huurprijs te hoog. Ik heb het restant vd borg niet teruggestort gekregen, tot heden. De 5 dagen doe daar voor staan zijn ruim verstreken.
7
Totaalscore

14 september 2013
User review profile
Dora Sunaryo
Ik ben harstikke tevreden met de arrangement.
8
Totaalscore

14 september 2013
User review profile
Corrie van Veen
het was allemaal prima in orde en we werden heel klantvriendelijk geholpen.
8
Totaalscore

14 september 2013
User review profile
Ad Rietveld
Boot, kapitein, service allemaal top!
10
Totaalscore

14 september 2013
User review profile
walter aandewiel
Was echt super
8
Totaalscore

23 augustus 2013
User review profile
Craig Allwright
Heel makkelijk te huren, te vinden en te varen. Prachtig concept.
10
Totaalscore

18 augustus 2013
User review profile
Anoniem
Leuk om zelf te kunnen bepalen hoe je door de grachten koerst, zo mooi!
8
Totaalscore

13 augustus 2013
User review profile
Anoniem
mooi leuk bootje en tocht uiteraard
8
Totaalscore

12 augustus 2013
User review profile
Hero Nederland
Prima, Board of Directors tevreden.
9
Totaalscore

12 augustus 2013
User review profile
Hero Nederland
Prima, Board of directors met hoge eisen tevreden.
9
Totaalscore

11 augustus 2013
User review profile
Mariel
Leuk en relaxed om Amsterdam vanaf die kant te zien. Misschien leuk om op de kaart aan te geven of en zo ja waar eventueel even aangelegd kan worden om wat te drinken.
8
Totaalscore

10 augustus 2013
User review profile
sjoerd veerman
Geweldig en een hele goede service
9
Totaalscore

9 augustus 2013
User review profile
loots
super aangename schipper
9
Totaalscore

5 mei 2013
User review profile
Anneke Houben-Kateman
Leuke boten. Extra leuk omdat ze milieuvriendelijk en geluidsvrij zijn. Vriendelijke mensen van Boaty.
10
Totaalscore

15 april 2013
User review profile
Godvliet
het was heel goed alleen de boot kwam te laat aan bij de steiger . en ik miste de schoorsteen maar ik heb begrepen dat dat met het milleu te maken heeft.
8
Totaalscore

31 maart 2013
User review profile
Erik Smit
Mooie boot. Aardige en kundige bemanning. Prima lunch. Goede service en bediening. Mooie ervaring rijker.
9
Totaalscore

22 oktober 2012
User review profile
Kerstin Binczyk
fantastisch!
10
Totaalscore

11 oktober 2012
User review profile
Sanne van Steendelaar
Prachtige & informatieve rondvaart met een internationaal gezelschap op de Jean Schmitz. Buffet was uitstekend!
9
Totaalscore

6 oktober 2012
User review profile
Yvonne Odekerken
Erg leuk vriendelijke Personeel. Hapjes zouden iets leuker kunnen.
8
Totaalscore

24 september 2012
User review profile
Petra Blijleven
Zeer goed verzorgd, schipper was ook top.
9
Totaalscore

9 september 2012
User review profile
Josine van Zadelhoff
We hebben een heerlijke dag met elkaar gehad! Bedankt voor de goede service!
9
Totaalscore

5 september 2012
User review profile
Damstra
Was een super boot met veel ruimte en goede verzorging!
10
Totaalscore

3 september 2012
User review profile
Geert Thijs
De boot was prima verzorgd, Jasmijn is een heel plezierige gids/schipper.Flexibel en relaxed.
7
Totaalscore

29 augustus 2012
User review profile
Danilo Milic
9
Totaalscore

9 juli 2012
User review profile
Jules Smeets
Heel vriendelijk en leuk personeel (martin (?) en susanne als schipper, ze deed het top!) Drank en hapjes waren prima en precies voldoende. Mooie boot, goed verzorgd! We zullen dit zeker aan anderen aanbevelen.
9
Totaalscore

8 juli 2012
User review profile
Ad Rietveld
Precies op tijd. Super vriendelijke kapitein die precies aanvoelde wanneer ze wel of niet iets moest doen of zeggen. Echt perfecte 3 uurtjes gevaren met heerlijke lunch in de meest relaxte setting! Kon niet beter.
10
Totaalscore

7 juli 2012
User review profile
Stieneke Kokkeel
Het was gewoon perfekt. Mooie Boot , een zeer competente, vriendelijke schipperin. Alles was op tijd en goed georganiseeed.
9
Totaalscore

4 juli 2012
User review profile
Marjolein De jager
Helemaal goed!
10
Totaalscore

22 juni 2012
User review profile
Coby Terweij
Wij hebben een super tocht gemaakt door de Amsterdamse grachten. Kiki heeft ons de mooiste en leukste plekjes laten zien. Ze heeft ook prima ingeschat wat onze behoefte waren. wij kijken terug op een gezellig momentje op de Stern. nogmaals perfect!!
9
Totaalscore

6 juni 2012
User review profile
Joni Haijen
Zeer geslaagd! Mooie boot en service was zeer goed en de gastvrouwen ontzettend aardig. Helaas blijft het huren van een boot altijd aan de dure kant, waardoor ik het niet vaker kan doen, maar als je met een internationaal gezelschap bent, is dit het ideale uitje!
8
Totaalscore

5 juni 2012
User review profile
marijke de moel
Onze bruiloft op de lelie was echt de meest bijzondere dag! Aan al onze wensen is voldaan! De schipper bezorgde ons een onvergetelijke dag!
10
Totaalscore

5 juni 2012
User review profile
elske coufreur
Heel erg aardige bemanning, erg service gericht. Ze wisten over alles iets te vertellen. Top!
9
Totaalscore

4 juni 2012
User review profile
Anoniem
goed personeel, mooie boot en fijne entourage
9
Totaalscore

4 juni 2012
User review profile
henk mathot
Uitstekend, ook de kapitein. Kende de stad goed, was vriendelijk. Wij hebben allemaal genoten.
9
Totaalscore

4 juni 2012
User review profile
Anoniem
Al jarenlang een succes.
8
Totaalscore

4 juni 2012
User review profile
Roisin Hassan
Goede service en lekkere hapjes. Flexibele bemanning omdat we nog extra rondje hebben gevaren. Kritische punten: - Het contact voor het doorgeven van de hapjes/drankjes verliep wat rommelig - Ik vind het vrij onduidelijk hoe de verhuur precies verloopt. De boot 'Tijd zal het leeren' wordt op veel verschillende sites aangeboden - De hapjes waren lekker maar ook zeer prijzig. (vooral brood etc.)
8
Totaalscore

4 juni 2012
User review profile
joyce lagerweij
vriendelijke hostess en schipper, speelden goed in op de wensen van de groep en mengden zich hier op de juiste momenten onder.
9
Totaalscore

Voor deze boot zijn de volgende beoordelingen in andere talen beschikbaar:

De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van gasten die via de www.boothurenamsterdam.com website een boot hebben gereserveerd en na hun vaartocht een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Boot Huren Amsterdam of van gasten die deze boot hebben gehuurd, maar niet via Boot Huren Amsterdam hebben gereserveerd. Om onze gehele vloot te bekijken klikt u hier.

Een huurboot in Amsterdam boekt u voordelig, snel en zonder reserveringskosten bij Boot Huren Amsterdam: Volop keuze, laagste prijsgarantie, echte gastenbeoordelingen en meertalig.